Προς το περιεχόμενο

HOL router σε συνδεση OTENET(connx) ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

εχω συνδεση connx 2mbps που ομως μαλλον χαλασε το router γτ δεν ανοιγει καθολου. Για να μην αγορασω αμεσως αλλο, η απορια μου ειναι αν υπαρχει περιπτωση να κανω δουλεια μου με ενα router Netfaster IAD2(PSTN) της hol που εχω.

Αν ναι, ξερει κανενας πως περναω τις ρυθμισεις για το connx σε αυτο ? (ουσιαστικα μονο username και password θα βαλω ?)

Δημοσ.

Καλημερα.Γινεται να χρησιμοποιησεις αυτο.Περνας username και password οπως ειπες εκει που λεει WAN.Νομιζω ομως οτι σε αυτο η IP του Modem ειναι 192.168.2.1

Δημοσ.

Φιλε δεν ξερω για το Netfaster αλλα το Fritz που ειχα απο την hol δουλευε μια χαρα. Βαλε απλα το username και το password χωρις τιποτα αλλο μπροστα (με Hol ή Vodafone νομιζω εβαζα hol: ή vf: πριν απο το username).

Δημοσ.

καλημέρα.

το router της HOL μπορεί να δουλεψει σε σύνδεση άλλου παρόχου (δοκιμασμένο).

Έχε ένα πράγμα στο νου σου. Να δοκιμάσεις και σε pppoa σε περίπτωση που δεν συνδέεσαι με ΟΤΕ, μιας και είναι ο μοναδικός πάροχος όπου σε μερικές περιοχές παίζει ακόμη pppoa.

Δημοσ.
Καλημερα.Γινεται να χρησιμοποιησεις αυτο.Περνας username και password οπως ειπες εκει που λεει WAN.Νομιζω ομως οτι σε αυτο η IP του Modem ειναι 192.168.2.1

ναι πραγματι, αυτη ειναι η IP για το connx router.

δλδ προτεινεις στο πεδιο WAN να αλλαξω username και password στο ΑΤΜ PVC ? Εχει τα VC1, VC2 ... VC8. To VC1 λεει protocol PPPoE ενώ τα VC2 και VC3 λένε protocol MAC Encapsulated Routing.

Δημοσ.
ναι πραγματι, αυτη ειναι η IP για το connx router.

δλδ προτεινεις στο πεδιο WAN να αλλαξω username και password στο ΑΤΜ PVC ? Εχει τα VC1, VC2 ... VC8. To VC1 λεει protocol PPPoE ενώ τα VC2 και VC3 λένε protocol MAC Encapsulated Routing.

τα αλλα vc αστα οπως ειναι στο πρωτο vc bazeis vpi 8 vci 35 pppoe/llc και username kai password.αν δεν παιξει με Pppoe/llc τοτε μονο Pppoa/vc.ολα τα ρουτερ παιζουν παντου αρκει να μην ειναι κλειδωμενα

Δημοσ.

ολη η ελλαδα παιζει με τις ιδιες ρυθμισεις.ελαχιστες εξαιρεσεις καποια dslam οτε που ειναι Pppoa/vc mux σε καμια κολοπετινιτσα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ολη η ελλαδα παιζει με τις ιδιες ρυθμισεις.ελαχιστες εξαιρεσεις καποια dslam οτε που ειναι Pppoa/vc mux σε καμια κολοπετινιτσα.

μετα ξανασυνδεοντας το ιδιο router HOL στην συνδεση της HOL, αραγε θα παιξει ?

η θελει παλι απο την αρχη, διαγραφη ρυθμισεων ΟΤΕ και περασμα των ρυθμισεων HOL ?

Δημοσ.
φιλε? σε οποιο παροχο και να πηγαινεις, βαζεις τα user-pass του παροχου και θα παιζει το οποιοδηποτε ρουτερ

ok.

ξερει κανενας για hol τι μορφη εχουν το username και password ?

επειδη υποτιθεται ειναι plug n play χωρις κωδικους στην hol.

(δεν εχω προσβαση στο router, προσπαθω τηλεφωνικα να βοηθησω καποιον. υπαρχει καμια επιλογη reset ή deafult στο router netfaster της hol) ?

---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:22 ----------

ok.

(δεν εχω προσβαση στο router, προσπαθω τηλεφωνικα να βοηθησω καποιον. υπαρχει καμια επιλογη reset ή deafult στο router netfaster της hol) ?

edaxei δοθλεψε τελικα. πολυεργαλειο αυτο το netfaster τελικά...

Δημοσ.
μετα ξανασυνδεοντας το ιδιο router HOL στην συνδεση της HOL, αραγε θα παιξει ?

η θελει παλι απο την αρχη, διαγραφη ρυθμισεων ΟΤΕ και περασμα των ρυθμισεων HOL ?

αφου μονο username kai pass αλλαζει γιατι να μην παιξει?

ok.

---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:22 ----------

edaxei δοθλεψε τελικα. πολυεργαλειο αυτο το netfaster τελικά...

συνηθως στα περισσοτερα ρουτερ υπαρχει reset to defaults με μικρο κουμπακι που το πατας για 4-5 seconds η που ξεκινας το ρουτερ με πατημενο το κουμπι αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...