Προς το περιεχόμενο

ati high definition audio rear output

LE MAD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"ati high definition audio rear output"αυτή είναι η συσκευή που εμφανίζεται στις συσκευές αναπαραγωγής και που επιλέγω στα windows για να βγαίνει ήχος από την τηλεόραση που έχω συνδέσει με τον υπολογιστή μου μέσω της ati 4850 με αντάπτορα dvi->hdmi και καλώδιο hdmi για την τηλεόραση.Όμως αυτή η συσκευή εξαφανίζεται από τις συσκευές αναπαραγωγής και μαζί της ο ήχος από την τηλεόραση όταν κλείσω και ξανανοίξω τον υπολογιστή μου.Όταν ξαναπερνάω τους drivers ati 10.3 hdmi audio μπορεί να εμφανιστεί για να εξαφανιστεί πάλι με την επόμενη απανεκκίνηση.Τί γίνεται ρε παιδιά σας έχει συμβεί αυτό;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να καταλάβουμε.

α) Έχεις συνδέσει την κάρτα με HDMI ή με DVI-> HDMI;

Το HDMI μόνο θα μεταφέρει ήχο. DVI-> HDMI όχι.

β) Όταν σβήνει το PC χάνεται ο ήχος από την τηλεόραση;

Δημοσ.

Αντάπτορας dvi->hdmi στην έξοδο της κάρτας και μετά καλώδιο hdmi που πάει στην τηλεόραση.Εχω ήχο όμως εκεί δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι χάνω την συσκευή από τα windows xp και έτσι δεν μπορώ να την επιλέξω για να περάσει ο ήχος από την κάρτα στην τηλεόραση.Όποτε την έχω σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου παίζει κανονικά η τηλεόραση από τα ηχεία της.Όσο για το "Το HDMI μόνο θα μεταφέρει ήχο. DVI-> HDMI όχι"κουβαλάει και παρακουβαλάει ήχο, πίστεψέ με!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...