zazik Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τα μπόλντ είναι όλο το ζουμί. ΕΣΕΙΣ πήγατε και τους προκαλέσατε, τους βρίσατε και τους είπατε MONKEYS. Αλλα δεν σας κατηγορώ, τόσο σας κόβει.... Πρόσεχε τί λες.....δεν συμετέχω εγώ σε τέτοια.....σε παρακαλώ πολύ.......το ΕΣΕΙΣ να προσέχεις που το λές.......
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ας προχωρησουμε λιγο την συζητηση καπου πιο επικοδομητικα. ΠΟΙΟΣ φταιει γι'αυτην την κατασταση? Δεν μιλαω για το επεισοδειο αυτο καθ'αυτο (τετοια θα εχουμε να φανε και οι κοτες). Οι συγκεκριμενοι Ελληνες παντως, μας απεδειξαν οτι δεν ξερουν ποιος φταιει.
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Στο να σε τραβανε βιντεο, φωτογραφιες και να σε ακολουθανε βριζοντας σε, νομιζω οτι ειναι μια πολυ φυσιολογικη αντιδραση το ξυλο. Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν είναι αλλά τέλος πάντων. Είναι το που βάζει τα όρια του ο καθένας. Εσείς ρε πανέξυπνοι γιατί πήγατε στα λημέρια τους και αρχίσατε τις παρλαπίπες? Και πολύ καλά σας έκαναν. Λέει στην αρχή του βίντεο: ''Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία...'' κ.λ.π Με κίνδυνο να φανώ ρατσιστής μιας και που δεν με γνωρίζετε, απλά να πω ότι υπάρχει και κάτι πιο βαθύ στο βιντεάκι, όπως για παράδειγμα τα προβλήματα των εμπόρων οι οποίο πληρώνουν 21-22% ΦΠΑ στο κράτος και έχουν και παράνομους λαθρέμπορους να τρώνε απο την δουλειά τους. Το καταλαβαίνεις ότι φτάνουν στα όρια τους και αυτοί ε?
million_voices Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αμα δεις δεν τους βαράει ΚΑΝΕΙΣ ... στην αρχή εννοώ....και είναι προκλητικότατοι.....Και αρχίσανε επεισόδεια........ ειδες αντι να κατσουν να τις φανε αμυνθηκαν οι παλιαραπακλες ουστ κοπριτες οοοοοοοοοουυυυυυυυυυυσσσσσσσσστττττττ Επίσης , έχω δει η ώρα 11 στην 3η Σεπτεμβρίου να κοπανάνε μια ηλικιωμένη , να την μαχαιρώνουνε και να της παίρνουνε την τσάντα....... ξεχασες να πεις οτι την υποχρεωσαν σε πεοθηλασμο και παρα φυση σεξουαλικη πραξη Α...κάντε και μια βόλτα απο Πολυτεχνείο το βράδυ....για να δείτε ποιοι κάνουνε πλέον τα deals .....ή ρωτήστε απλά ένα πρεζόνι..... τουλαχιστον το σταφ ειναι καλο? για πες γηξγξηγξηγ <---------- © million_voices all rights reserved
Tilemaxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Νόμισα οτι αυτοί που φώναζαν ήταν ακροδεξιοί. My bad, δεν είδα το description. Αλλά και πάλι, θα μπορούσαν να τους διώξουν με άλλους τρόπους.
zazik Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μιλαμε για το συγκεκριμενο επεισοδιο και τους συγκεκριμενους μαυρους zazik η για ολους τους μαυρους? Εκτος και αν ο καθενας τους ειναι εκπροσωπος ολων των υπολοιπων. Να ξερω δηλαδη. Δεν με ενοχλεί καθόλου , μα ΚΑΘΟΛΟΥ , οι φτωχοί Πακιστανοί που μου πλένουν το αμάξι...Είναι νόμιμοι , και προσωπικά τους δίνω και γερό μπουρμπυάρ....επίσης , μια σακούλα γεμάτη με ρούχα παλιά , αντί να την πάω στην Εκκλησία ( ναι σιγα....) , την έδωσα σε αυτούς τους Πακιστανάκους..... Και όποτε πάω να πλύνω το αμάξι , με χαιρετάνε και τους γουστάρω....... Πιάστε το point μου please.......
minarokeftes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες. Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα... Βρείτε μου μία αλήθεια.... ---------- Προσθήκη στις 03:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ---------- Δεν με ενοχλεί καθόλου , μα ΚΑΘΟΛΟΥ , οι φτωχοί Πακιστανοί που μου πλένουν το αμάξι...Είναι νόμιμοι , και προσωπικά τους δίνω και γερό μπουρμπυάρ....επίσης , μια σακούλα γεμάτη με ρούχα παλιά , αντί να την πάω στην Εκκλησία ( ναι σιγα....) , την έδωσα σε αυτούς τους Πακιστανάκους..... Και όποτε πάω να πλύνω το αμάξι , με χαιρετάνε και τους γουστάρω....... Πιάστε το point μου please....... Βάζοντας όμως εικόνες σαν αυτές που είχες στο spoiler και με τα σχόλια που είχες απο κάτω, χάνεις το δίκιο σου για μένα.
