xjps Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, Εχω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα βοήθεια. Παρακολούθησα το σχετικό video με τον συγχρονισμό μεταξύ iPhone-Mac-και MobileMe cloud, λογαριασμού που συγκρατεί και μοιράζει όλες τις αλλαγές ή προσθήκες μεταξύ αυτών των συσκευών... Το σχετικό video είναι: http://www.apple.com/mobileme/features/ Εχω, λοιπόν, τον e-mail λογαριασμό μου στο @me.com, τον έχω περάσει στο Sync Preferences, στο tab του Sync, έχω κάνει check τα κουτάκια που με ενδιαφέρει να συγχρονίζονται, πατάω το "Sync Now" τρέχει ο συγχρονισμός και οι αλλαγές που έχω κάνει... απλά δεν γίνονται. Ξέρει κανείς να βοηθήσει...?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, Εχω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα βοήθεια. Παρακολούθησα το σχετικό video με τον συγχρονισμό μεταξύ iPhone-Mac-και MobileMe cloud, λογαριασμού που συγκρατεί και μοιράζει όλες τις αλλαγές ή προσθήκες μεταξύ αυτών των συσκευών... Το σχετικό video είναι: http://www.apple.com/mobileme/features/ Εχω, λοιπόν, τον e-mail λογαριασμό μου στο @me.com, τον έχω περάσει στο Sync Preferences, στο tab του Sync, έχω κάνει check τα κουτάκια που με ενδιαφέρει να συγχρονίζονται, πατάω το "Sync Now" τρέχει ο συγχρονισμός και οι αλλαγές που έχω κάνει... απλά δεν γίνονται. Ξέρει κανείς να βοηθήσει...?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχουν ανέβει οι αλλαγές από το MacBook σου στο Cloud ? Δοκίμασε το εξής: 1. Βγάλε τις ρυθμίσεις του MobileMe από το iPhone σου. 2. Αν έχεις τυχόν επαφές η Calendar Events στο iPhone ΣΒΗΣΕ ΤΑ 3. Έλεγξε τις ρυθμίσεις του MobileMe στο System Preferences του MacBook σου και δες ότι είναι σωστά 4. Πάτα το εικονίδιο Συγχρονισμού που είναι επάνω δεξιά στη Μπάρα και πάτα Sync Now. 5. Περίμενε να τελειώσει, μπες στο me.com και δες ότι ανέβηκαν όλες οι πληροφορίες. 6. Ρύθμισε πάλι το MobileMe Account στο iPhone σου. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σβήσεις τα δεδομένα του iPhone σου, απάντησε ΝΑΙ. 7. Αν έχεις πακέτο 3G τότε θα κάνει συγχρονισμό ακόμα και όταν είναι κλειστή η οθόνη του iPhone σου. Αν δεν έχεις, τότε συνδέσου με WiFi και παίξε αρκετή ώρα με το iPhone σου για να κάνει Sync (Το WiFi απενεργοποιείται όταν πάει σε StandBy το τηλέφωνο, εκτός αν το έχεις συνδέσει με τον φορτιστή του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ..! Δούλεψε...!! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ..! Δούλεψε...!! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.