tritonas00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 πωωωω .... και 686 ο Pentium II ?Ντααξ ζωαρα απλα ΖΩΑΡΑ..!:lol: Εσενα γιατι ανοιγει ποιο γρηγορα ο epiphany..?:mad: μην ξεχασεις απτις επιλογες του να απενεργοποιησεις και τα java και javascript....
sotris99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 πωωωω .... και 686 ο Pentium II ?Ντααξ ζωαρα απλα ΖΩΑΡΑ..!:lol: Εσενα γιατι ανοιγει ποιο γρηγορα ο epiphany..?:mad: μην ξεχασεις απτις επιλογες του να απενεργοποιησεις και τα java και javascript.... ok... δεν ξερω γιατί ανοίγει πιο γρήγορα... έχω 10 gb ext2 και 1 gb swap... θέλω να πάω σε sid!
twiner Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 είναι απλό το nitrogen: π.χ. στο μενού του openbox πρόσθεσε* ένα entry "wallpaper" και βάλε να εκτελείται η εντολή: >nitrogen /home/user(εσύ)/wallpapers και στο .xinitrc σου πρόσθεσε πριν το "exec openbox", το: nitrogen --restore & *με το obmenu
rearshooter Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 κανενα συγκριτικο μεταξυ των AfterStep, Blackbox, Fluxbox, IceWM, Openbox, WMaker? ποιος νομιζετε οτι ειναι ο καλυτερος?με επιχειρηματα +μια ιδεα να γινει μια ενοτητα με κατηγοριες συνηθισμενων εφαρμογων με την αντιστοιχη minimal προταση
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αν και δεν κανει καποια συγκριση με την εννοια του benchmark σε διαφορες καταστασεις, πιστευω αυτος ο πινακας ειναι οτι πιο περιεκτικο υπαρχει στο δικτυο σε οτι αφορα την συγκριση openbox vs fluxbox vs icewm vs pekwm. http://urukrama.wordpress.com/2008/04/26/a-comparison-of-four-window-managers/
flamelab Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ok... δεν ξερω γιατί ανοίγει πιο γρήγορα... έχω 10 gb ext2 και 1 gb swap... θέλω να πάω σε sid! Eγκαταστησε gtk themes, καθώς και το gtk-chtheme και τρέξε το ωστε να αλλαξεις το σπηλαιωδες default GTK2+ με πχ Clearlooks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.