Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δέστε καλύτερα το 1:30 λέει που επ ακριβώς "i can't real confirm or deny..." που στα ελληνικά σημαίνει: "Δεν μπορώ πραγματικά να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω..."

Και μετά στο τέλος ο δημοσιογράφος λέει το εξής: "stay tuned for your answer" εν κατακλείδι δεν απάντησε.

Τώρα που είδατε εσείς ότι παραδέχεται ότι το gow3 θα έχει dedicated server ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.
Για δέστε καλύτερα το 1:30 λέει που επ ακριβώς "i can't real confirm or deny..." που στα ελληνικά σημαίνει: "Δεν μπορώ πραγματικά να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω..."

Και μετά στο τέλος ο δημοσιογράφος λέει το εξής: "stay tuned for your answer" εν κατακλείδι δεν απάντησε.

Τώρα που είδατε εσείς ότι παραδέχεται ότι το gow3 θα έχει dedicated server ένας θεός ξέρει.

I can't confirm or deny that Gears of war 3 will have awesome dedicated servers.

Μάθε να "διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές" για τα κρυφά νοήματα:) Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει:)

Δημοσ.

Ρε τι μου λέτε να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές και ιστορίες για αγρίους?

Άλλα λέει το άτομο και άλλα πιστεύεται εσείς αφού όλοι σας το λέτε ότι λέει ότι: "δεν μπορώ ούτε να διαψεύσω ούτε να επαληθεύσω ότι το gow3 θα έχει φοβερούς(awesome) αφιερωμένους σερβερς".

Τι άλλο θέλετε να πει δηλαδή?

Καθαρά αγγλικά μιλάει ο άνθρωπος απλά επειδη όλοι εσείς(Κι εγώ μέσα) θέλετε απεγνωσμένα να έχει αφιερωμένους σερβερς το παιχνίδι το βγάλατε το πόρισμα(Επειδή αυτό είναι που όλοι ευχόμαστε).

Δημοσ.
http://twitpic.com/1zv6em

Για ποιούς χτυπάει η καμπάνα ?:-D

εντάξυ το newb δεν είναι κάτι κακό,είναι για έναν που μόλις ξεκινάει ένα παιχνίδι.απο την άλλη αν έγραφε noob τότε αυτό είναι που σημαίνει εντελώς άσχετος όσα χρόνια και αν παίζει ,απλά δεν νιώθει ένα πράμα ;)

Δημοσ.
Ρε τι μου λέτε να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές και ιστορίες για αγρίους?

Άλλα λέει το άτομο και άλλα πιστεύεται εσείς αφού όλοι σας το λέτε ότι λέει ότι: "δεν μπορώ ούτε να διαψεύσω ούτε να επαληθεύσω ότι το gow3 θα έχει φοβερούς(awesome) αφιερωμένους σερβερς".

Τι άλλο θέλετε να πει δηλαδή?

Καθαρά αγγλικά μιλάει ο άνθρωπος απλά επειδη όλοι εσείς(Κι εγώ μέσα) θέλετε απεγνωσμένα να έχει αφιερωμένους σερβερς το παιχνίδι το βγάλατε το πόρισμα(Επειδή αυτό είναι που όλοι ευχόμαστε).

Κανένα "πόρισμα" δεν βγάζουμε. Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις σορρυ δεν μπορώ να βοηθήσω.

Είναι σαν να με ρωτάς... "Έχεις αυτοκίνητο;"

Και εγώ να σου απαντάω "όχι, δεν έχω ένα γαμάτο Audi a3, 2000 κυβικά, με ζάντες αλουμινίου"

Εσύ από αυτό καταλαβαίνεις πώς δεν έχω Audi Α3 ή πως έχω και παίζω με τις λέξεις;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

hahahahaha, αν ήταν έτσι στα αλήθεια τα ingame γραφικά θα μιλούσαμε για το μεγαλύτερο κατόρθωμα εταιρείας ever :D

Δημοσ.
Μακάρι να είναι.

Πότε δεν ξέρεις άλλωστε θα το φτιάχνουν για 1μιση με 2 χρόνια μεχρι τέλει του 2011 που θα βγει.

εμμμ δεν θα βγει στο pc γιαυτό....

δεν αμφισβητεί κανείς οτι θα έχει τα καλύτερα γραφικά του 360.αργούν πολύ να το βγάλουν όμως (march ή may δεν θυμάμαι ακριβώς) ,στην ε3 φαινόταν σχεδόν έτοιμο,ή θα είναι το παιχνίδι μεγαλύτερο απο τα 2 προηγούμενα ή το μεταφέραν για να πουλήσουν reach και kinect.πιστέυω για το kinect έγινε καθαρά μπας και το αγοράσουν όσοι περισσότεροι hardcore μπορούν.ελπίζω να δούμε κάνα push back και να έρθει κάνα φεβρουάρη.

το μοναδικό exclusive για το 360 που με ενδιαφέρει ,τουλάχιστον μέχρι το tgs οπου εκεί πιστέυω θα γίνει χαμός φέτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...