Προς το περιεχόμενο

Slashhhh...New...!!

buzzad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους βρήκα και ένα καινούργιο cdακι που να γουστάρω παραπάνω από 2 τραγούδια (Slash is back in town...)

Με συνεργασίες από Ozzy Osbourne μέχρι την Fergie είναι ένα albumaκι που αξίζει να δώσετε την προσοχή σας αν και εφόσον γουστάρετε το συγκεκριμένο στυλ μουσικής...

Το κομμάτι Promise με τον Chris Cornell, ειναι ''αντε γεια''...(και όχι μόνο)

frontix.jpg

Δημοσ.

Slash... = Θεός;

Αυτός και ο Axl για μένα είναι είδωλα.

Περιμένω να πάρω το Album πως και πως, και μέχρι στιγμής έχω ακούσει μόνο τρία κομμάτια γιατί θέλω να τα ακούσω όλα μαζί και όχι σε ποιότητα YouTube.

:-)

Δημοσ.

το άκουσα...χμ...δεν με συγκίνησε και τόοοοοοσο.

μου άρεσαν:

Ghost (η κιθάρα)

Doctor alibi (Lemmy ftw)

We're all gonna die

και το Paradise city με Fergie και γιοουγιοου φάση...

Δημοσ.

Όλους αυτούς τους μήνες ξενέρωσα τόσο άσχημα με το Paradise City από την Fergie, που άκουσα το album εξαιρετικά προκατειλημμένος. Τελικά είναι αρκετά καλό. Ο Slash βέβαια ούτε που θυμίζει τον προ εικοσαετίας εαυτό του, αλλά και πάλι ακούγεται πολύ ευχάριστα.

Και εγώ ψηφίζω Promise.

Δημοσ.

Μου άρεσαν και τα Ghost και το Starlight.

Βασικά είναι σαν να ακούς Velvet Revolver, που ήταν σαν να ακούς GnR. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά λείπουν οι στιγμές-ορόσημο από τον δίσκο, κάποιο σόλο του Slash που να πεις "αυτό θα μείνει".

Και πάλι καλά όμως.

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση γιατί κάποιοι έχουν μπερδευτεί το κομμάτι με την Fergie στο ''συγκεκριμένο'' album είναι το Beautiful Dangerous...!!

CD Tracklist...:

01. Ghost (feat. Ian Astbury)

02. Crucify the Dead (feat. Ozzy Osbourne)

03. Beautiful Dangerous (feat. Fergie)

04. Back from Cali (feat. Myles Kennedy)

05. Promise (feat. Chris Cornell)

06. By the Sword (feat. Andrew Stockdale of Wolfmother)

07. Gotten (feat. Adam Levine) [0:05:02.16]

08. Doctor Alibi (feat. Lemmy Kilmeister)

09. Watch This (feat. Dave Grohl/Duff McKagan)

10. I Hold On (feat. Kid Rock)

11. Nothing to Say (feat. M. Shadows of Avenged Sevenfold)

12. Starlight (feat. Myles Kennedy)

13. Saint is a Sinner Too (feat. Rocco DeLuca

14. We're All Gonna Die (feat. Iggy Pop

Εσεις μαλλον αναφερεστε στο CD Single οπου ειχε μεσα...:

''Sahara'' ft Koshi Inaba

''Paradise City'' ft Cypress Hill and Fergie...και οχι Slash solo, αλλα απο Velvet Revolver

Δημοσ.

E φυσικά αναφερόμαστε στο single, αυτό που ακουγόταν τους 4-5 τελευταίους μήνες. Αίσχος και ντροπή στη διασκευή.

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα θελα να μάθω αν μπορεί να με βοηθησει κάποιος επειδή ειμαι παντελώς άσχετη απο μουσική στυλ slash απλά κάνω ενα ψυχικό σε ενα φίλο που ειναι φαν του....που μπορούμε να βρούμε τη ζώνη του slash, σε ποια μαγαζιά θα μπορούσε να υπάρχει???από ότι ξέρω είναι΄μάυρη με ασημένια καρφάκια...και γενικά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες!!!

Τώρα αν κατάλαβε κάποιος τι ζήτάω ας μου απαντήσει για να μάθω και εγω:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...