Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xp κατα την εκκινηση!

faidpara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει που ακουγα μουσικη ξαφνικα κολλησε το pc και το εκλεισα απο το κουμπι!

απο εκεινη την στιγμη και μετα καθε φορα που τον ανοιγω τρεχει μεχρι την στιγμη που εμφανιζει το λογοτυπο των windows και στην συνεχεια μου εμφανιζει μια μπλε οθονη με κινεζικα και κανει επαννεκινηση!!υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω το format και αν ναι τι μπορω να κανω??

sorry για λαθακια αλλα ποσταρω πρωτη φορα!!

ευχαριστω εκ τον προτερω!!

Δημοσ.

δεν ξερω τι εχει γινει αλλα σημερα που ξαναδοκιμασα δεν μου εμφανιζει ουτε την μπλε οθονη μαυριζει κατευθειαν και απο εκει και μετα δεν κανει τιποτα!!

Δημοσ.

http://support.microsoft.com/kb/314503

Εκει που λεει Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση της εγκατάστασης των Windows

Αλλιως ξαναπερνας τα windows χωρις να τα σβησεις (για να κανεις Backup τα αρχεια σου) και μετα κανεις ενα κανονικο format, και μετα 3αναπερνας παλι την μουσικη σου : )

• Moderators
Δημοσ.
δεν ξερω τι εχει γινει αλλα σημερα που ξαναδοκιμασα δεν μου εμφανιζει ουτε την μπλε οθονη μαυριζει κατευθειαν και απο εκει και μετα δεν κανει τιποτα!!

Μπορεις να μπεις σε safe mode?Επισης δοκιμασες με καποιο live cd(πχ ubuntu)να δεις αν λειτουργει?

Δημοσ.

ουτα σε safe mode τρεχει αλλα δεν δοκιμασα ακομα με live cd γιατι δεν εχω!

αλλη λυση δεν υπαρχει??

πρεπει ωποσδηποτε να βρω cd??

Δημοσ.

λοιπον παιδια σημερα μου ξαναεμφανισε την μπλε οθονη και γραφει τα εξης: stop: c0000218 μετα κατι κινεζικα και καποθ λεει systemroot\system32\config\software.

ας μου πει καποιοσ τι μπορει να σημαινει???

Δημοσ.

Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την registry.. Πείραξες κάνενα κλειδί στην κατηγορία software?

Δημοσ.
λοιπον παιδια σημερα μου ξαναεμφανισε την μπλε οθονη και γραφει τα εξης: stop: c0000218 μετα κατι κινεζικα και καποθ λεει systemroot\system32\config\software.

ας μου πει καποιοσ τι μπορει να σημαινει???

http://support.microsoft.com/kb/830084/el

Η πρώτη σελίδα που σου βγάζει όταν βάλεις τον κωδικό λάθους στο google. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...