mariner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε ολους σας. Εδω και δύο μήνες περίπου αγόρασα ενα φορητό και μαζί με αυτό αγόρασα και τα windows 7 professional τα αποία και έκανα εγκατάσταση και στο δευτερο φορητό μου και στο desko του σπιτιού μου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είνα οτι απο τότε που έβαλα τα καινούργια win δεν μπορώ να δώ ταινία. Εκεί που παίζει κανονικά παγώνει η εικόνα και αν είμαι τυχερός ξεκολλάει, αλλά μετα απο λίγο ο υπολογιστής κολλάει εντελώς και μου βγάζει μια μπλέ οθόν που γράφει κάτι που δεν προλαβαίνω να διαβάζω και αμέσως μετά κάνει reboot. Το ίδιο πρόβλημα μου συμβαίνει και στους δύο υπολογιστές και μάλιστα ακομα και με το windows player. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?? Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τι ταινία είναι; Από dvd ή από το internet; Με ποιον player την βλέπεις (σε κάθε περίπτωση); Έχεις εγκαταστήσει τίποτα codecs; (άλλαξε τον τίτλο σου)
mariner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τι ταινία είναι; Από dvd ή από το internet; Με ποιον player την βλέπεις (σε κάθε περίπτωση); Έχεις εγκαταστήσει τίποτα codecs; (άλλαξε τον τίτλο σου) Όχι δεν εχω εγκαταστήσει codecs. Μιλάω για ταινίες που εχω κατεβάσει απο τ internet και τις οποίες μέχρι και πρίν λίγο καιρό έβλεπα με τον kmpplayer, αλλά μάλλον δεν έχει να κάνει ο player γιατι και με των windows το ίδιο πρόβλημα έχω.
nickarmy Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 πέρασε τους τελευταίους drivers (κάρτας γραφικών)
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μπλε οθόνη : Μάλλον για drivers το κόβω.Έχεις εγκαταστήσει τους σωστούς drivers της κάρτας γραφικών? Δοκίμασε και με κάποιον άλλο player (Media Player Classic Homecinema) Για να μην το αναφέρεις να υποθέσω οτι στο desktop παίζει μια χαρά η ταινία έτσι? Με τι player παίζεις την ταινία στον desktop?
ca6mio Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ...αλλά μετα απο λίγο ο υπολογιστής κολλάει εντελώς και μου βγάζει μια μπλέ οθόν που γράφει κάτι που δεν προλαβαίνω να διαβάζω και αμέσως μετά κάνει reboot... Για αρχή πήγαινε στις ιδιότητες του συστήματος, στην εκκινηση και αποκατάσταση και ξετσέκαρε την Αυτόματη επανεκκίνηση ωστε να μπορεις να διαβασεις την μπλε οθόνη. Εναλλακτικα μπορεις να κοιταξεις και το αρχειο συμβαντων. Λογικα κάποιος οδηγός είναι...
mariner Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδιά νομίζω οτι το έλυσα. Σας ευχαριστω πολύ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.