vellamos_power Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια. σημερα αγορασα κατι ηχεια αλλα αντι για μια εσοδο (βυσμα)εχει 3.στον υπολογιστη μου εχω μονο 1 πρασινο.και αλλα χρωματα.η motherboard ειναι η p55-gd80 της MSI. http://images.bit-tech.net/content_images/2009/08/first-look-msi-p55-gd80/reario-gd80.jpg εχω τα windows7 ultimate και δεν εχω περασει οδηγους για την καρτα ηχου γιατι επαιξε ο ηχος οταν ειχα τα μικρα ηχεια και ενα βυσμα .οταν συνδεω στο πρασινο και σε αλλα χρωματα ακουγεται καθε φορα αυτο που εχω στο πρασινο.ολες οι υποδοχες ειναι lline-out εκτος απο την πρωτη που ειναι για μικροφωνο.σιγουαρα δεν υπαρχει προβλημα hardware δηλαδη θεμα καρτας ή μη συμβατοτητας mobo.τι πρεπει να κανω?
stm00192 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Χμμμ απο την στιγμή που εχουν 3 βύσματα να φανταστώ οτι αγόρασες 5.1 ηχεία. Λογικά τα βύσματα απο τα ηχειά θα έχουν και αυτά χρώματα.... Οπότε δεν είναι δα και πυρηνική φυσικη... το πράσινο πάει στο πράσινο της καρτάς το κίτρινο στο κιτρινο και το μαύρο στο μαυρο!!! Τέλος αλλάζεις και στο cotrol panel της καρτας ήχου των w7 την δίαταξη των ηχείων από 2.0 σε 5.1 και βουαλά είσαι ετοιμος!!! Υ.Γ. διαβάζοθμε και κανενα manual των ηχείων που και που δεν κανει κακό ... εκεί στάνταρ λέει πως να τα συνδέσεις!!!
vellamos_power Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 το manual ειχε την σενδεσμολογια των ηχειων και τπτ παραπανω.το εχω σε 5.1. στην δοκομι ακουγονται τα ηχεια αλλα σε τραγουδια ακουγονται περισσοτερο τα μπροστα και σχεδον καθολου τα πισω. δεν εχει κουμπια για να ρυθμισειw ηχω πανω στο woofer.
stm00192 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Λογικό είναι να μην ακούγονται τα πισω!!! Η μουσική είναι πάντα στερεοφωνική και όχι πολυκάναλη οποτε θα παιζουν μονο τα μπροστα σε 5.1 ταινιες ή παιχνίδια θα παιζουν όλα... τωρα καποια ηχεία (πιθανότατα οχι τα δικά σου) και κάποιες καρτες ήχου έχουν την επιλογή για να προσομοιώνουν τον στερεοφωνικό ήχο σε 5.1... ψάξε τις ρυθμίσεις της κάρτας σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.