Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καλημερα, Θελω να δημιουργησω ενα social network site. Τι script μου προτεινεται?
antonisid Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 http://www.jomsocial.com/ Υπ'όψιν ότι έχει γεμήσει ο τόπος απο social networks πλέον. Για να πετύχει θα πρέπει να έχεις ένα τρομερό domain σε .com φυσικά και πάλι δύσκολο λόγω facebook.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 To site που θελω να φτιαξω δεν θα απευθυνεται σε ολους. Θα ειναι για συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων και για την ακριβεια θα ειναι για καποιο ειδος μουσικης... Το ξέρω οτι λογω facebook και myspace ειναι δυσκολο αλλα δεν παώ για να χτυπησω αυτα τα site... Εσυ το εχεις δουλεψει το jomsocial? Κανένα αλλο να μου προτείνετε?
antonisid Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 οχι δε το εχω δουλειψει , απλά το χρησιμοποιουν αρκετοι. Εχει και demo αν θες να δεις...
rebel2000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Θέλω να πιστεύω ότι το βλέπεις για χαβαλέ και όχι με εμπορικό σκοπό...γιατί δεν είναι απλή αυτή η κατηγορία σαιτ έτσι ώστε απλά να βασιστείς σε μια έτοιμη πλατφόρμα. δες και αυτό: www.elgg.org
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν το βλεπω για χαβαλε αλλα ουτε και να γινω πλουσιος απο αυτο το site... Μακάρι βεβαια να γίνω. =] Απλα θέλω να κάνω μια σωστή δουλειά. Τι εννοεις ομως με το "γιατί δεν είναι απλή αυτή η κατηγορία σαιτ έτσι ώστε απλά να βασιστείς σε μια έτοιμη πλατφόρμα"? Απλα ψάχνω ένα καλό script να ξεκινισω να το φτιάχνω σιγα σιγα συμφωνα με τις αναγκες μου. Το elgg ειναι free σωστα? Εχει δυνατοτητες?
rebel2000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Για να γίνει σωστή δουλειά όπως θέλεις χρειάζεται μηχανικούς με μεγάλο τεχνολογικό υπόβαθρο για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο project φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για ένα μόνο άτομο και να φανταστώ χωρίς ιδιαίτερες σχετικές γνώσεις.(κάνω λάθος?). Να φανταστείς εταιρείες με μεγάλο team και bugdet και δεν μπόρεσαν να κάνουν social network να πετύχει. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δοκίμασε το ακόμα και για την εμπειρία που θα αποκτήσεις. Ναι το elgg είναι open source και έχει και αρκετά plug in στην κοινότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Οχι δεν κανεις λαθος, δεν εχω πολλες γνώσεις πανω στο θεμα αλλα τουλαχιστον και σαν γνώσεις να αποκτήσω πάνω στο θέμα κατι ειναι και αυτο.. Σχετικά με Boonex (Dophin 7), Social engine και phpFox ξέρεις τι δυνατότητες προσφέρουν και αν αξίζουν? ---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ---------- Σε ευχαριστώ παντως για την βοηθεια σου..
rebel2000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από αυτά που αναφέρεις. Το καλύτερο που πιστεύω έχεις να κάνεις είναι να τα περιορίσεις βάση των χαρακτηριστικών τους σε 2-3, να στήσεις ένα xampp στο pc σου και να αποφασίσεις μόνος σου ποιο θα καλύψει καλύτερα αυτό που θέλεις να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.