elp_anast Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας εδω και κατι ωρες παλευω να βρω τι συμβαινει με τον υπολογιστη μου.Απο το πρωι μου ειπε οτι εχε ικαποιο ιο και ταυτοχρονα δεν μπορουσε οταν προσπαθουσα να κανω φορματ να βρει τους drivers απο το αυθεντικο cd των windows 7 που εχω.μετα οταν αποπειραθηκα να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο,και κατι usb stick μαζι με αλλες συσκευες usb διαπιστωσα οτι δεν ¨βλεπει¨ τιποτα απο αυτα.ειναι δυνατον να το χει παθει απο τον ιο που απ οτι φαινεται τωρα εχω καταφερει να αφαιρεσω η ειναι κατι αλλΟ?Καμια πιθανη λυση γιατι δεν ειμαι σχετικηπ ολυμ ε αυτα? Ευχαριστω πολυ.
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το πιο πιθανό είναι ένα από αυτά τα driver που δεν βρήκε από τα Windows να ήταν τα driver για της θύρες USB.Αν έχεις ακόμα το CD της motherboard θα βρείς τα driver εκεί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το antivirus που έχεις, σου έβγαλε μήνυμα για ιό, ή ξάφνου είδες ένα άσχετο παράθυρο να το γράφει; Επίσης, ποιούς drivers δεν βρίσκει;(sata μήπως; ) Τις συσκευές usb δεν τις βλέπει μέσα στο win ή στο bios?
elp_anast Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 to antivirus δεν μου ειπε τιποτα!μουβγαιναν συνεχεια παραθυρα για απειλιτικο περιοεχομενο και πολλα πολλα αλλα μαζι με αυτα και μηνυματα απο win32 protection κατι να αγορασω φυσικα το προγραμμα για να τα σβησει.τα εσβησα με αλλο προγραμμα αλλα φορματ ακομα δεν μπορω να κανω/εβαλα το cd για φορματ στον λαπτοπ που εχω να δω αν εκει γινεται ολα νορμαλ.στο pc μου ομως τα ιδια.αυτο που ειδα τωρα ειναι οτι το antivirus μου στειλνει συνεχεια μηνυματα οτι malwre προσπαθουν να μπουν στον σκληρο μου (στον φακελλο Temp)αλλα τα μπλοκαρει και επισης στο virus chest εχει πολλους απομονωμενους που πηγαν να μπουν σε αυτο που μου ζηταει οταν παω να κανω φορματ το pc δηλαδη c:/windows/systemwin32/drivers Καποια σχεση πρεπει να χει αλα δεν παει το μυαλο μου γ.τις συσκευες δεν τις βλεπει στο win.ολα αυτα μετα την "επιθεση "του ιου εν τω μεταξυ. ayta ta liga,sosy apla prospauv na ejhghsv oso kalytera mporv.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Έχω την εντύπωση πως προσπαθείς να κάνεις format, μέσα από τα windows.Σωστά;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Mα δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να κάνεις restart με το cd μέσα (αλλάζοντας το boot priority στο bios) ώστε να αρχίσει το format.
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 (kudos to your new signature _BASSstarlet_) (...αν και μετά από αυτό το thread, το σηκώνει ένα update, τί λες; ) ...προς την κοπελιά που προσπαθεί να κλειδώσει το συρτάρι και να μείνει το κλειδί μέσα : δεν υπάρχει κανείς φίλος, αδερφός, ξάδερφος, συμμαθητής/συνσπουδαστής/συνάδελφος/συνάνθρωπος που να μπορεί να κάτσει μαζί σου να σε βοηθήσει να κάνεις μια επανεγκατάσταση των Windows (αφού σώσει πιθανά αρχεία που θα θέλεις να σωθούν), να δεις κι εσύ από κοντά πώς ακριβώς γίνεται, για να ξέρεις για την επόμενη φορά κτλ.....; Αν νομίζεις ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος να κάνετε τη διαδικασία μαζί, ψαξ' το. Αλλιώς, θα πρότεινα, ΕΑΝ μπορείς να πληρώσεις τα 30-50€ που θα πάρουν σ' ένα μαγαζί γι' αυτή τη δουλειά, να το πας κάπου το μηχάνημα και να την κάνουν αυτοί. Εάν όλοι οι συγγενείς/φίλοι/γνωστοί που κάτι γνωρίζουν από υπολογιστές, έχουν πχ ΟΛΟΙ φύγει στα καράβια, κι αν είσαι από αυτούς που η οικονομική κρίση τους έχει αγγίξει περισσότερο, τί θα κάνουμε, θα το ψάξουμε από εδώ,,,,,,,,,,,αλλά προβλέπω να παιδευόμαστε αμφότεροι
elp_anast Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 κατ αρχην προς washcloud φορματ εχω ξανακανει και μαλιστα τωρα κοντα.το προβλημα που υπαρχει ειναι αλλο.επισης δεν εισαι υποχρεωμενος να "παιδευτεις"για να με βοηθησεις αν δεν θελεις.οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα το παω να το δουν δεν βγαινει ακρη ετσι,γεια σας!
