Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain - Θα κυκλοφορήσει για PC;

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χίλιες φορές ΜΑΚΑΡΙ, αλλά δεν το νομίζω... PS3 exclusive (ούτε καν xbox). Μέχρι και μένα, κλασσικό pc maniac (από την εποχή των 8088) με έβαλε σε πειρασμό (άντεξα στο Uncharted 2) να πάρω την κονσόλα... :o

Βέβαια, αφού αποδειχθεί η συνταγή επιτυχημένη, πιστεύω ότι όλο και κάποιοι developers θα δοκιμάσουν κάτι ανάλογο. :-)

Δημοσ.
Χίλιες φορές ΜΑΚΑΡΙ, αλλά δεν το νομίζω... PS3 exclusive (ούτε καν xbox). Μέχρι και μένα, κλασσικό pc maniac (από την εποχή των 8088) με έβαλε σε πειρασμό (άντεξα στο Uncharted 2) να πάρω την κονσόλα... :o

Βέβαια, αφού αποδειχθεί η συνταγή επιτυχημένη, πιστεύω ότι όλο και κάποιοι developers θα δοκιμάσουν κάτι ανάλογο. :-)

Απ οτι διαβάζω μοιάζει το παιχνίδι αρκετά με το Fahrenheit γι αυτό καίγομαι να βγεί και σε pc :P . Μέχρι στιγμής δεν εχω συναντησει κάτι παρόμοιο μετα το συγκεκριμένο παιχνίδι παρα μόνο το Heavy rain .

Δημοσ.

φιλε μου το fahrenheit ηταν απιστευτη παιχνιφαρα και το heavy rain ειναι ιδιο με το fhrenheit γιατι και τα δυο τα εχει βγαλη η ιδια ετερια.

Δημοσ.
φιλε μου το fahrenheit ηταν απιστευτη παιχνιφαρα και το heavy rain ειναι ιδιο με το fhrenheit γιατι και τα δυο τα εχει βγαλη η ιδια ετερια.

Το fahrenheit είναι απ τα καλυτερα παιχνιδια που χω παιξει ποτε. Κανα παρόμοιο ξέρεις μήπως μιας και δε βλεπω να βγαινει το heavy rain σε Pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...