tgiannis27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδια εχω ενα προβλιμα...εχω ενα Dv 72cc και δεν ξερω τι εξατμιση να βαλω..Απο την αλλη οι φιλοι μου μου λενε να βαλω ι motosport ί sebring και η αληθια ειναι οτι εχω μπερδευτει λιγακι εσεις τι λετε???τι να βαλω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αν θες να κάνεις πολύ θόρυβο βάλε μια motorsport ανοιχτή, και αν θέλεις βγάζεις υαλοβάμβακες κλπ από μέσα και την κάνεις ελεύθερας για πιο καγκουρίστικο θόρυβο. Αν προτιμάς κάτι πιο light τότε πάρε την motorsport την κλειστή, λόγω διαφοράς τιμής απ' την sebring. Motorsport κλειστή: ~55€ Sebring κλειστή: ~110€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgiannis27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε 8ελω να δω κε τις γνωμες των αλλων και 8α αποφασισω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro912gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εγώ λέω να μην βάλεις για να μην σου κατεβάζει καντήλια ο κόσμος στο δρόμο. Να ησυχάσουμε και λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Motorsport κλειστη βαλε πανω... ωραιος μπασος και γεματος ηχος που δε σπαει τιμπανα και θα διξει και καλητερα το μοτερακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.