dtsak27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Καλησπέρα: Χρησιμοποιώ Windows 7 ultimate ελληνικά, σε laptop Toshiba Satellite A200-1IZ. Εγκαθιστώ όλους τους Drivers χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο παρουσιάζεται πρόβλημα όταν προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου Nokia Ε66 με το laptop, μέσω Bluetooth. Πιό συγκεκριμένα: Εγκαθιστώ το Bluetooth stack και μετά την επανεκίνηση, το Bluetooth monitor. Σημειώνεται ότι για το μοντέλο μου, δεν υπάρχει Driver για το Bluetooth monitor και χρησιμοποιώ το Driver των Vista και η εγκατάσταση είναι επιτυχείς. Στη συνέχεια πηγαίνω στο System tray και βρίσκω την επιλογή συσκευές Bluetooth, όπου και επιλέγω προσθήκη νέας συσκευής. Ολα βαίνουν καλώς και ο υπολογιστής συνδέεται με τη συσκευή Nokia Ε66 κανονικά. Ωστόσο, μου ζητάει να εγκαταστήσω driver για περιφερειακή συσκευή Bluetooth, δηλαδή Bluetooth peripheral device. Αυτό το συγκεκριμένο driver δε μπορώ να το βρώ πουθενά και έτσι εμφανίζονται στη διαχείρηση συσκευώνκαι συγκεκριμένα στο άλλες συσκευές, 5 στοιχεία με ερωτηματικό, με όνομα Περιφερειακή συσκευή Bluetooth. Δοκιμάζω ψάχνοντας είτε στο Dvd με τους Drivers του υπολογιστή μου, είτε μέσω του Windows update, είτε κατα την ενημέρωση του υλικού, το βάζω να ψάξει μέσω internet. Κανένα αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.