GiannisKr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας, έχω μια ASUS M2N32 SLI DELUXE και μου έσπασε η εργοστασιακή βάση που κρατάει το cooler εν ώρα λειτουργίας του υπολογιστή. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μία για να αποφύγω την αγορά cooler? Η μητρική είναι στην εγγύηση. Την καλύπτει αυτή τη ζημιά;
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Φίλε πάρε από το stock του πλαισίοθ μια παλιά με το ίδιο socket και κάνε την τράμπα, μια φτηνή μητρική μέχρι 20ε και είσαι οκ, έχεις καλή μητρηκή και αξίζει να την φτιάξεις
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Αν είναι να δώσει 20€ πάντως, αγοράζει και νέα ψύκτρα. GiannisKr, η εγγύηση δε νομίζω να καλύψει τέτοιο τσαμπουκά, θα θεωρηθεί πως το έκανες εσύ σε στραβοτιμονιά τοποθέτησης της.
GiannisKr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το ότι η μητρική είναι καλή το γνωρίζω και γι αυτό το έχω κάνει ζήτημα. Αν σκεφτείτε ότι έχω πάνω 8GB RAM 150GB Raptor και μια 8600GT δε θέλω να σκέφτομαι να μπω σε έξοδα από τη στιγμή που είμαι καλυμμένος απόλυτα με αυτό το μηχάνημα.
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Να επαιρνες καμια ψυκτρα με "bolt through" πιασιμο? π.χ κατι τετοιο Eνναλακτικα μηπως θα μπορουσες να πιασεις την ψυκτρα με tie-up(aka δεματικα/πλαστικοι σφιγκτηρες)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.