1000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 1000, για πρόγραμμα δες στην υπογραφή μου. Αν και για το πρόβλημα που περιγράφεις δε μου φαίνεται να έχει ευθύνη το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για τη μετατροπή. Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές εδώ στο φόρουμ και η απάντηση είναι ότι ευθύνεται σίγουρα κάποιος codec, με τη βοήθεια του οποίου προσπαθούν τα Windows (ο Explorer συγκεκριμένα) να δημιουργήσουν και να εμφανίσουν thumbnails των video files. Ευχαριστώ.Το σφάλμα που μου έβγαζε είναι αυτό "DivXMFSource.dll" Σε μια αναζήτηση που έκανα φάνηκε πως υπάρχει κάποιο bug με το Divx. Tο απεγκατέστησα και τώρα όλα είναι ok.
alexiko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος ενα προγραμμα για να μετατρεπω avi κτλ. σε mkv;;;
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αναφέρθηκαν παραπάνω στην κουβέντα μερικά. Τα δοκίμασες;
Proikothiras27 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος ενα προγραμμα για να μετατρεπω avi κτλ. σε mkv;;; Γι αποιο λογο να κανεις κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.