pcbill Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γεια σας, Έχω έναν εξωτερικό Lacie 500GB ο οποίος ξαφνικά δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή (τον έχω δοκιμάσει σε πολλούς). Άνοιξα το περίβλημα και ο δίσκος είναι Seagate 7200.11. Δοκίμασα να τον συνδέσω εσωτερικά, αλλά κάθε φορά που το προσπαθώ, ο δίσκος μάλλον μπλοκάρει το σύστημα με αποτέλεσμα στο bios να εξαφανίζεται και ο δίσκος του συστήματος! Ο δίσκος φαίνεται ότι παίρνει ρεύμα. Κάθε γνώμη δεκτή!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μάλλον πρέπει να τον πας πίσω, αν υπάρχει εγγύηση. Φοβερή συμβουλή έδωσα, το ξέρω, αλλά εφόσον μπλοκάρει όλο το σύστημα, ούτε firmware update δεν θα μπορέσεις να κάνεις.
pcbill Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πηγαίνοντάς τον πίσω, χάνω τα δεδομένα και παίρνω πιστωτικό (ρώτησα στο Πλαίσιο και εαν δεν αναγνωρίζεται ο δίσκος δεν ασχολούνται μαζί του επιστρέφοντας πιστωτικό). Επειδή μάλλον αυτό θα γίνει, ψάχνω να βρω, έστω και τελευταία, ίσως κάποια λύση γιατί ο δίσκος παιρνει ρεύμα αλλά μέχρι εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.