Προς το περιεχόμενο

κινεζικο netbook με 99$!!!!!

ouzoubourou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερω τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτηματα αυτου του μικρου netbook,ξερω οτι δεν ειναι για πολλα παρα μονο για μειλ κ ελαφρυ ιντερνετ,ο λογος που το αγορασα ειναι καθαρα γιατι ειμαι gadgetακιας κ τιποτα αλλο αφου εχω κ σταθερο κ λαπτοπ 15αρι,το αγορασα απο ebay σε δημοπρασια με 65 ευρω!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120553914191&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ακομα δεν ηρθε βεβαια αλλα μολις ερθει θα του κανω καποιες επεμβασεις

λιγες προς το παρον αλλα δεχομαι ιδεες για νεες επεμβασεις

το πρωτο που σκεφτομαι ειναι να του περασω ενα ελαφρυ linux κατι σαν το puppy linux

το δευτερο ειναι να του αγορασω μια 32 gb sdcard κλασικα απο το ebay κ να την αφησω μονιμα πανω του σαν σκληρο δισκο,σε δευτερη φαση θα δω κατα ποσο με συνφερει κ ανα γινετε να αλλαξω σκληρο η ραμ κ αν δεν με συνφερει θα το αφησω ως ειναι αφου δεν προοριζεται για σπουδαια πραγματα....

ηθελα απλα να μοιραστω αυτη την αγορα το ebay κρυβει θησαυρους αρκει να ψαχνετε κ να γνωριζετε

Δημοσ.

Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά δεν θα μπορέσεις να του περάσεις τίποτα.

Έχει ARM επεξεργαστή και αυτό συμένει ότι θα πρέπει να του flashάρεις την ROM για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή. Στην ουσία δεν είναι netbook είναι ένα pda με wince (windows mobile).

Δημοσ.

οντως με στεναχωρησες λιγο θυμαμαι ειχα μπει καποτε στην σελιδα του puppy κ οι ελαχιστες απαιτησεις του το καλυπταν αλλα δεν ειχα προσεξει οτι ηθελε πεντιουμ επεξεργαστη.....γνωριζεις αν το φλασαρισμα ειναι εφικτο μεσω software η υποχρεωτικα θα πρεπει να του κανω εσωτερικη επεμβαση?

παρολα αυτα καλα εκανες κ με στεναχωρησες για να μην την πατησει κ αλλος σαν εμενα....:-):-)

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για το πως μπορεί να flashάρετε και αν υπάρχουν roms να flashάρεις το συγκεκριμένο netbook.

Θα πρέπει να αρκεσθείς σε εφαρμογές που υπάρχουν για wince.

Δημοσ.

βρηκα αυτο το βιντεακι κ μου φαινεται οτι ειναι το ιδιο....κ απο τι φαινετε εχει μεσα μια εκδοση linux οποτε ισως υπαρχει καποια εκδοση linux που υποστηριζει αυτο τον επεξεργαστη.....θα το ψαξω κ αν βρω κατι νεοτερο θα το γραψω θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν εβρισκα κατι

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=bKQbN6tpYXw[/ame]

Δημοσ.

Υπάρχει linux για ARM αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να βρείς ROM για να το flashάρεις.

Σε τέτοιου είδους συστήματα δεν είναι βάζω το cd/usb - κάνω εγκατάσταση - έτοιμος.

Μπορεί να βγαίνει σε 2 εκδόσεις με wince και με linux.

Δημοσ.
παιδια ξερω τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτηματα αυτου του μικρου netbook,ξερω οτι δεν ειναι για πολλα παρα μονο για μειλ κ ελαφρυ ιντερνετ,ο λογος που το αγορασα ειναι καθαρα γιατι ειμαι gadgetακιας κ τιποτα αλλο αφου εχω κ σταθερο κ λαπτοπ 15αρι,το αγορασα απο ebay σε δημοπρασια με 65 ευρω!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120553914191&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ακομα δεν ηρθε βεβαια αλλα μολις ερθει θα του κανω καποιες επεμβασεις

λιγες προς το παρον αλλα δεχομαι ιδεες για νεες επεμβασεις

το πρωτο που σκεφτομαι ειναι να του περασω ενα ελαφρυ linux κατι σαν το puppy linux

το δευτερο ειναι να του αγορασω μια 32 gb sdcard κλασικα απο το ebay κ να την αφησω μονιμα πανω του σαν σκληρο δισκο,σε δευτερη φαση θα δω κατα ποσο με συνφερει κ ανα γινετε να αλλαξω σκληρο η ραμ κ αν δεν με συνφερει θα το αφησω ως ειναι αφου δεν προοριζεται για σπουδαια πραγματα....

ηθελα απλα να μοιραστω αυτη την αγορα το ebay κρυβει θησαυρους αρκει να ψαχνετε κ να γνωριζετε

Προφανως δεν γνωριζες λοιπον, δεν μπορεις να την ακυρωσεις η να το στειλεις πισω ? Θεωρητικα εχεις εγγυηση επιστροφης χρηματων αν ειναι απο μαγαζι η αντιπροσωπο/κατασκευαστη.

Δημοσ.
Προφανως δεν γνωριζες λοιπον, δεν μπορεις να την ακυρωσεις η να το στειλεις πισω ? Θεωρητικα εχεις εγγυηση επιστροφης χρηματων αν ειναι απο μαγαζι η αντιπροσωπο/κατασκευαστη.

εχει εγγυηση επιστροφης χρηματων αλλα θα το κρατησω για απλο σερφαρισμα κ msn η για δωρακι,μπορει να μην κανει την δουλεια του netbook αλλα δεν ειναι ασχημα για φτηνο pda....

Δημοσ.

σερφαρισμα,ναι αλλα

με την αναλησυη της οθονης, τον επεξεργαστη που εχει αλλα και την ραμ, δεν ξερω αν θα βρεις πολλες συγχρονες σελιδες που να το υποστηριζουν.

και φυσικα ξεχνας βιντεακια youtube κλπ εκτος κι αν κανω λαθος και διορθωστε με.

Δημοσ.

http://cgi.ebay.com/IBM-T23-PIII-1-GHZ-LAPTOP-WORKS-GREAT-W-RAM-HD-DVD_W0QQitemZ370360437413QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item563b33caa5

με 60 η μπαταρια απο batteries.gr η 30 απο ebay. συνολο λιγοτερα απο οσα εδωσες και πολυ καλυτερες επιδοσεις ;) Και αμα ψαξεις για τιποτα υποδεεστερο απο ibm θα βρεις και φθηνοτερο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...