nikolakisgk Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας. Θέλω να βοηθήσω ένα φίλο που θέλει να αγοράσει ένα pc για office,internet,κανένα game τέτοια με μικρές απαιτήσεις. Σκέφτηκα ότι αυτό είναι αρκετό με λίγο oc και την παλιά του υδρόψυξη. Είδα ότι η συγκεκριμένη μητρική έχει ολόκληρη καρτέλα για oc και ανεβάζει το cpu έως 3,7Ghz!!! Για κάρτα γραφικών έχει μια nvidia ge force 9500gt 512mb ένα τροφοδοτικό στα 750 watt και τα περιφερειακά. Θέλω γνώμες.Το παιδί δεν θέλει να δώσει παραπάνω από αυτά τα λεφτά.
SlackulatoR Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 750 watt ίσως να είναι υπερβολή. Δεν θα χρειαστεί πάνω από 500!
stm00192 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το συγκεκριμένο συστηματάκι που έφτιαξες πραγματικά δεν νομιζω οτι αξίζει με την καμία... μιλάμε για μονοπύρηνο επεξεργαστή και άθλια μητρική... οχι απλά δεν κάνει με τπτ για οποιοδήποτε σχετικά συγχρονο game αλλά ακόμη και στα βασικά εγώ πιστεύω θα ζορίζεται!! Ας διαθέσει 50 - 70 ευρό παραπάνω... δεν έιναι και κανένα τρελο ποσό και θα παρει πολύ καλύτερο μηχάνημα... πχ. Και αν είναι λίγο τυχερός ο X2 θα ξεκλειδώσει σε τετραπύρηνο , όπως επίσης και η onboard πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερη από την 9500gt Επίσης πες μας αναλύτικά τι έχει τώρα μηπως μπορούμε να κάνουμε κάτι με το υπάρχον σύστημα... Γιατι όταν ακούω υδροψυξη και 750αρι τροφοδοτικό έχω μια αίσθηση οτι το υπάρχον σύστημα μπορεί να είναι και καλύτερο από αυτό που έφτιαξες!!!
nikolakisgk Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ είχα των X2 και των έκανα X4 το ίδιο και με το pc του αδερφού μου που είχε τα ίδια sempron 140 έγινε ένας Χ2
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Φιλε καλη η συνθεση σου.Μαλλον παρα πολυ καλη αλλα αυτος ο επεξεργαστης δεν παιζει να ξεκλειδωσει με την καμια.Αν θελει να εχει πιθανοτητες καλυτερα να δωσει αλλα 10 ευρω να παρει τον Athlon ii x3 425.
stm00192 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ναι αλλά αν δεν γίνει....?? μένεις με έναν μονοπυρηνο στα χέρια που για τα σημερινά δεδομένα είναι πολυ πολυ λίγος.... ασχέτως που δεν νομιζψ ότι η συγκεκριμένη asrock N68C με nvidia chipset μπορεί να ξεκλειδώσει τον επεξεργαστή!! ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- Φιλε καλη η συνθεση σου.Μαλλον παρα πολυ καλη αλλα αυτος ο επεξεργαστης δεν παιζει να ξεκλειδωσει με την καμια.Αν θελει να εχει πιθανοτητες καλυτερα να δωσει αλλα 10 ευρω να παρει τον Athlon ii x3 425. Μια χαρά ξεκλειδώνει, δύο μηχανακια έχω στήσει με τον συγκεκριμένο Χ2 και τα δύο ξεκλείδωσαν!! Εννοείται πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης!! ---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ---------- Εγώ είχα των X2 και των έκανα X4 το ίδιο και με το pc του αδερφού μου που είχε τα ίδιαsempron 140 έγινε ένας Χ2 Θα μας πεις τι μηχάνιμα έχει ο φίλος σου τώρα??
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μια χαρά ξεκλειδώνει, δύο μηχανακια έχω στήσει με τον συγκεκριμένο Χ2 και τα δύο ξεκλείδωσαν!! Εννοείται πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης!! Κανα joker εχεις παιξει τελευταια? Ε τοτε τι να πω ας τον παρει.Αμα του κατσει και το ξεκλειδωμα θα ειναι αρχοντας.Οι ASRock ειναι μαματες μητρικες.
vasilisga Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ο Athlon II X2 240 ξεκλειδωσε 2 πυρηνες????? :confused:
stm00192 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Sorry παιδες ακυρο μλκια μου Χ3 ηταν αυτοί που έβαλα... ο Χ2 είναι native 2 πύρηνος και δεν ξεκλειδώνει!!! Έρε φρίκη που έφαγα πως μου έκατσε ότι ήταν Χ2??
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Sorry παιδες ακυρο μλκια μου Χ3 ηταν αυτοί που έβαλα... ο Χ2 είναι native 2 πύρηνος και δεν ξεκλειδώνει!!! Έρε φρίκη που έφαγα πως μου έκατσε ότι ήταν Χ2?? Ειπα και εγω ρε συ,τι εγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.