LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δωσε την αμεσως μεγαλυτερη τιμη και ξανατεσταρε με OCCT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Κάποιος sensor (aux) είναι fail προφανώς οπότε μη δίνεις σημασία στο 78. Έχει συμβεί και σε μένα με το speedfun.Όπως σου είχα πεί και τις προάλες να τσεκάρεις θερμοκρασία με core temp και hwmonitor. Είναι πιο αξιόπιστα απο αυτά. Το speedfun το χρησιμοποιούμε συνήθως για να αλλάζουμε/ρυθμίζουμε τις στροφές των fans, οχι για απόλυτο έλεγχο θερμοκρασιών. Ξανατσεκαρε εκ νέου και πές μας Καλησπέρα,με το multi x18 δίνει 3.60 με τις τιμές αυτές όλα καλά και σταθερά.Αν το multi το βάλω στο χ18.50 τρεχω το OCCT linpack και σε λίγο σβήνει το pc.Έχω δοκιμάσει τάσεις μέχρι 1.520v.Τίποτα όλο σβήνει.Δεν ξέρω ίσως δεν κάνω κάτι σωστά ή δεν πάει παραπάνω. Τέλος οι θερμοκρασίες cpu 34c-gpu 34c η μοβο γύρω στους 50c+ και κλασικά το power/aux στους 78-79c μονίμως.Μέχρι που ξεσυνέδεσα όλα τα cooler για να δω αλλά το power/aux στους 78-79c. Αυτά τα και σε ευχαριστώ αν και δεν ξέρω αν τα εξήγησα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 απο τα 3,6 και πανω πρεπει να ανεβασεις και το nb frequency για να ειναι σταθερος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 απο τα 3,6 και πανω πρεπει να ανεβασεις και το nb frequency για να ειναι σταθερος ! Τελικά είχα δεν είχα τον έκαψα. Έιχα το multi sto x18.5 και ανέβαζα σιγά-σιγά το ρεύμα μέχρι +100 και το nb το πήγα σταδιακά νομίζω μέχρι 2500 ίσως να ήταν και η αμέσως επόμενη τιμή και τελικά πέθανε. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και αυτά που έμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πλακα κανεις,ετσι?Πηγες το ΝΒ 2500?Αφου κανονικα ειναι 2000.Πως η επομενη τιμη ειναι το 2500? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πλακα κανεις,ετσι?Πηγες το ΝΒ 2500?Αφου κανονικα ειναι 2000.Πως η επομενη τιμη ειναι το 2500?Καλή σου μέραΈτσι είναι αλλά το pc δεν κάνει κούκου τίποτα.Τι άλλο μπορεί να είναι απ΄το να κάηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις cmos reset, και γω είχα μία παρόμοια εμπειρία. Ελπίζω να βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μάλλον όπως προαναφέρθηκε θέλει clear cmos. Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για μερικά λεπτά και ξαναβάλτη μετά. Προσεκτικά όμως μην κάνεις καμμιά ζημιά. Έχει ένα μικρό κλιψάκι για να την βγάλεις. Λογικά αυτό θα φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μάλλον όπως προαναφέρθηκε θέλει clear cmos. Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για μερικά λεπτά και ξαναβάλτη μετά. Προσεκτικά όμως μην κάνεις καμμιά ζημιά. Έχει ένα μικρό κλιψάκι για να την βγάλεις. Λογικά αυτό θα φταίει. Καλησπέρα, έκανα ότι μου είπατε. Ξεκινάει το pc όμως δεν κάνει κάτι άλλο, ούτε μπιπ η μητρική και φυσικά η οθόνη πιο μαύρη δεν γίνεται. Δεν ξέρω δώστε μου λίγο ΦΩΣ γιατί έχω σκοτάδι μπροστά μου.Υπόψιν δοκίμασα την γραφικών και τις μνήμες σε άλλο pc και δουλεύουν μια χαρά.Άρα τι μπορεί να είναι?cpu ή mobo.Σωστή σκέψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 οταν ανοιξεις το pc μπορεις να μπεις στο bios ? αν ναι πατα στην επιλογηLoad the Optimized BIOS default και κανε restart να μας πεις τι παιζει ! ΔΕΝ νομιζω να εχει καει κατι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 δεν μπαίνει βίος φαίνεται. το ίδιο έπαθα και εγώ σε μια 780g παλιότερα. μου ήρθε λοιπόν η φαεινή ιδέα να παραγγείλω από ebay ένα bios chipaki για τι mobo. όταν φτάσει και το δοκιμάσω θα σας πω η πλακα είναι ότι εγώ την είχα πατήσει σε underclocking! δηλαδή με χρήση του Α64info beta μέσα από ΧΡ έβαζα χαμηλή συχνότητα και μείωνα και την τάση σιγά σιγά και έβλεπα μέχρι ποσο χαμηλά παίζει. ώσπου έσβησε και δεν ξανάναψε ποτε, όσες CPU και μνήμες να δοκίμασα. οποτε δεν μπορεί να κάηκε κάτι. έτσι? ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 οταν ανοιξεις το pc μπορεις να μπεις στο bios ? αν ναι πατα στην επιλογηLoad the Optimized BIOS default και κανε restart να μας πεις τι παιζει ! ΔΕΝ νομιζω να εχει καει κατι ... Καλησπέρα,καταρχήν από την τσαντίλα μου ξεμοντάρισα το pc και εννοώ το ότι έβγαλα cpu και mobo και σκέφτηκα να μαζέψω χρήματα να πάρω κάποια στιγμή καινούργια. Τόσο απογοηυεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλησπέρα,καταρχήν από την τσαντίλα μου ξεμοντάρισα το pc και εννοώ το ότι έβγαλα cpu και mobo και σκέφτηκα να μαζέψω χρήματα να πάρω κάποια στιγμή καινούργια. Τόσο απογοηυεύτηκα. Νομίζω οτι έπρεπε να το παλέψεις λίγο παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εγγύηση δεν έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adam Mimikidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Νομίζω οτι έπρεπε να το παλέψεις λίγο παραπάνω!Δηλαδή τι άλλο μπορούσα να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.