Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που ποτε δεν παίρνω σαφείς απαντησεις για τις ερωτησεις μου στο συγκεκριμένο θεμα :rolleyes:

Ρωταω για την Αττική Οδο και μου απαντάς για Κορινθου - Πατρων και Τεμπη και για δρομους χωρις εναλλακτικες διαδρομες.

Οσο για την χρεωση ανα χιλιομετρο, το οτι δεν συμορφωνεται η Ελλαδα σε ακομα μια Ευρωπαική οδηγία δεν θεωρω πως κανει τα διοδια παρανομα.

αφου ΔΕΝ εκατσες να δεις κανενα βιντεακι απο αυτα που παρεθεσα.γιατι συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο?

http://www.youtube.com/watch?v=rSxuzMtPs60

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην αττική οδό έχει 2,8ευρω και ο δρόμος ειναι της προκοπής κ αυτοί το πάνε 3,1 ??? ΕΛΕΟΣ -μάλλον πάνε να βγάλουν τα σπασμένα απο τους αλλους οδηγούς ...

σε κάθε σταθμό 3,1 ? δηλαδή μεχρι πατρα γύρω στα 9,4 ευρώ για ΙΧ?

Δημοσ.

Ειδικά για τα διόδια στην Κορίνθου - Πατρών φυλάω πολλούς "This is Sparta" κλώτσους.

στην προκειμένη και εγω μαζί σου... Ειναι ισως ο χειρότερος δρόμος (αντε, μετα την καταρα-προ εγνατιας) που εχω οδηγήσει... Για να ξαναπήγαινα χωρίς λόγο όχι να πληρώσω, αλλα να με πληρωναν θα το σκεφτόμουν.

Δημοσ.

Ειδικά για τα διόδια στην Κορίνθου - Πατρών φυλάω πολλούς "This is Sparta" κλώτσους.

ακριβως το ιδιο ειχα κι εγω στο μυαλο μου...και μαλιστα με πολυ μισος να ακουστει το γκλανγκ της μπαρας στο τσιμεντο μπας και σπασει :angry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που ποτε δεν παίρνω σαφείς απαντησεις για τις ερωτησεις μου στο συγκεκριμένο θεμα :rolleyes:

Ρωταω για την Αττική Οδο και μου απαντάς για Κορινθου - Πατρων και Τεμπη και για δρομους χωρις εναλλακτικες διαδρομες.

Οσο για την χρεωση ανα χιλιομετρο, το οτι δεν συμορφωνεται η Ελλαδα σε ακομα μια Ευρωπαική οδηγία δεν θεωρω πως κανει τα διοδια παρανομα.

Ισχύει κάτι διαφορετικό για την οδό που λες; Έχει εναλλακτική διαδρομή χωρίς διόδια; Τηρεί τον ελάχιστο αριθμό λωρίδων; Έχει ολοκληρωθεί; ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ και διάβασε το pdf. Εγώ έκανα τον κόπο και το πόσταρα για να δεις τι ισχύει. Και για ότι αφορά τις Ευρωπαϊκές οδηγίες μάλλον δεν τα ξέρετε καλά, αν έχω άδικο ας με ταπώσει ένας νομικός. Όταν έρχεται η οδηγία δε σημαίνει ότι την γράφουμε στα @@ μας μέχρι να κατοχυρωθεί στο ελληνικό δίκαιο. Σημαίνει ότι είναι άμεσα εφαρμόσιμη. Και η 2ετής εγγύση προϊόντων σαν οδηγία ήρθε. Κάποιοες αντιπροσωπείες στην ελλάδα ακολούθησαν το "οδηγία=δεν εφαρμόζεται" κι ακόμα ενώ έβαλαν λουκέτο τρέχουν στα δικαστήρια με το υπουργείο εμπορίου επειδή δεν εφάρμοζαν την οδηγία.

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.

To διαβασα το pdf. Η αττικη οδος σαφως και εχει εναλλακτικη διαδρομη και ελαχιστο αριθμο λωριδων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για ενημέρωση, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενέκρινε σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα τη χρήση φωτογραφιών των οδηγών που αρνούνται να καταβάλλουν διόδια για την έκδοση διαταγής πληρωμής.

Ενδιαφέρον έχει και το άρθρο για τους αυτοκινητοδρόμους που παρατίθεται ως σύνδεσμος στο τέλος.

Δημοσ.

Το προβλημα ομως ειναι οτι την επιβολη και τηρηση των νομων δεν ειναι στον καθε πολιτη χωριστα. Οποτε ενα πραγμα το οποιο το θεωρουμε παρανομο με βαση καποιο συγκεκριμενο νομο πρεπει να καλεσουμε την αστυνομια και να ενεργησει δεοντως. Και οταν (και μονο τοτε), οταν βεβαιωθει η παρανομια απο καποιο αρμοδιο οργανο, τοτε λεμε κι εμεις οτι ειναι παρανομο.Το να λεμε εμεις οτι με βαση αυτο το νομο ειναι παρανομοι, οποτε κι εμεις ενεργουμε σαν να εχει γινει το δικαστηριο και να τους εχει βγαλει παρανομους, δεν ειναι και το πιο εξυπνο, γιατι μετα απο τοσες αναβολες, αν καταφερουν και τα κανουν παλι πλακακια με την κυβερνηση και βρουν καποιο παραθυρακι που δε θα τους καθιστα παρανομους, τοτε τι κανουμε;

http://news247.gr/ellada/metra_gia_osoys_den_plhrwnoyn.741134.htmlΜωρε θα την βρουνε την ακρη τα λαμογια, αντε μετα να μην πληρωσεις.

Δυστυχως το 'γραψα, λες και το ηξερα.

Δημοσ.

To διαβασα το pdf. Η αττικη οδος σαφως και εχει εναλλακτικη διαδρομη και ελαχιστο αριθμο λωριδων.

Η αττική οδός ειναι ενα αμιγως ιδιωτικό εργο (αυτοχρηματοδοτουμενο) και εχει κάθε δικαιωμα να εισπράττει διόδια υπερ του "ιδιοκτητη-κατασκευαστη".

Τωρα το ποσο,το πως ειναι ένα αλλο θεμα.

Δεν ισχυει το ιδιο για τις υπολοιπες οδους,γιαυτο και οι μισοι πλεον εκει δεν πληρωνουν.

Δημοσ.

Η αττική οδός ειναι ενα αμιγως ιδιωτικό εργο (αυτοχρηματοδοτουμενο) και εχει κάθε δικαιωμα να εισπράττει διόδια υπερ του "ιδιοκτητη-κατασκευαστη".

Τωρα το ποσο,το πως ειναι ένα αλλο θεμα.

Δεν ισχυει το ιδιο για τις υπολοιπες οδους,γιαυτο και οι μισοι πλεον εκει δεν πληρωνουν.

δεν ισχυει αυτο που λες,μη διαδιδες ψεμματα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβώς δεν ισχύει; Το λέω αυτό, γιατί όταν καλούμε κάποιον να "μη διαδίδει ψέμματα", καλό είναι να επισημαίνουμε το ψέμμα στην τοποθέτησή του.

Από την επίσημη σελίδα της Αττικής Οδού, δε βλέπω καμία συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου, πέραν της ανάθεσης και εποπτίας του έργου. Ενδεχομένως να κάνω λάθος, δε γνωρίζω, αλλά αν θέλει κάποιος ας με ενημερώσει -χωρίς να με κατηγορήσει ότι "διαδίδω ψέμματα", παρακαλώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...