Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε να έχει το νέο iWork Suite

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα την ιδέα από το άλλο topic σχετικά με το OS X και το iLife και είπα να ανοίξω ένα thread για το iWork... αν οι modz θεωρούν ότι πρέπει να ενωθούν, you 're free to do it!

Το λοιπόν... τι θα θέλατε από το νέο iWork?

Το βασικότερο που θα ήθελα είναι καταρχήν Υποστήριξη Ελληνικών στα templates (ίσως σε συνεργασία με την iSquare για fonts κτλ, I don't care how, just do it!), επίσης καλύτερη συμβατότητα Keynote & PowerPoint.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω πολυασχοληθεί με το iWork και δεν ξέρω πολλά πράγματα, αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι πως αν το office 2011 είναι όπως το περιγράφουν δηλαδή γραμμένο σε cocoa και σχεδόν ίδιο με το αντίστοιχο για pc τότε καμία άλλη σουίτα για mac δεν έχει ελπίδα μόνο και μόνο λόγω της βαρύτητας του ονόματος Microsoft Office. Ειδικά αν συνεχίσουν να έχουν και την Home Edition με word, excel, powerpoint και outlook πλέον με 110€ και 3 άδειες χρήσεις θα μιλάμε για μονοπώλιο όπως στα pc.

Θα πρέπει να τις δουλέψουν πάρα πολύ τις άλλες σουίτες για να είναι ανταγωνιστικές.

Δεν εχω πολυασχοληθεί με το iWork και δεν ξέρω πολλά πράγματα, αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι πως αν το office 2011 είναι όπως το περιγράφουν δηλαδή γραμμένο σε cocoa και σχεδόν ίδιο με το αντίστοιχο για pc τότε καμία άλλη σουίτα για mac δεν έχει ελπίδα μόνο και μόνο λόγω της βαρύτητας του ονόματος Microsoft Office. Ειδικά αν συνεχίσουν να έχουν και την Home Edition με word, excel, powerpoint και outlook πλέον με 110€ και 3 άδειες χρήσεις θα μιλάμε για μονοπώλιο όπως στα pc.

Θα πρέπει να τις δουλέψουν πάρα πολύ τις άλλες σουίτες για να είναι ανταγωνιστικές.

Yπάρχει κάποιο PreRelease που μπορώ να δοκιμάσω? To iWork είναι ένα από τα πακέτα που έχω κανονικά αγοράσει γιατί έως τώρα είναι το πιο απλό εργαλείο για να κάνω γρήγορα τα reports και τις παρουσιάσεις μου.

Ποιος κάθεται να μάθει το Office; Το iWork το μαθαίνεις σε δύο πρωινά (και τα τρία προγράμματα).

Η απλότητα είναι σημαντική.

Για να μείνουμε on topic, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που λείπει από το iWork είναι το auto-save. Την πρώτη φορά που έχασα δεδομένα, ήταν η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια που μου έχει προκαλέσει ποτέ προϊόν της Apple, όταν και ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε καθόλου αντίστοιχη λειτουργία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...