Προς το περιεχόμενο

Η μαφία των λαθρομεταναστών

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς δεν είναι νόμιμος.

Όλοι αυτοί δεν υπάρχουν για το ελληνικό κράτος, δεν έχουν διεύθυνση - χαρτιά κλπ.

Από τη μία είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, από την άλλη είναι τελείως ανεξέλεγκτοι και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν.

Αν πιάσεις κάποιον,λιγότερο θα μπλέξεις αν τον "εξαφανίσεις" παρά αν τον δώσεις στους μπάτσους και μάθει η κλίκα του τα στοιχεία σου και σε περιμένει στη γωνία.

Και όσο για τη γκετοποίηση και την εγκληματικότητα όλων αυτών των λαθραίων, αυτή έχει ξεφύγει από το κέντρο της Αθήνας. Συμμορίες έχουν αρχίσει και φτιάχνονται σε όλες τις περιοχές.

Παράδειγμα : Στο κέντρο της Κορίνθου υπάρχει ένας χώρος που είναι ελεύθερο πάρκινγκ.

Μια ομάδα από Πακιστανούς παίρνει 2 ευρώ για κάθε αμάξι που παρκάρει, αν δεν θέλει ο οδηγός του να το βρει σπασμένο μετά.

Στο λένε στα μούτρα σου, και προφανώς με την ανοχή κάποιων μπάτσων της περιοχής που βγάζουν χαρτζηλίκι.

Δεύτερο παράδειγμα : Το κόλπο με τις αρπαγές τσαντών από αυτοκίνητα ενώ είσαι μέσα πλέον δεν γίνεται μόνο στα στενά στο Μοναστηράκι και στου Ψυρρή. Γίνεται και στη γειτονιά μου (Π.Φάληρο) μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους, και αλλού.

Άσε το τι σπάσιμο έχει γίνει σε παρκαρισμένα και σε σπίτια.

Πλέον ούτε οι συναγερμοί μετράνε ούτε τίποτα. Τα σπάνε και μπουκάρουν ακόμα κι αν είσαι μέσα.

Έχουμε μέχρι στιγμής Αλβανική , Ρωσική, νιγηριανή, πακιστανική Μαφία!!! Δεν μας έφτανε η Ελληνική..

Καιρός να αρχίσει ξεκαθάρισμα. Παράγινε το κακό.

Αρχίζω να ψάχνομαι για κάποιες αξιόπιστες μεθόδους άμυνας.

Κανένα χατζάρι ή ρόπαλο για το σπίτι, και κανένα σπρέυ για το δρόμο.

Το κουμπούρι θα ήταν καλή λύση αλλά άντε βγάλε άδεια με τους μπινέδες. Κουμπούρια "δικαιούνται" να κουβαλάνε μόνο οι εγκληματίες και ο κοσμάκης παραμένει απροστάτευτος βάσει των κωλο νόμων.Μάλλον πως πρέπει να γίνουμε ΗΠΑ σε αυτό τον τομέα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχετε χαμπαριάσει μερικοί ότι στην Ελλάδα έτσι και πεις τίποτα για αλλοδαπό τσοοοοοοοοουπ σου κολλάνε την ταμπέλα "ρατσιστής".

Δημοσ.

Ετσι και πεις τιποτα σε αλλοδαπο? Οπως πχ "monkeys"? Τοτε τσοοοοουπ δεν εισαι ρατσιστης και μπετοβλακας? Τοτε τσοοοουπ δεν εισαι ενα μισαλλοδοξο καθικι που το μονο που καταφερνει ειναι να φανατιζει τους μαυρους κανοντας τους και αυτους μισσαλοδοξα καθικια?

Αν του τσοοοοοοοουπ του το φοραγαν οι μαυροι θα ελεγε το "monkeys" και τραγουδιστα.

Δημοσ.
Υγ : Δεν κάνω προπαγάνδα........Δηλώνω Ανένταχτος Εθνικιστής και όχι φασίστας , όχι ρατσιστής......Έχω ζήσει στην Αγγλία με πολλές φυλές ( Ινδους , Πακιστανους , Κινεζους κλπ κλπ.......πολύ καλά φιλαράκια.....Αλλά εκεί , έχει νόμους το κράτος...εδω....μπαααααααα

Μπααα, όοοοχι δεν κάνεις προπαγάνδα. Ποιός το είπε αυτό; Τσκ τσκ τσκ τσκ, ούτε που μου πέρασε εμένα απ' το μυαλό.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω quote το υπόλοιπο του κειμένου σου που έσβησες μιας και είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον... Κρίμα. Ίσως το ξαναβάλεις κάποια άλλη στιγμή.

You say "Nazi girls can be damn sexy". I agree. How about nazi boys?

Να και ένας άλλος Ανένταχτος Εθνικ(οσοσιαλ)ιστής και όχι φασίστας, αλλά οκ ήταν λίγο ρατσιστής αυτός...

4509884486_82fdbdc2ca_o.jpg

Δημοσ.

Πιθανότατα Έλληνες τα πήραν για να τους φέρουν εδώ. Προφανώς και τις τσάντες και ότι πουλάνε γενικά τα αγοράζουν από αποθήκες χονδρικής ελληνικές. Αν είναι λαθραία (δεν νομίζω, αλλά να είχαμε να λέγαμε) τα εμπορεύματα περάσαν τα σύνορα γιατί κάποιοι Έλληνες δεν κάνανε καλά τι δουλειά τους. Έλληνες ψωνίζουν από αυτούς και οι Έλληνες πολιτικοί δεν κάνουν κάτι για να λυθεί το πρόβλημα.