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 κατ αρχην προς washcloud φορματ εχω ξανακανει και μαλιστα τωρα κοντα --->Έχω την εντύπωση πως προσπαθείς να κάνεις format, μέσα από τα windows.Σωστά; ναι ναι σωστα = όχι όχι λάθος (τουλάχιστον με βάση τα ανωτέρω) το προβλημα που υπαρχει ειναι αλλο...εδώ είμαστε για να τ' ακούσουμε *γκούχου!*...διαβάσουμε δηλαδή επισης δεν εισαι υποχρεωμενος να "παιδευτεις"για να με βοηθησεις αν δεν θελεις ...δεν είναι θέμα υποχρέωσης -μιας και σαφώς δεν είναι κανείς "υποχρεωμένος" εδώ- εκτός ίσως της -κατά το δοκούν και κατά περίπτωση- ηθικής υποχρέωσης που μπορεί να νιώθει ο καθ' ένας ώστε να βοηθήσει αν κι όπου μπορεί [καλή ώρα ο υποφαινόμενος, που έχει ρίξει ενίοτε μέχρι και νυχτέρια μέσω MSN (κι ακόμη και μικροφώνων ή και τηλεφώνων) με αγνώστους του που είτε δεν ξανα"είδε", είτε το συνεχίσανε για μέρες (μέχρι τυχόν να λυθεί το όποιο ζήτημα), κι έκτοτε επίσης δεν κρατήθηκε καμμία επαφή - ακόμα και με κάποιους με τους οποιούς την κράτησε μετά το όποιο πέρας των προσπαθειών, και λένε και καμμιά σαχλαμάρα (και όχι μόνο) μεταξύ τους όποτε τύχει να συνευρεθούν (με την καλή έννοια) εμεσενικά] με πιθανή κατάληξη διάλογο τύπου (ακολουθεί παράδειγμα μέσης προσωπικής εμπειρίας υποφαινόμενου) "-πω ρε, πραγματικά, δεν ξέρω πώς να σ' ευχαριστήσω" "-έλα μωρέ αηδίες τώρα, να 'σαι καλά, και χάρηκα που βγάλαμ' άκρη". Επίσης, αυτονόητα κανείς δεν κάνει (εδώ) κάτι που δεν θέλει (προσωπικά δεν μου έχει τύχει κανείς να μου εκμαιεύσει βοήθεια τοιουτοτρόπως, πχ απειλώντας με πως σε διαφορετική περίπτωση δε θα ξαναδώ την μηχανή μου -ζωντανή κι έτσι- άρα ούτε κι εγώ έχει τύχει να την προσφέρω τουτοιοτρόπως. Όποτε προκύπτει, προκύπτει δια της αδόλου οδού της απλοχεριάς). [Σημειωτέον δε, πως ουδείς -μηδέ του υποφαινόμενου εξαιρουμένου- είθισται να αναφέρει περιπτώσεις, είτε γενικώς, είτε ειδικώς, κατά τις οποίες συνετελέσθη το μυστήριον της εν λόγω βοηθείας (η αποπάνω είναι μία εκ των εξαιρετικότατων περιπτώσεων, κατά την οποία συμβαίνει να λάβει χώρα μια τελείως γενικόλογη αναφορά στις προαναφερθείσες περιπτώσεις. Συνήθως ούτε του παπά τα λέμε - διότι το πολύ το Κυρ-Ελέησον ξέρουμε τί το κάνει ο παπάς, γι' αυτό και αποφεύγουμε να βλογάμε τα γένια που πολλοί εδώ μέσα -καλή ώρα ο υποφαινόμενος- ωσάν παπάδες φέρουμε)] ...