Προς το περιεχόμενο

Overclocking ATI Radeon HD 4650 AGP 1GB

gate6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779

Καιρός να αρχίσουμε το διάβασμα.... αν το έψαχνες έστω και λίγο θα έβλεπες ότι είναι το πρώτο sticky σε αυτή την ενότητα...

Διάβασε το και για όποια περαιτέρω απορία εδώ είμαστε!!!

Δημοσ.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δυστηχώς το συγκεκριμενο πρόγραμμα το έχω δοκιμασει.Το αποτελεσμα ειναι 0 γιατι αυτο το προγραμμα μετα-βιας το ανοιγει ο επεξεργαστης μου και "κολλαει" απιστευτα.Με το ζορι φαινεται το interface του προγραμματος.Δεν μπορώ να κάνω την παραμικρη κινηση στο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιησε το Rivatuner ή εναλλακτικά το MSI Afterburner η ακόμη και το ΑΤΙ overdrive μέσα από τους catalyst για να κλοκάρεις... για να στρεσάρεις την κάρτα και να ελέγξεις σταθερότητα furmark

Κατά τα άλλα η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει όπως περιγράφεται στο guide!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριτώ για την αμεση απαντηση!

Θα τα κοιταξω όλα και θα ενημερωσω.Σορρυ αν δημιουργησα προβλημα με το thread μου!

Δημοσ.

Οχι ρε συ τι προβλημα να δημιουργησες!! οκ μπορει να ήμουν λίγο απότομος απλα είμαι της άποψης ότι οταν θέλουμε να κανουμε κατι πρώτα το ψάχνουμε και μετά ρωτάμε!!! sorry!!!

Δημοσ.

Απο μενα πρωτα να ψαχτεις με το "ati overdrive" μεσα απο catalyst και εαν καταφερεις και τερματισεις τις μπαρες (δεν συμβαινει παντα) ψαχνεσαι και με rivatuner/afterburner μετα...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Το συγκεκριμενο θεμα το αμελισα λιγο λογω καποιων δουλειών.

Λοιπόν στο θέμα μας.Η πλήρης ονομασια της κάρτας μου:

Gigabyte GV R465D2-1GI - Κάρτα γραφικών - ATI Radeon HD 4650 - 1 GB

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446783&catid=020300

Στο συγκεκριμενο μοντελο δεν μπορω να κάνω OC και οταν μπαινω στο Ati Catalyst Control center και επιλεγω ATI Overdrive και μου αναφερει 'ATI Overdrive capabilities have not been properly intialized yet.

Please try again later.

Τι εννοει ο ποιητης άραγε?Πραγματικά μου έχει σπάσει τα ΝΕΥΡΑ!

Έχω την έκδοση catalyst 9.6

κατεβαζω την τελευταια έκδοση (νομιζοντας οτι θα λυθει το προβλημα αμ δε) που συμφωνα με την ati ειναι η 10.4

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

την κανω εγκατασταση ,κανει restart ο υπολογιστης και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ το Ati Catalyst Control Center ουτε κατω δεξια στην ωρα, ουτε εμφανιζεται με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας.Θα τρελαθω και πριν το restart εβγαλε μηνυμα επιτυχιας.Οποτε κάνω επαναφορά και ειμαι ξανα απο την αρχη!!HELP!δεν μπορώ να κανω OC δοκιμασα Riva tuner δειτε την πρώτη εικονα που ανεβασα.

Επίσης δοκιμασα το MSIAfterburner μεταβαλω core clock , memory clock και οταν παταω το apply οι ρυθμισεις γινονται οι προκαθορισμενες.

Δηλαδη καρτα μου ειναι Core clock 600Mhz

Memory clock 400Mhz ανεβαζω και τα 2 ή ενα απο τα δυο και το αποτελεσμα ειναι πατωντας apply να επαωερχονται οι εργοστασιακες ρυθμσιεις.

Το ιδιο ισχυει ακριβως και για το προγραμμα EVGA Precision.

Επισης Το ati tool όταν το ανοιγω ο cpu 100σταρίζει και το interface του προγραμματος μια είναι εμφανες μια οχι. Περαιτερω κινηση δεν μπορώ να κάνω στο συγκεκριμενο προγραμμα κολλαει απιστευτα και ετσι το κλείνω.Ένα αλλο προγραμμα το GPUTool_CTP1 έχει το ιδιο αποτελεσμα και επιπλεον οταν το ανοιγω κολλάει δεν μπορώ να κάνω χρηση του πρόγραμματος.Και όπως φαινεται στην εικονα 2η που εχω ανεβαζει δεν αναφερει τις τιμες CPU και Memory clock.

post-52328-129063087521_thumb.jpg

post-52328-129063087527_thumb.jpg

Δημοσ.

εχεις απεγκαταστησει τους προηγουμενους οδηγους πρωτου εγκατστησεις τους καινουριους?

και εγω που προσπαθησα να κανω o/c μεσω του ati overdrive και πατησω το apply, δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις και επανερχεται στις default

μονο μεσω του riva tuner τα καταφερα, οπου και εκει επρεπε να εγκαταστησω σωτα τον driver για να μου εμφανισει την επιλογη για o/c :-(

Δημοσ.
εχεις απεγκαταστησει τους προηγουμενους οδηγους πρωτου εγκατστησεις τους καινουριους?

Καλημερα φιλε!

Οχι δεν εκανα απεγκατασταση τους προηγουμενους.Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω.

---------- Προσθήκη στις 10:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:19 ----------

Λοιπόν οντως δουλεψε μπορεσα και εκανα αναβαθμιση στην εκδοση 10.4 αλλα και παλι

το αποτελεσμα ειναι το ιδιο για το ATI Overdrive καθως επισης το Riva tuner τα ιδια αποτελεσματα δεν μου βγαζει την συγκεκριμενη επιλογη!:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...