Προς το περιεχόμενο

Μια σύνθεση

nikolakisgk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να βοηθήσω ένα φίλο που θέλει να αγοράσει ένα pc για office,internet,κανένα game τέτοια με μικρές απαιτήσεις.

Σκέφτηκα ότι αυτό είναι αρκετό με λίγο oc και την παλιά του υδρόψυξη.

pccheaph.png

Είδα ότι η συγκεκριμένη μητρική έχει ολόκληρη καρτέλα για oc και ανεβάζει το cpu έως 3,7Ghz!!!

Για κάρτα γραφικών έχει μια nvidia ge force 9500gt 512mb

ένα τροφοδοτικό στα 750 watt και τα περιφερειακά.

Θέλω γνώμες.Το παιδί δεν θέλει να δώσει παραπάνω από αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο συστηματάκι που έφτιαξες πραγματικά δεν νομιζω οτι αξίζει με την καμία... μιλάμε για μονοπύρηνο επεξεργαστή και άθλια μητρική... οχι απλά δεν κάνει με τπτ για οποιοδήποτε σχετικά συγχρονο game αλλά ακόμη και στα βασικά εγώ πιστεύω θα ζορίζεται!!

Ας διαθέσει 50 - 70 ευρό παραπάνω... δεν έιναι και κανένα τρελο ποσό και θα παρει πολύ καλύτερο μηχάνημα... πχ.

14911131.jpg

Και αν είναι λίγο τυχερός ο X2 θα ξεκλειδώσει σε τετραπύρηνο , όπως επίσης και η onboard πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερη από την 9500gt

Επίσης πες μας αναλύτικά τι έχει τώρα μηπως μπορούμε να κάνουμε κάτι με το υπάρχον σύστημα... Γιατι όταν ακούω υδροψυξη και 750αρι τροφοδοτικό έχω μια αίσθηση οτι το υπάρχον σύστημα μπορεί να είναι και καλύτερο από αυτό που έφτιαξες!!!

Δημοσ.

Εγώ είχα των X2 και των έκανα X4 το ίδιο και με το pc του αδερφού μου που είχε τα ίδια

sempron 140 έγινε ένας Χ2

Δημοσ.

Φιλε καλη η συνθεση σου.Μαλλον παρα πολυ καλη αλλα αυτος ο επεξεργαστης δεν παιζει να ξεκλειδωσει με την καμια.Αν θελει να εχει πιθανοτητες καλυτερα να δωσει αλλα 10 ευρω να παρει τον Athlon ii x3 425.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν δεν γίνει....?? μένεις με έναν μονοπυρηνο στα χέρια που για τα σημερινά δεδομένα είναι πολυ πολυ λίγος.... ασχέτως που δεν νομιζψ ότι η συγκεκριμένη asrock N68C με nvidia chipset μπορεί να ξεκλειδώσει τον επεξεργαστή!!

---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

Φιλε καλη η συνθεση σου.Μαλλον παρα πολυ καλη αλλα αυτος ο επεξεργαστης δεν παιζει να ξεκλειδωσει με την καμια.Αν θελει να εχει πιθανοτητες καλυτερα να δωσει αλλα 10 ευρω να παρει τον Athlon ii x3 425.

Μια χαρά ξεκλειδώνει, δύο μηχανακια έχω στήσει με τον συγκεκριμένο Χ2 και τα δύο ξεκλείδωσαν!! Εννοείται πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης!!

---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ----------

Εγώ είχα των X2 και των έκανα X4 το ίδιο και με το pc του αδερφού μου που είχε τα ίδια

sempron 140 έγινε ένας Χ2

Θα μας πεις τι μηχάνιμα έχει ο φίλος σου τώρα??

Δημοσ.

Μια χαρά ξεκλειδώνει, δύο μηχανακια έχω στήσει με τον συγκεκριμένο Χ2 και τα δύο ξεκλείδωσαν!! Εννοείται πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης!!

Κανα joker εχεις παιξει τελευταια? :lol: :lol:

Ε τοτε τι να πω ας τον παρει.Αμα του κατσει και το ξεκλειδωμα θα ειναι αρχοντας.Οι ASRock ειναι μαματες μητρικες.

Δημοσ.

Sorry παιδες ακυρο μλκια μου Χ3 ηταν αυτοί που έβαλα... ο Χ2 είναι native 2 πύρηνος και δεν ξεκλειδώνει!!! Έρε φρίκη που έφαγα πως μου έκατσε ότι ήταν Χ2??

Δημοσ.
Sorry παιδες ακυρο μλκια μου Χ3 ηταν αυτοί που έβαλα... ο Χ2 είναι native 2 πύρηνος και δεν ξεκλειδώνει!!! Έρε φρίκη που έφαγα πως μου έκατσε ότι ήταν Χ2??

Ειπα και εγω ρε συ,τι εγινε? :rolleyes: :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...