Προς το περιεχόμενο

περιεργα add στο msn ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το ίδιο πράγμα έχω πάθει και εγώ με την πρώην μου.

Είχε δοκιμάσει αυτά που υποτίθεται βλέπεις ποιος σε έκανε block για μια περίοδο που νόμιζε πως την γράφω. Μετά από καιρό μου είπε πως την έκανε add μια ξέμπαρκη και της "κολλάει" λέγοντας "να ανοίξω cam να δεις το γουνάκι μου".

Αμέσως και εγώ, της είπα να μου δώσει το msn της να την δω (από περιέργεια και καλά :P).

Όταν την έκανα add και αρχίσαμε να μιλάμε, παρατήρησα πως απλά ήταν ένα botάκι φοβερά καλοφτιαγμένο.

Από τότε συνεχίζεται το βιολί και με κάνουν add όλο γκόμενες botάκια ασταμάτητα. :-(

Καμία απ' αυτές δε βγάζει πάνω από σουτιέν.

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τα πάντα όλα βγάζουν μέχρι και πράγματα μέσα τους βάζουν λολ

Δημοσ.

Ναι ειναι συχνο φαινομενο τελευτεα,Hi i'm 20 and your male right? παντα ετσι ξεκιναει,παντως δεν εχει να κανει με ιους και τετοια,προσπαθουν απλα να μπεις στο τρυπακι να μπεις στο σιτε και να γραφτεις,και ενοειτε οτι τα βγαζουν ολα μονο βεβαια στο private chat στο οποιο πληρωνεις αρκετα ευρω για το λεπτο :lol:

Δημοσ.

Κι εμένα καθημερινά είναι spammers οπότε απλά deny..αποκλεισμός και αναφορά στην microsoft του ονόματος ως spammer.

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ.

Χρησιμοποιείτε το mail του msn για εγγραφές σε μη αξιόπιστα site;

Δημοσ.

Εγώ δε το χρισημοποιό καθόλου αλλά και πάλι..προφανώς κάνουν μαζικά adds η οτιδήποτε άλλο προχωρίσανε τα μπουμπούκια. ;)

Δημοσ.

και εμενα μια φορα τη βδομαδα με κανει add καποιος με παλαβο ονομα . την πρωτη φορα την πατησα αλλα μετα τους κανω ολους block και report. το θεμα ομως ειναι οτι μου ερχονται και στο email μου μηνυματα απο διαφορα παλαβα ονοματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...