Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Bluetooth ακουστικό Samsung wep 185

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπ΄ όσο έψαξα το forum δεν βρήκα κάποιο sub-forum που να ταιριάζει καλύτερα απ' αυτό για τα bluetoothe ακουστικά.

Έχω ένα ακουστικό bt της Samsung (WEP 185 το μοντέλο). Το Nokia που το είχα συνδεδεμένο πλέον έχει αποσυρθεί. Ενα άλλο Nokia που έχω ΔΕΝ το βλέπει για κανένα λογο. Το εχω ανοιχτο και το κινητό ψάχνει αλλα ΔΕΝ το βρίσκει. Παρομοίως με το iPhone.

Το πιο πιθανον δεν είναι ότι το ακουστικο εχει "κρατήσει" την επικοινωνία που είχε με το παλιο μου Nokia και δεν ειναι ορατό σε άλλες συσκευες; Η πλέον τα έχει παίξει; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περι αυτού ή εχει να προτείνει κάποια λύση θα με σώσει απο 15-20€ :P :P

Eυχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Και εγώ είχα αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και πάλι με samsung ακουστικό. Τη λύση δεν τη βρήκα ποτέ, μιας και αποφάσισε το ακουστικό, κάποια στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες, να εμφανιστεί. Κράτησε το κουμπί συγχρονισμού για περισσότερο από 6-7 δευτερόλεπτα και μετά βάλε το τηλέφωνο σου να ψάξει.

Δημοσ.

Το ανακάλυψα πριν λίγο πειραματιζόμενος. Ειναι κλειστο το ακουστικο, το ανοίγες και συνεχίζεις να πατας πατημένο το κουμπι και τότε ανάβει συνεχόμενα μπλε το φωτάκι οπότε μπαίνει σε pairing mode και το βρήκα απο τις συσκευες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...