εάν υπάρχει πάντως ένα ζήτημα, μια προαπαίτηση τρόπον τινά, αυτή είναι ο εκτείνων ικευτευτικήν χείραν, να είναι όσο πιο σαφής δύναται με την περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζει, και γενικώς να παράσχει μίαν εικόναν της γενικής καταστάσεως στην οποίαν έχει περιέλθει, ούτως ώστε υμείς όπως προέβημεν προς ημάς, εκτείνοντας την πρέπουσα χείραν βοηθείας. Άμα δλδ πει ο άλλος ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΑ ΤΑ WINDOWS KAI ΤHΝ EΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ε τότε επειδή σιχαινόμαστε τα αίματα, και θα ξενυχτίσομεν, και θα το παλαίψομεν, και ηρωικά άμα λάχει θα πέσομεν, και τηλέφωνο στη σχολή για βόμβα θα πάρομεν, εξασφαλίζοντας αναβολή της παράδοσης μέχρι να λύσουμε αργότερα το πρόβλημα κτλ. Αντιστοίχως, αν διακριθεί σχετική δυστοκία κατά την συνενόηση με τον αιτούντα, και διαγνωσθεί δρόμος ιδιαιτέρως δύσβατος και χρονοβόρος, οφείλει αυτός να ενημερωθεί περί του γεγονότος, και να εισφρύσομε εις την προαναφερθείσα εκτίμηση της πιο γενικής περί αυτού εικόνας, ούτως ώστε να συνεκτιμηθεί το είδος της συνέχειας (ή και μη) της συνεισφοράς μας [Αυτή βεβαίως, είναι μία εκ των αντιμετωπίσεων. Μία άλλη είναι διαβάζομεν άπαξ, δις ή και τρις και κάπου εκεί απλά απομακρυνόμαστε, εξασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά μας δια το οποίον και πάντοτε επιφυλασσόμεθα] ..καλή ώρα, βασισμένη σε συγκεκριμένη διάγνωση και πρόγνωση, είναι και η παρακάτω εκτίμηση και προταθείσα αντιμετώπιση : Εάν όλοι οι συγγενείς/φίλοι/γνωστοί που κάτι γνωρίζουν από υπολογιστές, έχουν πχ ΟΛΟΙ φύγει στα καράβια, κι αν είσαι από αυτούς που η οικονομική κρίση τους έχει αγγίξει περισσότερο, τί θα κάνουμε, θα το ψάξουμε από εδώ Χωρίς λοιπόν μετανοιώματα, το αποπάνω υποδεικνύει πως συνεχίζουμε να είμαστε ακόμη και πάντα εδώ, και ο αιτών οφείλει να ορίσει την περαιτέρω θέση του, που στην παρούσα, η μέχρι στιγμής είναι η εξής : οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα το παω να το δουν δεν βγαινει ακρη ετσι,γεια σας!
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 LOL Να μαντέψω φιλολογικής σχολης? Υποσημείωση : καλά ρε φίλε τι πίνεις?
Themos3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ΜΙα χαρα τα λεει ο φιλος.Εξακολουθω να απορω πως εκανες format σε partition που εχει windows περασμενα μεσα απο τα ιδια τα windows.... Αν επιμενεις πως το κανες και μαλιστα προσφατα τοτε σιγουρα θα καταφερεις να το ξανακανεις και να μας γραψεις ενα tutorial κ εμας να το ξερουμε για μελλοντικη χρηση.Αν παλι δεν εισαι τοσο σιγουρη ..... την ωρα που postarei το μηχανημα παταμε το κουμπακι DEL ... μπαινουμε στο Bios .... βρισκουμε ψαχνοντας λιγο στο menu το Disk Boot Priority .... Βαζουμε να bootarei πρωτα απο το Dvd drive μας ... κανουμε save & exit .... Kαι οταν το καλο μας το pc λεει press any key to boot from cd rom.... παταμε ενα κουμπακι της αρεσκειας μας(συνηθως το πιο λερωμενο) και ξεκιναμε το format μας ακολουθωντας τις πολυτιμες οδηγιες που μας δινει εδω και 20 χρονια ο Βασιλης ο Πορτας.
