Προς το περιεχόμενο

Ελευθερη φιλοξενια & subdomain για ετοιμη ιστοσελιδα + οδηγιες για αρχαριους

gf030

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά πάρε ενα domain να κάνεις την δουλεια σου κανονικά. Μη πας σε Free που δινουν subdomains. Το domain αυτό μετέπειτα θα το κάνεις να "δείχνει" στον free χώρο που έχεις.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, μια τελευταία ερώτηση...Πώς θα γίνει η χρέωση των 6,5 ευρώ /χρόνο...;Πιστωτική κάρτα δεν βάζω...

Συγνώμη που σε ζαλίζω...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, μια τελευταία ερώτηση...Πώς θα γίνει η χρέωση των 6,5 ευρώ /χρόνο...;Πιστωτική κάρτα δεν βάζω...

Συγνώμη που σε ζαλίζω...

Δημοσ.

Δε με ζαλίζεις. Νομίζω γίνεται και με Paypal. Απ την συγκεκριμένη εταιρεία εχω κατοχυρώσει πάνω απο 40 domains με χρεωστική κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι κολοσσός στο είδος της , δε νομίζω οτι έχεις κάποιον λόγο να φοβάσαι.

Το κλείνεις , χρεώνεσαι 6,5 ευρώ (αν θυμαμαι καλα) και μετα απο ένα χρόνο αν θες το ανανεώνεις εσύ πάλι (δε γίνεται αυτόματη χρέωση δηλαδή) .

Δημοσ.

Δε με ζαλίζεις. Νομίζω γίνεται και με Paypal. Απ την συγκεκριμένη εταιρεία εχω κατοχυρώσει πάνω απο 40 domains με χρεωστική κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι κολοσσός στο είδος της , δε νομίζω οτι έχεις κάποιον λόγο να φοβάσαι.

Το κλείνεις , χρεώνεσαι 6,5 ευρώ (αν θυμαμαι καλα) και μετα απο ένα χρόνο αν θες το ανανεώνεις εσύ πάλι (δε γίνεται αυτόματη χρέωση δηλαδή) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...