Nate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 To τρίτο φίλε. Ξέχνα αυτά που σου έλεγα. Στα έλεγα τότε μόνο από review που διάβαζα κλπ. Τώρα όμως στην πράξη έχω δοκιμάσει και τα δύο (SONY VAIO VPC-F11M1E/H κ Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B) και το δεύτερο αξιζει πραγματικά. Και το άλλο να πάρεις μια χαρά είναι απλά το δεύτερο έχει πολύ καλήτερη σχέση απόδοσης/τιμής. Άσε που μπορείς να το βρεις και πολύ φθηνά. Και η κάρτα του είναι καλύτερη από την gt330. Έχεις δοκιμάσει κάποια παιχνίδια στο Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B? Τρέχουν καλά?
Nate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σε ένα ξένο φόρουμ μου είπαν πως είναι σούπερ το Sony VPC-F11M1G. Να πάρω αυτό ή το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B?
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Έχεις δοκιμάσει κάποια παιχνίδια στο Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B? Τρέχουν καλά? To mw2 το παίζω σε high και παίζει τέλεια.
thegreeklover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υδροψυκτο pc εχω με clocks στα ορια με parts τελευταιας γενιας και παλι πανω απο 35-40 frames στο crysis δεν εχω.. Σε full HD παντα.. Μην γραφεται για λαπτοπ και full γραφικα και ανετο παιξιμο.. Βασικα μην κοροιδευεται τον κοσμο εδω.. Φιλτατε αγοραστη το pro ισως να το παιξει με full το crysis και δυο χιλιαρικα να εχει αμα το παιξει σε HD full να μου πεσει το χερι... Στο δευτερο ποστ το sony πιστευω ειναι μια καλη επιλογη.. Νομιζω παιζει ακομα ενα sony με 1100 στο πλαισιο σε γκρι χρωμα.. Δες και αυτο ( ειμαι ονλινε απο το iphone και δεν μοορω να δωσω λινκ..) .. Παντως σε θεμα παιχνιδια ειδικα σε crysis κτλ θα τα βρεις σκουρα οποιο λαπτοπ και να παρεις πλην κατι μικρες εξαιρεσεις.. Αντε καλο απογευμα.. Πσστ και οποιος σου λεει για crysus fullατο και laps pls ριξτου μια δυνατη σβερκια απο μενα .. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υδροψυκτο pc εχω με clocks στα ορια με parts τελευταιας γενιας και παλι πανω απο 35-40 frames στο crysis δεν εχω.. Σε full HD παντα.. Μην γραφεται για λαπτοπ και full γραφικα και ανετο παιξιμο.. Βασικα μην κοροιδευεται τον κοσμο εδω.. Φιλτατε αγοραστη το pro ισως να το παιξει με full το crysis και δυο χιλιαρικα να εχει αμα το παιξει σε HD full να μου πεσει το χερι... Στο δευτερο ποστ το sony πιστευω ειναι μια καλη επιλογη.. Νομιζω παιζει ακομα ενα sony με 1100 στο πλαισιο σε γκρι χρωμα.. Δες και αυτο ( ειμαι ονλινε απο το iphone και δεν μοορω να δωσω λινκ..) .. Παντως σε θεμα παιχνιδια ειδικα σε crysis κτλ θα τα βρεις σκουρα οποιο λαπτοπ και να παρεις πλην κατι μικρες εξαιρεσεις.. Αντε καλο απογευμα.. Πσστ και οποιος σου λεει για crysus fullατο και laps pls ριξτου μια δυνατη σβερκια απο μενα .. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Φίλε είπα crysis? Ξέρεις να διαβάζεις? Callof Duty Modern Warfare 2 είπα. Και ναι παίζει με 40-45 fps σε full όλα. Τώρα τι θες εσύ και χωρίς να ξέρεις, μόνο και μόνο για να κάνεις διαφήμιση στο ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ pc σου με ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ PARTS, δεν ξέρω.
Nate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σε ένα ξένο φόρουμ μου είπαν πως είναι σούπερ το Sony VPC-F11M1G. Να πάρω αυτό ή το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B? Ποιο είναι το καλύτερο? Αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από εδώ για το δεύτερο.
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ποιο είναι το καλύτερο? Αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από εδώ για το δεύτερο. Αν εχεις τα χρήματα πάρε το F11...είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά.
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το ίδιο περίπου δεν έχουν? 100 ευρώ διαφορά περίπου.
thegreeklover Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 H κάρτα γραφικών καλή είναι. Όχι τέλεια αλλά παίζει σχεδόν τα πάντα σε medium settings. Τα περισσότεα παιχνίδια τα παίζει άνετα σε full γραφικά(modern warfare 2, crysis κλπ) http://www.lap-tops.gr/product_info.php?products_id=587&osCsid=b9fe8d9c496e2be232232bec3fba9734[/url'] Εδώ είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα και είναι μαγαζί που με είχε εξυπηρετήσει τέλεια πριν λίγους μήνες. Καταρχας δεν θα μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ αν δε σου λεγα οτι εχω υδροψυξη στο pc.. Κατα δευτερον ανοιξε τα γκαβα και δες πανω τι γραφτηκε.. Τελος παντων εγω μια αληθεια ειπα και τιποτα παραπανω.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Με 1000 ευρω μπορώ να βρω κάτι καλύτερο από το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B?
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Υδροψυκτο pc εχω με clocks στα ορια με parts τελευταιας γενιας και παλι πανω απο 35-40 frames στο crysis δεν εχω.. Σε full HD παντα.. Μην γραφεται για λαπτοπ και full γραφικα και ανετο παιξιμο.. Βασικα μην κοροιδευεται τον κοσμο εδω.. Φιλτατε αγοραστη το pro ισως να το παιξει με full το crysis και δυο χιλιαρικα να εχει αμα το παιξει σε HD full να μου πεσει το χερι... Στο δευτερο ποστ το sony πιστευω ειναι μια καλη επιλογη.. Νομιζω παιζει ακομα ενα sony με 1100 στο πλαισιο σε γκρι χρωμα.. Δες και αυτο ( ειμαι ονλινε απο το iphone και δεν μοορω να δωσω λινκ..) .. Παντως σε θεμα παιχνιδια ειδικα σε crysis κτλ θα τα βρεις σκουρα οποιο λαπτοπ και να παρεις πλην κατι μικρες εξαιρεσεις.. Αντε καλο απογευμα.. Πσστ και οποιος σου λεει για crysus fullατο και laps pls ριξτου μια δυνατη σβερκια απο μενα .. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app με λιγο κλοκκαρισμα σε fullhd ολα σε very high 15-25fps με την gts 360m.ηταν αρκετα καλο! ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ---------- To mw2 το παίζω σε high και παίζει τέλεια. με το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B ανετα μπορεις να το παιξεις ολα στο φουλ με ~30-40fps http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.