Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια, μηπως προεκλογικα ειπαν τιποτε στον Συριζα οσον αφορα τα διοδια, ωστε να ξερουμε αν και τι να περιμενουμε;

Μια ελπιδα, κατι τελωσπαντων....

Μας εχουν πιει το αιμα οι εργολαβοι σαν τα βαμπιρ.

Δημοσ.

Για τα διόδια συγκεκριμένα δεν θυμάμαι να έχω ακούσει, για τους εργολάβους είπαν ότι θα τους αλλάξουν τα φώτα, αυτά τα προεκλογικά που κανείς δεν θυμάται μετά από ένα μήνα δηλαδή :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Για τα διόδια συγκεκριμένα δεν θυμάμαι να έχω ακούσει, για τους εργολάβους είπαν ότι θα τους αλλάξουν τα φώτα, αυτά τα προεκλογικά που κανείς δεν θυμάται μετά από ένα μήνα δηλαδή :lol:

Αοριστολογιες δηλαδη....

Δημοσ.

Είναι εθνικό καθήκον μας να πληρώνουμε τα διόδια πλέον

Προσωπικά στα ρεπό μου απο εδώ και πέρα θα πηγαίνω μια βόλτα μέχρι τα κοντινότερα για να ενισχύσω την εθνική προσπάθεια

*παρακαλώ κάποιος να αλλάξει τον προβοκατόρικο τίτλο

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό ίσχυε για όταν είχαμε μνημόνιο, τρόικα και λιτότητα

Τώρα που τα ονομάσαμε συμβόλαιο, εταίρους και λιτή ζωή τα πληρώνουμε κανονικά

• Like 6
Δημοσ.

*παρακαλώ κάποιος να αλλάξει τον προβοκατόρικο τίτλο

Μια χαρά είναι ο τίτλος.

Όποιου δεν του αρέσουν τα διόδια, όπως εμού του ιδίου, υπάρχουν και οι παράδρομοι.

Δημοσ.

Σε σχεση με τους προηγουμενους, εχω μια αμυδρη ελπιδα οτι κατι καλυτερο μπορει να γινει.

Μικρο καλαθι βεβαια. Πχ. οχι αλλες αυξησεις, οχι νεοι σταθμοι κλπ.

Τωρα βεβαια, αν καταφερναν και μειωσεις, θα ηταν το ιδανικο.

Για να δουμε....

Δημοσ.

Εδω οι αλλοι σε 2.5 χρονια κατεστρεψαν τη χωρα με το μνημονιο που μας χρεοκοπησε καλα καναμε και δεν πληρωναμε τοτε, τωρα ας πληρωσουμε ρε παιδια τα διοδια τι να γινει αν ειναι να ανακαμψουμε και ειναι εθνικο μας συμφερον καντε το ψυχικο. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...