localy Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 θελω να κανω ghost καποια pc και να τα ριχνω σε ενα δισκο τον οποιο τον εχω κανει κοινοχρηστο σε ενα αλλο pc στο ιδιο δικτυο.πως μπορω με καποιο software???
localy Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 θελω να κανω ghost καποια pc και να τα ριχνω σε ενα δισκο τον οποιο τον εχω κανει κοινοχρηστο σε ενα αλλο pc στο ιδιο δικτυο.πως μπορω με καποιο software??? κανεις??? δοκιμασα με το clonezilla αλλα δεν μου δινει να το αποθηκευσω σε ενα μερος του δικτυου
bablyk Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 κανεις??? δοκιμασα με το clonezilla αλλα δεν μου δινει να το αποθηκευσω σε ενα μερος του δικτυου FreeFileSync?
liopyr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Με το acronis λογικά θα κάνεις δουλειά. Δεν είναι freeware όμως.
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 κανεις??? δοκιμασα με το clonezilla αλλα δεν μου δινει να το αποθηκευσω σε ενα μερος του δικτυου Δηλαδή σε αυτήν την οθόνη η επιλογή "samba_server" δε δουλεύει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος και αν νσι, ποιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.