Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς πλάκα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

και πιστεύω θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα.

με ποια μορφή δε ξέρω αλλά σίγουρα κάτι θα γίνει.

η θα τα βάλουνε φωτιά εξαγριωμένοι οδηγοί ή θα περαστεί καμιά διάταξη όπου όσοι δεν πληρώνουν θα πηγαίνει το χρέος κατευθείαν στην εφορία.

το λέω αυτό διότι αυτοί που δεν πληρώνουν αυξάνονται και με τέτοιες κινήσεις θα αυξηθούν περισσότερο.

στο τέλος δε θα πληρώνει κανείς.

ε δε θα μείνει έτσι το θέμα

Επεξ/σία από cyber_katsarida
Δημοσ.

Υπαρχει καπου τελικα λιστα με χαρτη για "παρανομα" διοδια και με αντιστοιχους νόμους δεδικασμένα κλπ στο τι ισχυει πια με τα διοδια; εγω προσωπικα εχω μπερδευτει - καποιος να κανει μια σοβαρη δουλεια χωρις συναισθηματισμους και στηριξη σε φημες, γιατι καλο το "νταβατζηλικι πεθανε" αλλα η μεταδοση πληροφοριων απο στομα στομα δεν βγαζει ακρη. Καποιο σαητ ισως; οχι ομως με το συμβαινει στον καναδα η την τσεχια αλλα για εμας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καπου τελικα λιστα με χαρτη για "παρανομα" διοδια και με αντιστοιχους νόμους δεδικασμένα κλπ στο τι ισχυει πια με τα διοδια; εγω προσωπικα εχω μπερδευτει - καποιος να κανει μια σοβαρη δουλεια χωρις συναισθηματισμους και στηριξη σε φημες, γιατι καλο το "νταβατζηλικι πεθανε" αλλα η μεταδοση πληροφοριων απο στομα στομα δεν βγαζει ακρη. Καποιο σαητ ισως; οχι ομως με το συμβαινει στον καναδα η την τσεχια αλλα για εμας.

%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591%2B%25CE%2594%25CE%2599%25CE%259F%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591.png

δειτε αυτο το βιντεο.ειναι must.

http://www.youtube.com/watch?v=oaQqT8v-w-Y&feature=player_embedded

για οτι εξτρα ινφο δες εδω,η ρωτα με

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.

%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591%2B%25CE%2594%25CE%2599%25CE%259F%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591.png

δειτε αυτο το βιντεο.ειναι must.

http://www.youtube.com/watch?v=oaQqT8v-w-Y&feature=player_embedded

για οτι εξτρα ινφο δες εδω,η ρωτα με

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

οκ εγώ αφού πλήρωνα στην άνοδο Αθήνα- Λιβαδειά, στην επιστροφή κ αφού πλήρωσα 0,9 ευρώ για εισέλθω στον αυτοκινητόδρομο , φτάνω στα 1α διόδια (κοντα στην αθήνα 1,9ευρώ) βλέπω ανοιχτή την μπάρα κ σειρηνες να ακουγονται απο δίπλα κ τότε λέω 'δε μπανε να γα****ν δεν πληρώνω' φεύγω .. σειρήνες κλπ.. B)

και σε ρωτάω ..(φαντάζομαι είναι ιδιωτικά) παίζει να μου κανουν αγωγή και να με τρέχουν στα δικαστήρια? αν κανουν αγωγή σε πόσο καιρό ενημερώνομαι (μη μ έρθει μετά απο 3 χρόνια κεραμίδα :o ) κ αν με πάνε δικαστικώς αθωώνομαι ?

Δημοσ.

δεν παρακολουθώ και πολύ τι γίνεται με το εν λόγω κίνημα αλλά έχω κάποιες απορίες.

1. γιατί οι εταιρίες δεν κάνουν κάποια κίνηση πχ μηνύσεις σε αυτούς που δεν πληρώνουν.

2. γιατί δεν κάνει κάποιες νομικές κινήσεις η αντίθετη πλευρά; λένε ότι τα διόδια είναι παράνομα οπότε έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

απλά μου κάνει εντύπωση πως και οι 2 υποστηρίζουν ότι έχουν δίκιο αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα και παίζουν τη γάτα με το ποντίκι.

λες και κανείς δεν είναι σίγουρος γι αυτό που λέει.

Δημοσ.

μα κανεις δεν ειναι σιγουρος. πολλοι απο αυτους που δεν πληρωνουν λενε αλλα αντι αλλων. Για ρώτα τον Ντινάρα γιατι ειναι παρανομα τα διοδια της Αττικης οδου και αν σου δωσει τεκημριωμενα επιχειρηματα πες μου.

Δημοσ.

δεν παρακολουθώ και πολύ τι γίνεται με το εν λόγω κίνημα αλλά έχω κάποιες απορίες.

1. γιατί οι εταιρίες δεν κάνουν κάποια κίνηση πχ μηνύσεις σε αυτούς που δεν πληρώνουν.

2. γιατί δεν κάνει κάποιες νομικές κινήσεις η αντίθετη πλευρά; λένε ότι τα διόδια είναι παράνομα οπότε έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

απλά μου κάνει εντύπωση πως και οι 2 υποστηρίζουν ότι έχουν δίκιο αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα και παίζουν τη γάτα με το ποντίκι.

λες και κανείς δεν είναι σίγουρος γι αυτό που λέει.

Εχει κανει προσφατα εταιρια που διαχειριζεται τα διοδια μυνηση σε πολλους που τα περνουσαν "ετσι"

Αναμενεται το δικαστηριο

Δημοσ.

μα κανεις δεν ειναι σιγουρος. πολλοι απο αυτους που δεν πληρωνουν λενε αλλα αντι αλλων. Για ρώτα τον Ντινάρα γιατι ειναι παρανομα τα διοδια της Αττικης οδου και αν σου δωσει τεκημριωμενα επιχειρηματα πες μου.

της αττικής οδού δε νομιζω να είναι παράνομα , αλλα κ να είναι θα σου ερθει καμπανα γιατι 'υπαρχει αναλλακτικός δρόμος' στην εθνική οδό όμως έχει διοδια κ μεσα και στις εξόδους και στις εισόδους...δεν ξερω αν υπαρχει εναλλακτικος δρομος

Δημοσ.

Εχει κανει προσφατα εταιρια που διαχειριζεται τα διοδια μυνηση σε πολλους που τα περνουσαν "ετσι"

Αναμενεται το δικαστηριο

για ποιο κομάτι του δρόμου λες/για ποια εταιρία/ποια διοδια , αν είναι να περιμένω κληση .. <_<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...