Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τζαμπα εργατικα χερια (λεγε με ΜΟΜΑ), κι εγω τα φτιαχνω με τα μισα λεφτα.

τουλάχιστον χρησιμοποίησε τους φαντάρους για το κοινό καλό :)

• Like 1
Δημοσ.

Τρεις φορές πάνω οι αποζημιώσεις στους εργολάβους από τις απώλειες για τα διόδια 2014newmoney.gr Έχασαν 53 εκατ. ευρώ οι αυτοκινητόδρομοι, τους δώσαμε 170 εκατ (2011-2013)

η μομα ηταν σχεδον τσαμπα μεχρι που αποφασισαν να βαλουν δημοσιους υπαλληλους και στο τελος να την κλεισουν για τους εργολαβους -μεγαλοεκδοτες...Μεχρι τοτε οπως και τωρα εκανε εργα που δεν πηγαιναν οι εργολαβοι..

για να λεμε την αληθεια ακομη και τιμιος να ταν καποιος εργολαβος δεν θα του δεινε την δουλεια ο υπευθυνος...θα την επαιρνε ο αμεσως επομενος:P

η μομα εδω και λιγες βδομαδες ανοιγει δρομο στην ικαρια χωρις δημοσιους υπαλληλους ακομη και με φανταρους που θα τους δεινει καποιο μισθο π.χ. πολ.μηχανικους αρχιτεκτονες,χειριστες μηχανηματων

κτλ...

4-4.JPG

11.jpg

@ντιναρας ειναι σιγουρα 2 γυναικες και ενας αντρας θα τα ξαναβρω και θα σου πω.αλλωστε και μεσα στο κινημα σιτε το λενε οτι τους γειωσαν...

Δημοσ.

Με τζαμπα εργατικα χερια (λεγε με ΜΟΜΑ), κι εγω τα φτιαχνω με τα μισα λεφτα.

Η ΜΟΜΑ προϋπήρχε της χούντας.

Ο πατέρας μου δούλευε στη ΜΟΜΑ το '65-66

Πληρωνόταν και μάλιστα καλά λεφτά, τότε έδιναν 3-4 δραχμές τους φαντάρους, στη ΜΟΜΑ ο πατέρας μου έπαιρνε 250-300 δραχμές.

Έκαναν, αλλά καμιά σχέση με τους δρόμους που έφτιαξε η χούντα και με την ηλεκτροδότηση περιοχών που δεν είχαν ως τότε ρεύμα, πχ ορεινή Χαλκιδική.

Και επί χούντας οι φαντάροι της ΜΟΜΑ πληρωνόντουσαν.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος η όχι για να ρωτήσω  ( βέβαια έχω κάλο προαίσθημα )  άλλα υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι διόδια έχω για Θεσσαλονίκη Λευκάδα και πίσω ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος η όχι για να ρωτήσω  ( βέβαια έχω κάλο προαίσθημα )  άλλα υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι διόδια έχω για Θεσσαλονίκη Λευκάδα και πίσω ?

εδω ρε φιλε το γκρουπ λεει "διοδια αισχος" και εσυ ερχεσαι και μας λες οτι θες να πληρωσεις και ρωτας και ποσο?? θα μας ζουλανεις εσυ!  :Ρ:Ρ:Ρ 

Δεν ξερω ολα αλλα κανα 10-15 η διαδρομη πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Στο περίπου

http://vriskoapostasi.gr/search?from=%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%2C%2B%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&to=%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%2C%2B%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Δημοσ.

εδω ρε φιλε το γκρουπ λεει "διοδια αισχος" και εσυ ερχεσαι και μας λες οτι θες να πληρωσεις και ρωτας και ποσο?? θα μας ζουλανεις εσυ!  :Ρ:Ρ:Ρ 

Δεν ξερω ολα αλλα κανα 10-15 η διαδρομη πιστευω

Σώπα, επειδή κάποιοι δεν γουστάρουν να πληρώνουν πρέπει και οι άλλοι να μην πληρώνουν ; 

Άσε που δεν έχει ξεκαθαριστεί εδώ το νομικό καθεστώς με τα πρόστιμα και τις ποινές και μπορεί να πάρουν άτομα στον λαιμό τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα είχε ΔΥ η ΜΟΜΑ

Πάντως δεν ξέρω αν θα δεχόντουσταν πολλοί αυτή την εποχή να αφήνουν την οικογένεια Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουν 3 μήνες Λήμνο

Όχι ότι είναι κακό.

Απτο να κάθονται τόσοι φαντάροι ας κάνουν μικρότερα έργα που απλά θέλει χέρια, ζώνες πυροπροστασίας κτλ

Θα μπορούσαν να στέλνουν εκεί τους αντιρρησίες συνείδησης. Τσάπινγκ όλη μέρα

Δημοσ.

Σώπα, επειδή κάποιοι δεν γουστάρουν να πληρώνουν πρέπει και οι άλλοι να μην πληρώνουν ; 

Άσε που δεν έχει ξεκαθαριστεί εδώ το νομικό καθεστώς με τα πρόστιμα και τις ποινές και μπορεί να πάρουν άτομα στον λαιμό τους.

για πλακα το ειπα ρε ψηλε...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κύριοι, υπάρχει η πλήρης διαδρομή σε google maps ή κάτι αντίστοιχο για ΑΘήνα - Θεσαλλονίκη και πάλι πίσω; Ψάχνω ψάχνω, αλλά βρίσκω μόνο "μιλητές" οδηγίες, που ενώ ταξιδεύεις είναι δύσκολο να ακολουθήσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...