LouCi4er Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ---> = όχι όχι λάθος (τουλάχιστον με βάση τα ανωτέρω) . ..εδώ είμαστε για να τ' ακούσουμε *γκούχου!*...διαβάσουμε δηλαδή ...δεν είναι θέμα υποχρέωσης -μιας και σαφώς δεν είναι κανείς "υποχρεωμένος" εδώ- εκτός ίσως της -κατά το δοκούν και κατά περίπτωση- ηθικής υποχρέωσης που μπορεί να νιώθει ο καθ' ένας ώστε να βοηθήσει αν κι όπου μπορεί [καλή ώρα ο υποφαινόμενος, που έχει ρίξει ενίοτε μέχρι και νυχτέρια μέσω MSN (κι ακόμη και μικροφώνων ή και τηλεφώνων) με αγνώστους του που είτε δεν ξανα"είδε", είτε το συνεχίσανε για μέρες (μέχρι τυχόν να λυθεί το όποιο ζήτημα), κι έκτοτε επίσης δεν κρατήθηκε καμμία επαφή - ακόμα και με κάποιους με τους οποιούς την κράτησε μετά το όποιο πέρας των προσπαθειών, και λένε και καμμιά σαχλαμάρα (και όχι μόνο) μεταξύ τους όποτε τύχει να συνευρεθούν (με την καλή έννοια) εμεσενικά] με πιθανή κατάληξη διάλογο τύπου (ακολουθεί παράδειγμα μέσης προσωπικής εμπειρίας υποφαινόμενου) "-πω ρε, πραγματικά, δεν ξέρω πώς να σ' ευχαριστήσω" "-έλα μωρέ αηδίες τώρα, να 'σαι καλά, και χάρηκα που βγάλαμ' άκρη". Επίσης, αυτονόητα κανείς δεν κάνει (εδώ) κάτι που δεν θέλει (προσωπικά δεν μου έχει τύχει κανείς να μου εκμαιεύσει βοήθεια τοιουτοτρόπως, πχ απειλώντας με πως σε διαφορετική περίπτωση δε θα ξαναδώ την μηχανή μου -ζωντανή κι έτσι- άρα ούτε κι εγώ έχει τύχει να την προσφέρω τουτοιοτρόπως. Όποτε προκύπτει, προκύπτει δια της αδόλου οδού της απλοχεριάς). [Σημειωτέον δε, πως ουδείς -μηδέ του υποφαινόμενου εξαιρουμένου- είθισται να αναφέρει περιπτώσεις, είτε γενικώς, είτε ειδικώς, κατά τις οποίες συνετελέσθη το μυστήριον της εν λόγω βοηθείας (η αποπάνω είναι μία εκ των εξαιρετικότατων περιπτώσεων, κατά την οποία συμβαίνει να λάβει χώρα μια τελείως γενικόλογη αναφορά στις προαναφερθείσες περιπτώσεις. Συνήθως ούτε του παπά τα λέμε - διότι το πολύ το Κυρ-Ελέησον ξέρουμε τί το κάνει ο παπάς, γι' αυτό και αποφεύγουμε να βλογάμε τα γένια που πολλοί εδώ μέσα -καλή ώρα ο υποφαινόμενος- ωσάν παπάδες φέρουμε)] ...εάν υπάρχει πάντως ένα ζήτημα, μια προαπαίτηση τρόπον τινά, αυτή είναι ο εκτείνων ικευτευτικήν χείραν, να είναι όσο πιο σαφής δύναται με την περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζει, και γενικώς να παράσχει μίαν εικόναν της γενικής καταστάσεως στην οποίαν έχει περιέλθει, ούτως ώστε υμείς όπως προέβημεν προς ημάς, εκτείνοντας την πρέπουσα χείραν βοηθείας. Άμα δλδ πει ο άλλος ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΑ ΤΑ WINDOWS KAI ΤHΝ EΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ε τότε επειδή σιχαινόμαστε τα αίματα, και θα ξενυχτίσομεν, και θα το παλαίψομεν, και ηρωικά άμα λάχει θα πέσομεν, και τηλέφωνο στη σχολή για βόμβα θα πάρομεν, εξασφαλίζοντας αναβολή της παράδοσης μέχρι να λύσουμε αργότερα το πρόβλημα κτλ. Αντιστοίχως, αν διακριθεί σχετική δυστοκία κατά την συνενόηση με τον αιτούντα, και διαγνωσθεί δρόμος ιδιαιτέρως δύσβατος και χρονοβόρος, οφείλει αυτός να ενημερωθεί περί του γεγονότος, και να εισφρύσομε εις την προαναφερθείσα εκτίμηση της πιο γενικής περί αυτού εικόνας, ούτως ώστε να συνεκτιμηθεί το είδος της συνέχειας (ή και μη) της συνεισφοράς μας [Αυτή βεβαίως, είναι μία εκ των αντιμετωπίσεων. Μία άλλη είναι διαβάζομεν άπαξ, δις ή και τρις και κάπου εκεί απλά απομακρυνόμαστε, εξασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά μας δια το οποίον και πάντοτε επιφυλασσόμεθα] ..