Locke_John Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 καλημερα, τον τελευταιο καιρο ειχα 2 περιεργα add στο msn μου, τα οποια εκανα accept.(χωρις να το καλοσκεφτω). και τα 2 εχουν ως υπογραφη ενα link http://www.freecamlink.net/... πατωντας πανω στα οποία, βγαζει σε live camera 2 καλές γκόμενες.η μια μαλιστα χθες μου εγραφε για λίγο. ξερει κανενας τι παιζει ? το avira antivir δεν βρηκε καποιον ιό. να κανω delete τις επαφες ? υπαρχει περιπτωση ήδη να εχω χρεωθει ή να χρεώνομαι κάτι ? εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο ?
D-tonys7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εννοείτε να βγάλεις τις επαφές! delete και report κατευθείαν! Μου έχει και μένα τύχει παρόμοιο
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο τοτε στατιστικα, δεν ειναι. Κανε αυτο που ειπε ο φιλος και καλου κακου αλλαξε και τον κωδικο. Υποψιαζομαι πως καπως ετσι ξεκινανε τα σπαμ που λαμβανω απο καποιες επαφες μου για να μπω σε ακυρες σελιδες. Δεν βρισκω με ποιον τροπο θα μπορουσες να εχεις χρεωθει για κατι, εκτος αν σου ειπαν να τους δωσεις τον κωδικο της πιστωτικης σου γιατι κανουν συλλογη και εσυ να τον εδωσες λ.χ.
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κι εμένα με έκανε add ένα παράξενο όνομα που μετά μιλούσε αγγλικά σαν bot.
androu Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 και εμένα με κάνουν και έχω βαρεθεί να αναφέρω για spam bots. έχει αντίστοιχο κουμπί και όλες το ίδιο λένε " I am horny and I will open my webcam ...click here... blablabla" βασικά πρόκειται για bots αλλά δεν ξέρω πως βρήκαν την διεύθυνσή μου. :/ αυτό συμβαίνει μόνο σε hotmail αν έχεις passport απο yahoo/gmail κτλπ δεν το κάνει !
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το πως βρίσκουν τη διεύθυνσή σας είναι απλό: Κάποιος φίλος δίνει τα στοιχεία του σε υπηρεσία τύπου "free emoticons" / "δείτε ποιος σας έχει blockάρει". Το bot συνδέεται, spamάρει και τραβάει και όλη τη λίστα επαφών. Μετά ο δημιουργός του πουλάει αυτές τις διευθύνσεις που ψάρεψε σε άλλον spammer.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Και εμενα με εχουν κανει add τρια τετοια bot τον τελευταιο καιρο. Μολις διαπιστωθει το botοειδες (), block και report κατευθειαν.
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το πως βρίσκουν τη διεύθυνσή σας είναι απλό: Κάποιος φίλος δίνει τα στοιχεία του σε υπηρεσία τύπου "free emoticons" / "δείτε ποιος σας έχει blockάρει". Το bot συνδέεται, spamάρει και τραβάει και όλη τη λίστα επαφών. Μετά ο δημιουργός του πουλάει αυτές τις διευθύνσεις που ψάρεψε σε άλλον spammer. +10 Έτσι ακριβώς
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 @ Locke_John : 1) Κάνε block/delete τις επαφές 2) ...αλλά "κράτα τις live cameras"
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καμία απ' αυτές δε βγάζει πάνω από σουτιέν. Επίσης καμία ως τώρα δεν ήξερε τους Satanic Warmaster. Οι πειραματισμοί έληξαν άδοξα όταν κατά την διεξαγωγή της στατιστικής μελέτης με τον κολλητό, μπουκάρανε τα τότε γκομενάκια μας, ΜΑΖΙ. Φρίκη.
Locke_John Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καμία απ' αυτές δε βγάζει πάνω από σουτιέν. Επίσης καμία ως τώρα δεν ήξερε τους Satanic Warmaster.Οι πειραματισμοί έληξαν άδοξα όταν κατά την διεξαγωγή της στατιστικής μελέτης με τον κολλητό, μπουκάρανε τα τότε γκομενάκια μας, ΜΑΖΙ. Φρίκη. βλεπω παντως οτι εχει τυχει και σε αλλους. λεω και εγώ, μόνος τυχερός ειμαι ? ναι οντως ...hotmail εχω. θα κανω block & delete. χρησιμες οι συμβουλες,
niksel Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Και σε μένα συμβαίνει σχέδον καθημέρινά. Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι οτι με το που έκανα ένα block την επόμενη μέρα εμφανίστηκάν άλλα 2 περίεργα requests!
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ...και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται, εφ' όσον υπάρχει ενεργοποιημένη η επιλογή "receive invitations from people you do not know" (ή κάπως έτσι)
sanji Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και εγω το επαθα αυτο και το πρωτο μυνημα της ηταν: drop me a line ειδα μετα στο pm τις μια σελιδα freecam κατι και λεω μπασ και?και ηταν ενα κοκκινομαλικο πουτ.... και κοιταγε στο υπερπεραν σα χαμενη, κατευθειαν μπλοκ και delete τη εκανα.λεω να αλλαξω και κωδικο
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ...σιγά μην αλλάξεις και χώρα για ένα κοκκινομάλικο πουτ. Άλλωστε οι σπαμμεριές έρχονται με βάση το ID σου - δεν κάνει δηλαδή κάποιος log-in με τον κωδικό σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.