elp_anast Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας εχω ενα προβλημα διοτι αποφασισα να κανω φορματ στον υπολογιστη μου λογω ιου και καθε φορα που βαζω το αυθεντικο cd για να κανω φορματ μου ζηταει καποιους drivers που δεν ξερω που να βρω,μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω πολυ.
Gunix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καταρχάς pc έχεις ή laptop? Αν έχεις pc τι υλικά έχει? Επίσης αν είναι laptop τη μάρκα είναι και τη Model είναι.
elp_anast Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 τελικα ειναι αλλο το προβλημα μαλλον.εχει κολλησει ιο και δεν ανοιγεto antivirus δεν τον βρισκει.μου φαινεται οτι για αυτο δεν μπορει να κανει ουτε φορματ ουτε τιποτα και δεν ξερω τι να κανω για να τον διαγραψω.επιπλεον μου βγαινει συνεχεια και μηνυμα win 7 antimalware να αγορασω προγραμμα για να μου σβησει ιους που εχουν βρει τα windows καθως επισης ερχεται και ειδοποιηση συνεχεια για διαφορα ειδη ιως που προσπαθουν να παραβιασουν δεδομενα μου.καμια ιδεα? ευχαριστω και παλι.
dim's Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας εχω ενα προβλημα διοτι αποφασισα να κανω φορματ στον υπολογιστη μου λογω ιου και καθε φορα που βαζω το αυθεντικο cd για να κανω φορματ μου ζηταει καποιους drivers που δεν ξερω που να βρω,μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?Ευχαριστω πολυ. Επειδή προχθές έκανα φορμάτ στον Η/Υ μου (windows7, home premium 68 Eng), μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι όλα βρήθηκαν μόνα τους (εκτυπωτής, σκάνερ, κάρτα γραφικών και ήχου και βάλε), προχώρα ακάθεκτος... Να τονίσω επείσης ότι τα περιφερειακά μου είναι κάποιας ηλικίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.