HondaIsMyLife Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 γεια σας ειμαι νεος εδω και εντυπωσιαστηκα πολυ απο το forum. εχω αγορασει ενα dvd player το οποιο ειναι samsung υποστηριζει hdmi full hd usb divx mp3 και ολα τα σχετικα και θελω να δω ταινιες απο flashaki! βαζω την τανια μεσα στο flashaki και το βαζω στο dvd player. η τανια παιζει κανονικα αλλα τους υποτιτλους μου τους βγαζει σε αλλη γλωσσα η αραβικα η κατι αλλο μπορει και να μην ειναι καν γλωσσα! τι πρεπει να κανω?? σε τι πρεπει να μετατρεψω τους υποτιτλους για να τους διαβαζει κανονικα?? ευχαριστω προκαταβολικα
kurkosdr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 γεια σας ειμαι νεος εδω και εντυπωσιαστηκα πολυ απο το forum. εχω αγορασει ενα dvd player το οποιο ειναι samsung υποστηριζει hdmi full hd usb divx mp3 και ολα τα σχετικα και θελω να δω ταινιες απο flashaki! βαζω την τανια μεσα στο flashaki και το βαζω στο dvd player. η τανια παιζει κανονικα αλλα τους υποτιτλους μου τους βγαζει σε αλλη γλωσσα η αραβικα η κατι αλλο μπορει και να μην ειναι καν γλωσσα! τι πρεπει να κανω?? σε τι πρεπει να μετατρεψω τους υποτιτλους για να τους διαβαζει κανονικα?? ευχαριστω προκαταβολικα Δοκιμασε να κανεις softsub (δηλ οπως στα DVD-Video) τους υποτιτλους, με τη βοηθεια του AviAddXsubs.
HondaIsMyLife Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μπορεις να μου το πεις λιγο πιο αναλυτικα??? δεν το καταλαβα! δεν βρηκα αυτο που λες! το προγραμμα το κατεβασα..
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δοκίμασε το εξής. 1) διπλό κλικ στο αρχείο των υπότιτλων. 1α) αν σε ρωτήσει με ποιό πρόγραμμα να γίνει το άνοιγμα τσεκάρισε με το Σημειωματάριο. 2) πήγαινε στο μενού Αρχείο->Αποθήκευση ως... 3) Στο παράθυρο που θα σου εμφανίσει, χαμηλά λέει Κωδικοποίηση και μάλλον έχει ASCII. Βάλε UTF-8 και πάτα Αποθήκευση. 4) Πες Ναι όταν σου ζητήσει να γίνει αντικατάσταση. 5) δοκίμασε τώρα να δεις αν οι υπότιτλοι φαίνονται σωστά. Αν επιμένουν και δεν φαίνονται σωστά, δες από τις ρυθμίσεις του dvd μήπως έχει κάπου να αλλάξεις την γλώσσα στα subtitles. Αν δεν γίνεται τίποτα πήγαινε στην λύση της ενσωμάτωσης με το aviaddxsubs ή στην μόνιμη και αργή ενσωμάτωση με το avi-recomp.
HondaIsMyLife Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι εισαι ο καλυτερος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.