Tenshi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Νόμισα οτι αυτοί που φώναζαν ήταν ακροδεξιοί. My bad, δεν είδα το description. Αλλά και πάλι, θα μπορούσαν να τους διώξουν με άλλους τρόπους. Νερό και σαπούνι; Ακόντια; Αφρικανικό λιοντάρι; choose your poison!
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πιάστε το point μου please....... Όοοοοοχι φίλε μου. Έτσι και τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω έτσι ώστε η σκέψη σου να παρουσιάζει δείγματα ρατσισμού είσαι αλήτης, ρατσιστής, κου κλουξ κλαν και θα σου κάψουμε το σπίτι. Δεν είσαι άξιος παρα μόνο της ειρωνίας μας...
million_voices Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν με ενοχλεί καθόλου , μα ΚΑΘΟΛΟΥ , οι φτωχοί Πακιστανοί που μου πλένουν το αμάξι...Είναι νόμιμοι , και προσωπικά τους δίνω και γερό μπουρμπυάρ....επίσης , μια σακούλα γεμάτη με ρούχα παλιά , αντί να την πάω στην Εκκλησία ( ναι σιγα....) , την έδωσα σε αυτούς τους Πακιστανάκους..... Και όποτε πάω να πλύνω το αμάξι , με χαιρετάνε και τους γουστάρω....... Πιάστε το point μου please....... το πιασαμε εισαι τοσο καλος μαζι τους οσο και με τον σκυλο σου νταξει ετσι large ειναι οι απογονοι του λεοναιντας ναουμ
zazik Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν είμα ρατσιστής , δεν είμα ΧΑ , δεν είμαι τίποτε....ίσα ίσα που τους βρίζω αυτούς , γιατί όντως κάνουνε επεισόδια..... Και δεν με ενοχλεί ΚΑΝΕΙΣ όταν είναι νόμιμος...... Αλήθεια , τους εμπόρους της Ερμου , και των άλλων μαγαζιών τους σκεφτήκατε? Κλείνουνε κάθε μέρα μαγαζιά....... Τόση ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση πειράζει μόνο εμένα? Τι διάολο? Τον κάθε εγκληματία τον βάζουμε στην χώρα μας δηλαδή και ζητάει και δικαιώματα? ΥΓ : Δεν απαντάω άλλο , πηγαίντε την κουβέντα όπου θέλετε.....εγώ το άνοιξα το θέμα μπας και προβληματίσω μερικούς.....μείνετε ον τόπικ μόνο σας παρακαλώ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Το ΤΕΒΕ ειναι 800 ευρω το διμηνο. Οι φοροι εχουν φτασει Χριστο. ΟΛΟΙ οι φοροι εχουν φτασει Χριστο. Ποιος φταιει ειπαμε παλι?
million_voices Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν είναι αλλά τέλος πάντων. Είναι το που βάζει τα όρια του ο καθένας. Λέει στην αρχή του βίντεο: ''Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία...'' κ.λ.π Με κίνδυνο να φανώ ρατσιστής μιας και που δεν με γνωρίζετε, απλά να πω ότι υπάρχει και κάτι πιο βαθύ στο βιντεάκι, όπως για παράδειγμα τα προβλήματα των εμπόρων οι οποίο πληρώνουν 21-22% ΦΠΑ στο κράτος και έχουν και παράνομους λαθρέμπορους να τρώνε απο την δουλειά τους. Το καταλαβαίνεις ότι φτάνουν στα όρια τους και αυτοί ε? το πραγματικο προβλημα των εμπορων ειναι το κρατος τους και η εε που αμφοτερα τους εχουν γραμμενους στα @@ τους οπως και οι ιδιοι φυσικα τα γραφουν στα @@ τους ολα τελος σε καθε περιπτωση εγω ειδα τσαμπουκαλεμενους πανιβλακες να την ψαχνουν αγριως για καυγα και οτι αλλο για να μην σου πω οτι βρωμαει και για στημενο σκηνικο ps και οσο προχωραει η εξυγιανση και ο εξορθολογισμος της οικονομιας να δεις ποσα τετοια θα γινονται,θα φαγωθουμε μεταξυ μας τετοιοι μαλακες που ειμαστε αντι να τα βαλουμε με αυτους που πραγματικα φταινε
xpapias Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Στο να σε τραβανε βιντεο, φωτογραφιες και να σε ακολουθανε βριζοντας σε, νομιζω οτι ειναι μια πολυ φυσιολογικη αντιδραση το ξυλο. Τα μπόλντ είναι όλο το ζουμί. ΕΣΕΙΣ πήγατε και τους προκαλέσατε, τους βρίσατε και τους είπατε MONKEYS. Αλλα δεν σας κατηγορώ, τόσο σας κόβει.... Εσείς ρε πανέξυπνοι γιατί πήγατε στα λημέρια τους και αρχίσατε τις παρλαπίπες? Και πολύ καλά σας έκαναν. +1 στα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.