lion2486 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας, έχω ένα netobook dell από τη vodafone και δέχεται κάρτα SIM. Θέλω να συνδεθώ στο διαδίκτυο, χωρίς να χρεώνω πολύ την κάρτα, και πήρα μία κάρτα NetKey, αλλά δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ. Πρέπει να ενεργοποιήσω καμία υπηρεσία; Έχω 2 καρτοκινητά Vodafone-Cosmote. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην χρεώνομαι πολύ;
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 αν θέλεις να έχεις internet όπου πας με το laptop τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. η κάρτα που πήρες χρησιμοποιεί το δίκτυο της 4net. πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βρεις hot spot της εταιρίας για να έχεις ίντερνετ. η καλύτερη λύση είναι η προσφορά της wind αλλά πλέον έχει λήξει
lion2486 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μου είπε η cosmote ότι πρέπει να ενεργοποιήσω το ADSM στη sim Μου.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 άλλο η netkey και άλλο το ιντερνετ μέσω cosmote
lion2486 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Αν το ενεργοποιήσω μετά δεν μπορώ να βάλω τα στοιχεία της κάρτας; Dial-up δεν μπορώ να κάνω;
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μου φαίνεται τα έχεις μπερδέψει λίγο και σε μπερδεύω κι εγώ. λοιπόν έχουμε και λέμε: αν θες να έχεις ιντερνετ όπου πας κάνεις μια σύνδεση adsm όπως σου είπανε. οι τιμές αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιες και στις 3 εταιρίες και υπάρχουν διάφορα πακέτα ανάλογα με τον όγκο που χρειάζεσαι.αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεσαι netkey. η netkey χρησιμοποιείται μόνο αν έχεις ήδη κάποια τηλεφωνική γραμμή (ΟΤΕ όχι πανω σε κινητή) για να έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ για κάποιες ώρες. επίσης μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσω αυτής της κάρτας και σε διάφορα σημεία που έχει ασύρματο δίκτυο η forthnet. βασικά πρέπει να αποφασίσεις αν σου είναι απαραίτητο το ιντερνετ εν κινήση δίοτι πιο πολύ συμφέρει αν βάλεις σταθερό στο σπίτι σου
lion2486 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Θα το χρειαστώ για "εκτός - πολιτισμού" εξορμήσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.