Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση gaming rig - προτάσεις;

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεσπα,

Η απόφαση είναι πάντα του αγοραστή. :P

Εμείς τη γνώμη μας λέμε. Πιστευω ότι οποιοδήποτε παιχνίδι και αν διαλέξει να παιξει, θα έχει καλύτερες επιδόσεις απο μία 5870 single. Διαφορά άλλοτε πολύ μεγάλη, άλλοτε μεγάλη. Πάντως μεγάλη.

Υπάρχουν πολλοί που παιζουν crysis ακόμα, trust me.

Δημοσ.

Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε dual gpu/CF/SLi, για τους γνωστούς λόγους, micro stuttering, όχι τόσο καλή υποστήριξη από τους οδηγούς σε κάποια παιχνίδια, θερμοκρασίες κλπ.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.. καλές είναι οι συνθέσεις σας αλλά θα ήθελα από κάπιο να μου προτίνει μία σύνθεση υπολογιστή η οποία θα είναι πολύ καλή για gaming και για ταινίες. Η σύνθεση θα προτιμούσα να έχει καρτα γραφικών με full HD, οπώς και η οθόνη, θα προτιμούσα ένα AMD επεξεργαστή, msi μητρική, gaming ποντήκι και πληκτρολόγιο. το budget μου είναι περίπου 1000 με 1500 ευρό αλλά αν μπορούμε και κάτι σε πιό χαμηλή τιμή ακόμη καλήτερα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά , και εγώ ακριβώς αυτά σκεφτόμουνα.

Τελικά κατέληξα σε μεταχειρισμένη αλλα άψογη 5870 , γιατί έτσι υπάρχει η προοπτική να βάλω ακόμη μια αν χρειαστεί , πράγμα που δίνει στο μηχάνημα μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Αν βάλεις αμέσως 2Χ 5850 , ουσιαστικά το μηχάνημα είναι στο max , χωρίς προοπτική.

Απλά θέλεις ενα 1000 τροφοδοτικό , για να έχεις και λίγο μέλλον.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά , και εγώ ακριβώς αυτά σκεφτόμουνα.

Τελικά κατέληξα σε μεταχειρισμένη αλλα άψογη 5870 , γιατί έτσι υπάρχει η προοπτική να βάλω ακόμη μια αν χρειαστεί , πράγμα που δίνει στο μηχάνημα μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Αν βάλεις αμέσως 2Χ 5850 , ουσιαστικά το μηχάνημα είναι στο max , χωρίς προοπτική.

Απλά θέλεις ενα 1000 τροφοδοτικό , για να έχεις και λίγο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...