Προς το περιεχόμενο

δεν βλεπει τον σκληρο?

elp_anast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελεις να κανεις format και partition του σκληρου σου χρησιμο θα σου φανει το hirren boot cd.Εχει πληθωρα χρησιμων προγραμματων,προσωπικα για φορματ θα χρησιμοποιουσα το Acronis Disk Director .

(1) Το κατεβαζεις

(2)το πατσαρεις αναλογα τη γλωσσα που το θες

(3)Το γραφεις σε Cd

(4)Reboot αφου ρυθμισεις το bios να ξεκινα απο το cd πρωτα

(5)Επιλεγεις το προγραμμα που θες και κανεις τη δουλεια σου

Δημοσ.
...ΔΕΝ μπορώ να βρω λέξεις να περιγράψω το συναίσθημα : διάβασες ό,τι έγραψα,

κι όμως ΔΕΝ συγκράτησες "τί είχα να πω για το πρόβλημα";!

...ε ρε μούρλα που κουβαλάει ο κόσμος!

...Μιλάμε, έπαθα πλάκα!!

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα!!!

Kαταρχην δεν τα εγραψα για να σε προσβαλω. :-) :-)

Ξεχνα τη λεξη μουρλα και στη θεση της βαλε τη λεξη παθος.Πραγματικα δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο με το προβλημα της κοπελας,οχι γιατι δεν εγραψες τιποτα,αλλα γιατι μου απεσπασαν την προσοχη ολα τα υπολοιπα που εγραψες.Τι να πω,μπραβο που εχεις τοση ορεξη και εγραψες τοσες γραμμες.

Δημοσ.

...να τονίσω εκ νέου ότι "για το πρόβλημα της κοπέλας", έγραψα και παραέγραψα (...αν...παραέγραψα λέει...)

Θέμα οπτικής και συμπερασμάτων είναι όμως.

Όποιος χρειάζεται το ζουμί, είναι το εξής :

Όταν κάποιος συμφωνεί πως προσπαθεί να κάνει φορμάτ μέσα απ' τα windows, και διατείνεται πως γνωρίζει να κάνει φορμάτ, τότε εγώ βγάζω το συμπέρασμα πως για να μην παιδευόμαστε όλοι μαζί, κι αυτός κι εμείς, καλύτερα είτε να κοιτάξει το θέμα με κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω από υπολογιστές, κι αν δεν υπάρχει τέτοιος, και δεν τίθεται ιδιαίτερο οικονομικό θέμα, καλύτερα ΠΡΩΤ' ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ να πάει το μηχάνημα σε τεχνικό.

Εκεί είναι για 'μένα που πρέπει να οδηγηθεί το ζήτημα, κι όχι να καθίσουμε ν' αναφέρουμε διαδικασίες οι οποίες μπορεί και να βοηθήσουν με ό,τι επιμέρους πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Δημοσ.
...να τονίσω εκ νέου ότι "για το πρόβλημα της κοπέλας", έγραψα και παραέγραψα (...αν...παραέγραψα λέει...)

Θέμα οπτικής και συμπερασμάτων είναι όμως.

Όποιος χρειάζεται το ζουμί, είναι το εξής :

Όταν κάποιος συμφωνεί πως προσπαθεί να κάνει φορμάτ μέσα απ' τα windows, και διατείνεται πως γνωρίζει να κάνει φορμάτ, τότε εγώ βγάζω το συμπέρασμα πως για να μην παιδευόμαστε όλοι μαζί, κι αυτός κι εμείς, καλύτερα είτε να κοιτάξει το θέμα με κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω από υπολογιστές, κι αν δεν υπάρχει τέτοιος, και δεν τίθεται ιδιαίτερο οικονομικό θέμα, καλύτερα ΠΡΩΤ' ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ να πάει το μηχάνημα σε τεχνικό.

Εκεί είναι για 'μένα που πρέπει να οδηγηθεί το ζήτημα, κι όχι να καθίσουμε ν' αναφέρουμε διαδικασίες οι οποίες μπορεί και να βοηθήσουν με ό,τι επιμέρους πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Kαλα οκ τοτε,βλακεια μου.Συμφωνω και εγω με αυτα που λες αν και θελω να προσθεσω οτι ειναι τουλαχιστον ανουσιο,για να μην πω τιποτα πιο βαρυ,να προσπαθουμε να δωσουμε συμβουλες σε καποιον που προσπαθει μεσα απο τα windows να κανει format στα windows.

Δημοσ.

...έτσι.

...ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ (τρομερά σημαντικό), πως αν έχει ζόρι οικονομικό ή άλλης φύσεως κτλ, ναι ρε πούστη, και την ψυχή μας να δώσουμε, κι ας παιδευτούμε (όταν υπάρχει απειρία) ΚΑΙ 'μεις, ΚΙ αυτός (-αυτή κτλ. Το ΦΥΛΟ, δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο. Ούτε και η ηλικία).

ΒΑΖΕΛΟ, βέβαια, ΔΕΝ βοηθάω.-

λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...