angel187 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εχω ιο που κανει τα κρυφα αρχεια να μην εμφανιζονται και οταν πας να τρεξεις τον σκληρο C σου λεει να επιλεξεις με ποιο προγραμμα να το τρεξεις.Αυτες τις αλλαγες εχω διαπιστωσει μπορει να κανει και αλλα... Κατεβασα το Trojan Remover γιατι διαβασα πως κανει την δουλεια αλλα δεν καταφερα κατι βασικα μου ζητησε να κανω κατι αλλαγες αλλα δεν θυμαμαι σε ποια αρχεια και τι αλλαγες με αποτελεσμα να κατεβασω το Combofix και να ξεκινησει να τρεξει τα βηματα, εκανε εκει τα stages του το αφησα και μετα απο καποια ωρα που πηγα στο PC ειχε προφανεστατα κανει επανεκινηση και ηταν την ωρα που κανεις login στα Windows και μου πεταει το εξης μηνυμα ----Αρχη μηνυματος---- Τον τερματισμο λειτουργιας επελεξε ο χρηστης NT Χρονος που απομενει (1 λεπτο και πεφτει!!) Η διαδικασια του συστηματος C:Windows\system32\services.exe τερματιστηκε αποτομα με κωδικο 0. Το συστημα θα τερματιστει και θα ξεκινησει παλι. ----τελος μηνυματος---- Εχει καποιος καμια ιδεα για να γλιτωσουμε το Format ειναι πολλα τα torrents που τρεχουν!!!! Με το Recovery παιζει να σωσουμε τιποτα; Safe mode δεν μπορει να κανει, βγαζει σφαλμα πριν μπει στη σελιδα login. Ευχαριστω εκ των προτερων WIndows SP3 Pro ειναι το λογισμικο
PrimitiveSix Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 από ότι φαίνεται έχουν πειραχθεί για τα καλά τα αρχεία των windows...δοκίμασε να κάνεις μία επαναφορά συστήματος (άν έχεις κρατήσει αρχεία) και να τους απομακρύνεις όλους τους ιούς θα έχεις ακόμα μικροπροβληματάκια . Πρόσπάθησε να βγάλεις όσους ιούς μπορείς και μετά κάνε επιδιώρθωση των windows (από την κονσόλα αποκατάστασης του cd των windows) Αλλιώς θα χρειαστείς format. κράτησε backup τα torrent σου, και τα βάζεις να συνεχιστούν από εκεί που είχαν μείνει την προηγούμενη φορά
lexmark Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 sfc /scannow και φροντισε να εχεις το CD του XP κοντα σου. Μπορει να το χρειαστεις. Με επαναφορα παιζει να επαναφερεις και τους ιους πισω. Παντως σου εκαναν μεγαλη ζημια και κατα πασα πιθανοτητα πας για re-installation.
carmir Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 καλημερααααα! 1ον μολις σου βγαλει το μνμ που γραφεις πατα"run--->shutdown -a" εχει και ενα κενο οποτε κανε καλυτερα copy/paste!! με αυτο θα σου βγαλει το μνμ και θα μπορεσεις να κανεις την δουλεια σου!εγω θα σου ελεγα να κανεισ πρωτα κανα scan me kana spyware remover etc. βεβαια δεν εχεις και τιποτα να χασεις με επαναφορα συστηματος ή reinstall. αυτα απο εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.