nifa Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ο δορυφορικός μου δέκτης υποστηρίζει το συγκεκριμένο φορματ δίσκων που αν δεν κάνω λάθως είναι το φορματ που αναγνωρίζουν τα linux. Δοκίμασα με το partition magic αλλά δεν έχει επιλογή για E2FS. Γγωρίζετε πως αλλίως μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία? Επιπλέον E2FS και ΕΧΤ3 είναι το ίδιο φορματ?
Xdanger Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μηπως εννοεις ext2fs, το εχει το pm και ολα τα προγραμματα του ειδους τι δεκτη εχεις
nifa Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι έχεις δίκιο τελικά το έκανα με το pm. Σε EXT3 μια χαρά παίζει. Έχω τον Xcruiser pro. Επι τη ευκαιρία μήπως ξέρεις ποιο είναι το επίσημο site της εταιρίας, γιατί ψάχνω ένα καλό manual. Τέλος, μια χαρά κάνω εγγραφές, το θέμα είναι πως μπορώ στα windows να ανοίξω έναν δίσκο που είναι σε linux φορμάτ?
Xdanger Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 με το explore2fs μπορεις να δεις ext2 & ext3. υπαρχει και το ext2ifs δεν το εχω δοκιμασει ομως
nifa Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μια χαρα προγραμματάκι, κατάφερα και άνοιξα τον δίσκο μεσα από τα windows. Το θέμα είναι ομως τώρα πως θα παίξω τα video. Μου τα βγάζει με το γνωστό εικόνίδιο - λογότυπο των linux. είναι σε μορφή .trp Δοκίμασα και με το vlc αλλά δεν τα παίζει.
Xdanger Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δοκιμασε και το kmplayer και το gom player. αν δε τα παιζουν υπαρχει κ αυτη η λυση www.trpconverter.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.