logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καλιμερα! Εδω και μια βδομαδα πεδευομε να καταλαβω τι πεζει. Περνω τηλ την χολ και επιμενει οτι ολα ειναι καλα... Το προβλημα μου εινε οτι το ιντερνετ κατα διαστιματα κολαει σε ολα τα πψ που χρισιμοπιουμε και ασυρματα και ενσυρματα. Δεν προχοραει καθολου. Μονο φορτονει. Οταν κανω ρεσετ, το προβλημα σταματα να υφιστατε. Αλλα οταν παο να ανιξω να δω βιντεο (σε ολες τισ ιπιρεσιες) αργει ελεινα. Δλδ 3 λεπτα βιντεο στο youtube τα φορτονει σε 10+ !!! Τι παιζει? τι να κανω? Εχω 24αρι double play και συνχρονιζει στα 6,5 kbps...
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μήπως κάποιο από τα pc (άργησα να καταλάβω το πψ) τρέχει torrents client; ποιες είναι οι υπηρεσίες (ιπιρεσίες) βίντεο; Τα 3 λεπτά βίντεο δε σημαίνει ότι πρέπει να φορτώσουν και σε 3 λεπτά. Μην μπερδεύεσαι. Τι χρήση γίνεται από τα pc (πψ); Μήπως κάποια(α) τραβάνε πολύ bandwidth; Έχω την εντύπωση ότι δε φταίει η HOL (ΧΟΛ) για αυτό που γίνεται.
logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 οχι, τα Pc δεν εχουν ουτε τορρεντ ουτε τπτ επανω που να τρεχει. Οι υπηρεσιες βιντεο ειναι πολλες youtube dailymotion myspace videoweed metacafe veoh stagevu και γενικα ολες! και απο την μερια μου δεν εχω αλλαξει τπτ. Απλα ενα πρωινο σταματισε να δουλευει... Επισεις τωρα που ειμαι με ενα απο τα δυο και εχω κανει κ ρεσετ στο μοντεμ, παλι η ιδια δουλεια γινεται. ---------- Προσθήκη στις 03:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:47 ---------- Να προσθεσω οτι στο τεστ τους μου βγαζει download speed 151kbps upload speed 233 kbps... Ελεος!
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εϊναι πάρα πολλά τα σημεία που μπορεί να σου δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ θα ξεκινούσα να απομονώνω ένα-ένα τα pc από το δίκτυο, μέχρι να βρω ποιο δημιουργεί πρόβλημα. Ενημερωμένο firewall και antivirus έχουν τα μηχανάκια; (για πόσα μιλάμε; ) Τι router έχεις; Μπορείς να δώσεις στοιχεία γραμμής; (θόρυβο, upload, κλπ);
logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εϊναι πάρα πολλά τα σημεία που μπορεί να σου δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ θα ξεκινούσα να απομονώνω ένα-ένα τα pc από το δίκτυο, μέχρι να βρω ποιο δημιουργεί πρόβλημα. Ενημερωμένο firewall και antivirus έχουν τα μηχανάκια; (για πόσα μιλάμε; ) Ναι εχουν avast και windows και εχω 2 αυτη την στιγμη. Τι router έχεις; Μπορείς να δώσεις στοιχεία γραμμής; (θόρυβο, upload, κλπ); εχω το netfaster IAD2 sto status exei mono to upload sta 792kbps. που βρισκω τα αλλα?
DimitrisM. Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εχω παρομοιο προβλημα...Τι εννοω... Εχω Hol στην Πατρα(Ριο συγκεκριμενα-6mpbs) που σπουδαζω και στην Αθηνα (Ζωγραφου-προσφατως αναβαθμισμενο στα 24mpbs). Οταν βαλω ενα βιντεο στο youtube στην πρωτη περιπτωση δεν προλαβαινω να δω ποτε το φορτωσε και στη δευτερη δε φορτωνει με τιποτα.Πολλες φορες μου βγαζει πως δεν εχω καν συνδεση. Δοκιμασμενα με wifi και ethernet. Η hol κανει συνεχως ρυθμισεις στο προφιλ μου και εχω αρχισει να πιστευω πως φταιει η αναβαθμιση στα 24mpbs. Μου ειπε φιλος,πως πιθανως να φταει η μεγαλη ταχυτητα και ενω προσπαθει να πιασει 24 βγαζει λαθη και κατι αλλα ακαταλαβιστικα. Τι λετε κ εσεις? Σκεφτομαι να κανω την 24αρα ξανα 8αρα να βρω την υγεια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.