Έχει μεγάλη διαφορά να παρανομείς για να τα οικονομήσεις από το να παρανομείς για να ζήσεις. Ας πάνε πρώτα να πλακώσουν τους μεγαλοφειλέτες του ΙΚΑ κλπ και μετά τους μαύρους.

Ας τους πάνε πίσω λοιπόν. Όσους δεν μπορούν, να τους νομιμοποιήσουν έτσι ώστε να πληρώνουν φόρους και να μη παρανομούν.

Φυσικά και έχουν δίκιο οι μαγαζάτορες γιατί χάνουν έσοδα. Λάθος άτομα πήραν στο κυνήγι όμως.

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα. Οντως υπαρχει μεγαλο προβλημα απο ατομα που πουλανε παρανομα εμπορευμα στους δρομους. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο η εθνικοτητα τους, με ενδιαφερει ομως το οτι με αυτον τον τροπο εχω προβλημα στην δουλεια μου η οποια τυγχανει να ειναι ακριβως η ιδια (στην νομιμη εκδοχη της φυσικα) οποτε θιγονται αμεσα τα συμφεροντα μου με ολη αυτην την κατασταση.

Το θεμα ειναι πως θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο, βλακωδες και υποτιμητικο να προσπαθησω να παρω ΕΓΩ τον νομο στα χερια μου και να τους κυνηγησω ή οτιδηποτε αλλο. Δεν αυτη η δουλεια μου και του καθε εμπορου. Αν ο καθε φορεας που θα επρεπε να κινητοποιηθει δεν το κανει, δεν θα δωσουμε εμεις την λυση διχως να εχουμε την αναλογη αρμοδιοτητα. Ο Εμπορικος Συλλογος που θα επρεπε να παρει καποιες πρωτοβουλιες παρεμπιπτοντως , ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος.

Οσον αφορα τον "παππουλη" που χτυπηθηκε, δεν ειχε καμια δουλεια να βρισκεται εκει και να προκαλει οπως επισης και ο τυπος με τα αιματα δεν ειχε καμια δουλεια να κυνηγαει τους λαθρεμπορους, να βριζει κλπ και μετα να κατηγορει τον οποιονδηποτε επειδη τις εφαγε. Η βια φερνει βια και αυτο ειναι γνωστο.

Δεχομαι πως οι εμποροι που ελαβαν αυτην την πρωτοβουλια (αν ειναι οντως εμποροι, που προσωπικα εχουν πολλους λογους να αμφιβαλλω, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) εχουν φτασει στα ορια τους, αλλα και παλι οπως εγραψα παραπανω, ΔΕΝ μπορουν να αρχιζουν τετοιου ειδους ιστοριες με αυτην την δικαιολογια. Δηλαδη οκ, αν μας ζορισουν λιγο παραπανω να παρουμε και απο ενα οπλακι και να αρχισουμε να πυροβολουμε ξερωγω και να λεμε αλα rednecks "We don't take good on strangers in this land".

Επαναλαμβανω, η βια φερνει βια και ο κλεφτοπολεμος στους δρομους ΔΕΝ ειναι η λυση. Ποια ειναι? Δεν ξερω, αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να την βρω.

Δημοσ.

Μέσα απο αυτό το video αποδεικνύεται,ακόμα μια φορά,πως ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων.

Ο παραπλανητικός τίτλος και η μπλούζα HELLAS απαραίτητα αξεσουάρ.

Δημοσ.
Μπααα, όοοοχι δεν κάνεις προπαγάνδα. Ποιός το είπε αυτό; Τσκ τσκ τσκ τσκ, ούτε που μου πέρασε εμένα απ' το μυαλό.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω quote το υπόλοιπο του κειμένου σου που έσβησες μιας και είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον... Κρίμα. Ίσως το ξαναβάλεις κάποια άλλη στιγμή.

You say "Nazi girls can be damn sexy". I agree. How about nazi boys?

Να και ένας άλλος Ανένταχτος Εθνικ(οσοσιαλ)ιστής και όχι φασίστας, αλλά οκ ήταν λίγο ρατσιστής αυτός...

4509884486_82fdbdc2ca_o.jpg

Δηλαδή εαν κάποιος είχε ως avatar τον kapamaru σημαίνει ότι τουυ αρέσουνε τα μακαρόνια? Ακολουθώ την λογική σου........ή μάλλον προσπαθώ....

Γιατί ενοχλεί κάποιους τόοοοοοσσσοοο πολύ η λέξη εθνικιστης? είναι τόσο κακό να αγαπάς το έθνος σου και να μην γουστάρεις να σπιλώνεται?

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τα επισόδεια , στα οποία με κατηγορήσανε ότι ήμουνα και μέσα :-D:-D , αλλά.....αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε και με τα χέρια σταυρωμένα......

Ο καθείς με τις απόψεις του......

Έδειξε κανείς την φετινή πορεία 5 χιλιάδων ατόμων για τα Ιμια ? Eκει ΗΜΟΥΝΑ μεσα.....!!!!(όχι μπροστα , με την ΧΑ , αλλά πίσω , με τους χιλιάδες Ελλήνων

ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ............

τσακώστε ένα δείγμα.....

Ιιιιιιιιιιι είμαι φασίστας επειδή τίμησα τα παλικάρια που πέσανε στα Ίμια......ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είμαι ρατσιστής επειδή δεν θέλω , με μια υπογραφή να βαφτίζεται Έλληνας ο κάθε λαθρομετανάστης , για να κερδίζουνε ψήφους οι πολιτικοι ( ναι 1 μύριο θα ψηφίσουνε στις επόμενες εκλογες....)

Στην πυρά ρίχτε με , γκαζάκια στο σπίτι μου , διαπόμπευση στην Ομονοια.......:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...