καλή ώρα, βασισμένη σε συγκεκριμένη διάγνωση και πρόγνωση, είναι και η παρακάτω εκτίμηση και προταθείσα αντιμετώπιση : Χωρίς λοιπόν μετανοιώματα, το αποπάνω υποδεικνύει πως συνεχίζουμε να είμαστε ακόμη και πάντα εδώ, και ο αιτών οφείλει να ορίσει την περαιτέρω θέση του, που στην παρούσα, η μέχρι στιγμής είναι η εξής : Eρε μουρλα που κουβαλαει ο κοσμος.Μιλαμε εχω παθει πλακα.Εμεινα με ανοιχτο το στομα.Δεν μπορω να βρω λεξεις να περιγραψω το συναισθημα.Τιποτα για το προβλημα εχεις να πεις? ---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ---------- ΜΙα χαρα τα λεει ο φιλος.Εξακολουθω να απορω πως εκανες format σε partition που εχει windows περασμενα μεσα απο τα ιδια τα windows....Αν επιμενεις πως το κανες και μαλιστα προσφατα τοτε σιγουρα θα καταφερεις να το ξανακανεις και να μας γραψεις ενα tutorial κ εμας να το ξερουμε για μελλοντικη χρηση.Αν παλι δεν εισαι τοσο σιγουρη ..... την ωρα που postarei το μηχανημα παταμε το κουμπακι DEL ... μπαινουμε στο Bios .... βρισκουμε ψαχνοντας λιγο στο menu το Disk Boot Priority .... Βαζουμε να bootarei πρωτα απο το Dvd drive μας ... κανουμε save & exit .... Kαι οταν το καλο μας το pc λεει press any key to boot from cd rom.... παταμε ενα κουμπακι της αρεσκειας μας(συνηθως το πιο λερωμενο) και ξεκιναμε το format μας ακολουθωντας τις πολυτιμες οδηγιες που μας δινει εδω και 20 χρονια ο Βασιλης ο Πορτας. Κανε αυτο που σου λεει το παιδι εδω να τελειωνεις.Format στα windows μεσα απο windows πρωτη φορα ακουω.
Vaggelovich Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γεια σας εδω και κατι ωρες παλευω να βρω τι συμβαινει με τον υπολογιστη μου.Απο το πρωι μου ειπε οτι εχε ικαποιο ιο και ταυτοχρονα δεν μπορουσε οταν προσπαθουσα να κανω φορματ να βρει τους drivers απο το αυθεντικο cd των windows 7 που εχω.μετα οταν αποπειραθηκα να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο,και κατι usb stick μαζι με αλλες συσκευες usb διαπιστωσα οτι δεν ¨βλεπει¨ τιποτα απο αυτα.ειναι δυνατον να το χει παθει απο τον ιο που απ οτι φαινεται τωρα εχω καταφερει να αφαιρεσω η ειναι κατι αλλΟ?Καμια πιθανη λυση γιατι δεν ειμαι σχετικηπ ολυμ ε αυτα?Ευχαριστω πολυ. Μαλλον επεσες πανω σε καποιο Rogue.Αν δεν ετρεξες το προγραμμα που σου εδειχνε να κατεβασεις δεν πρεπει να επαθες τιποτα.Δοκιμασε να κατεβασεις το Malwarebytes' Anti-Malware free μετα κατεβασε και το Super Antispyware free. Κανε scan με το πρωτο και αφου σου καθαρισει οτι βρει κανε scan με το δευτερο προγραμμα. Μην δοκιμασεις να τα τρεξεις ταυτοχρονα.Τα κλασσικα Antivirus δυσκολα βρισκουν αυτο το ειδος malware.
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Eρε μουρλα που κουβαλαει ο κοσμος.Μιλαμε εχω παθει πλακα.Εμεινα με ανοιχτο το στομα.Δεν μπορω να βρω λεξεις να περιγραψω το συναισθημα.Τιποτα για το προβλημα εχεις να πεις? ...ΔΕΝ μπορώ να βρω λέξεις να περιγράψω το συναίσθημα : διάβασες ό,τι έγραψα, κι όμως ΔΕΝ συγκράτησες "τί είχα να πω για το πρόβλημα";! ...ε ρε μούρλα που κουβαλάει ο κόσμος! ...Μιλάμε, έπαθα πλάκα!! Έμεινα με ανοιχτό το στόμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.