athenslb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γεια χαρά σε όλους! Έχω μία απορία, και θα ήθελα εάν γνώριζε κάποιος να μου πει, αν μπορώ να αλλάξω το πρόσημο από θετικό σε αρνητικό σε κελί το οποίο βγάζει μεταβλητό αποτέλεσμα από μία συνάρτηση. Στο excel είμαι αυτοδίδακτος, και έχω καταφέρει πολλά πραγματάκια. Έχω κολλήσει όμως σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
athenslb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εάν πολλαπλασιάσεις με -1 ? Νομίζω πως δουλεύει !!! Αύριο στο γραφείο θα το δοκιμάσω και θα σου πω φίλε! 1000 ευχαριστώ!
virxen75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αν θες όλους τους αρνητικούς να τους κάνεις θετικούς και τους θετικούς αρνητικούς τότε ναι πολλαπλασίασε με -1. αν όμως θες τους αρνητικούς θετικούς και τους θετικούς θετικούς τότε θες την απολύτη τιμή του αποτελέσματος της συγκεκριμμένης συνάρτησης ABS function example =ABS(A1-B1)
athenslb Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δουλεύει μια χαρά! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone
krakkhed Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Επίσης μπορείς να βάλεις απλά όλη τη formula (μέτά το = ) μέσα σε παρενθεση και στην αρχη να βάλεις ένα - >=-( εδώ μπαίνει η φόρμουλα/συνάρτηση ) αν χρησιμοποιείς μόνο μία συνάρτηση μπορείς και χωρίς παρενθέσεις.. π.χ. > =-sum(A1:A10)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.