zazik Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες. Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα... Έλα οι νεοφιλελεύθεροι....έλα τα παλικάρια που θέλουνε να γεμίσει η Αθήνα απο μετανάστες......... Έλα αγόρια μου όμορφα........ Έλα τα αράπια να πουλάνε πρέζα πίσω απο το Πολυτεχνείο , και σύμφωνα με εκθέσεις της αστυνομίας η Νιγηριανή Μαφία είναι η χειρότερη πλέον. Έλα τα μαχαίρια καθε βράδυ να βγένουνε στην Αθήνα , και οι μαύρες πουτάνες να έχουνε κατακλήσει την Αθήνα , σε κάθε γωνιά της πλέον..... Έλα με τις ευλογίες των πολιτικών και της αστυνομίας να έχουνε καταλάβει την οδό Ερμου , και όταν τους διώχνουνε διότι την έχουνε κατακλήσει , και πουλάνε παράνομα , να βαράνε και να κάνουνε επεισόδια.........και να σπάνε καταστήματα τα οποία θα αναγωρίσετε ...και να βαράνε γέρους και παιδιά...... Έλα παλικάρια μου κάντε ένα καλό flame και βρίστε με......Αφού δείτε όλο το βίντεο πρώτα.......Το οποίο δεν έδειξε ΚΑ-ΝΕΙΣ Το κερατό μου μέσα.......... Υγ : Δεν κάνω προπαγάνδα........Δηλώνω Ανένταχτος Εθνικιστής και όχι φασίστας , όχι ρατσιστής......Έχω ζήσει στην Αγγλία με πολλές φυλές ( Ινδους , Πακιστανους , Κινεζους κλπ κλπ.......πολύ καλά φιλαράκια.....Αλλά εκεί , έχει νόμους το κράτος...εδω....μπαααααααα
minarokeftes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ζήτω η πατρίς!!! (μέχρι και οδοντογλυφίδες πουλάει η μαφία!!! αχαχαχαχα) Εγώ ντρέπομαι που τα άτομα που τραβάνε το βίντεο είναι "αδέρφια" μου.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ενας τυπακος ειπε τους μαυρους "monkeys". 5 λεπτα αργοτερα ειχε γεμισει αιματα η μπλουζα του. Δεν τον χαλασε. Τα προιοντα που πουλανε οι ΜΑΥΡΟΙ τα κατασκευαζουν παιδια στο Ταιβαν. Τα προιοντα που πουλανε οι ΕΛΛΗΝΕΣ? Μαλλον οχι.
Tenshi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εκεί στο 7:00 είναι το ζουμί,που βγάζει κάτι μεταξύ "Αέρα" και "Δις ιζ σπάρτα---πάρτα". Θλιβερό πραγματικά και όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι θέμα χρόνου να γενικευτούν τα επεισόδια με θύματα και απο τις δύο μεριές.
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν τον χαλασε. Όχι δεν τον χάλασε. Επιβεβαιώθηκε κι' όλας.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατι μονο οι μαιμουδες αμυνονται μαλλον.
minarokeftes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αχαχαχαχα ΑΕΕΕΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑ αχχαχαχαχαχα μλκ έχω πεθάνει!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι μαιμούδες, όλο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ και κραυγες πρωτόγονων ζώον ήταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατι μονο οι μαιμουδες αμυνονται μαλλον. Η άμυνα στο ''Monkeys'' ήταν το ξύλο? Στο ''Μαλάκες'' τι είναι? Ξεκλήρισμα οικογενείας?
zazik Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατι μονο οι μαιμουδες αμυνονται μαλλον. Αμα δεις δεν τους βαράει ΚΑΝΕΙΣ ... στην αρχή εννοώ....και είναι προκλητικότατοι..... Και αρχίσανε επεισόδεια........ Επίσης , έχω δει η ώρα 11 στην 3η Σεπτεμβρίου να κοπανάνε μια ηλικιωμένη , να την μαχαιρώνουνε και να της παίρνουνε την τσάντα....... Α...κάντε και μια βόλτα απο Πολυτεχνείο το βράδυ....για να δείτε ποιοι κάνουνε πλέον τα deals .....ή ρωτήστε απλά ένα πρεζόνι.....
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αχαχαχαχα ΑΕΕΕΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑ αχχαχαχαχαχα μλκ έχω πεθάνει!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι μαιμούδες, όλο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ και κραυγες πρωτόγονων ζώον ήταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΕΣΥΥΥΥΥΥ ΕΧΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ ΝΑΑΑΑΑ ΜΑΑΑΣΣΣ ΠΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ ΚΑΙΙΙΙΙ ΚΑΑΑΑΑΤΙ ΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟ Η ΜΟΟΟΟΟΝΟΟΟΟ FLAAAAMEEEEEE??? ασαδδσδδδδφψδ
minarokeftes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αμα δεις δεν τους βαράει ΚΑΝΕΙΣ ... στην αρχή εννοώ....και είναι προκλητικότατοι.....Και αρχίσανε επεισόδεια........ Επίσης , έχω δει η ώρα 11 στην 3η Σεπτεμβρίου να κοπανάνε μια ηλικιωμένη , να την μαχαιρώνουνε και να της παίρνουνε την τσάντα....... Α...κάντε και μια βόλτα απο Πολυτεχνείο το βράδυ....για να δείτε ποιοι κάνουνε πλέον τα deals .....ή ρωτήστε απλά ένα πρεζόνι..... Τα μπόλντ είναι όλο το ζουμί. ΕΣΕΙΣ πήγατε και τους προκαλέσατε, τους βρίσατε και τους είπατε MONKEYS. Αλλα δεν σας κατηγορώ, τόσο σας κόβει....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μιλαμε για το συγκεκριμενο επεισοδιο και τους συγκεκριμενους μαυρους zazik η για ολους τους μαυρους? Εκτος και αν ο καθενας τους ειναι εκπροσωπος ολων των υπολοιπων. Να ξερω δηλαδη.
minarokeftes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ΕΣΥΥΥΥΥΥ ΕΧΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ ΝΑΑΑΑΑ ΜΑΑΑΣΣΣ ΠΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ ΚΑΙΙΙΙΙ ΚΑΑΑΑΑΤΙ ΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟ Η ΜΟΟΟΟΟΝΟΟΟΟ FLAAAAMEEEEEE??? ασαδδσδδδδφψδ report me αν έχεις πρόβλημα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Η άμυνα στο ''Monkeys'' ήταν το ξύλο? Στο ''Μαλάκες'' τι είναι? Ξεκλήρισμα οικογενείας? Στο να σε τραβανε βιντεο, φωτογραφιες και να σε ακολουθανε βριζοντας σε, νομιζω οτι ειναι μια πολυ φυσιολογικη αντιδραση το ξυλο.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εσείς ρε πανέξυπνοι γιατί πήγατε στα λημέρια τους και αρχίσατε τις παρλαπίπες? Και πολύ καλά σας έκαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.