chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Η λύση είναι να τους γράψουν όλοι ομαδικώς κ να μη πηγαίνουν πουθενά για μερικούς μήνες,ούτε γιορτές, ούτε ΣΚ και σου λέω γω πως στρώνουν επιδερμίδα και στα διόδια και στα καύσιμα... Ο μλκς ο Έλληνας ούτε να μπουκοτάρει δε μπορεί, μόνο μαγκιές με τις μπάρες κ βρισίδια. Δε μπορεί ρε φίλε τότε που κόντευε 2 ευρώ η βενζίνη το Πάσχα και οι σταθμοί Διοδίων Μάλγαρα, Αφίδνες κ Αθηνών-Κορίνθου να έχουν κομπλάρει από το κόσμο. Κάνεις λίγο τις πράξεις κ σου φεύγει το μυαλό με τα χρήματα που πραγματικά ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ. Έχει πολύ λογική αυτό. Και έχω να συμπληρώσω ότι στην αύξηση του νερού να κόψουμε το μπάνιο, στην αύξηση του ρεύματος να ανάβουμε κεριά και πάει κάπως έτσι. Το ότι πχ θα ανέβουν οι τιμές όλων των προϊόντων που έρχονται με φορτηγά, θα ανέβουν βενζίνες Κτλπ δε μας λέει κάτι; Αλάνια μας κάνουν ότι θέλουν και δε μιλάμε. Και η μλκ είναι ότι τους ψηφίζουν ξανά και ξανά. Είναι η τρομερή ανάπτυξη της Ελλάδας. Σκέφτομαι κι εγώ να ανοίξω έναν φούρνο. Αλλά επειδή δεν έχω μια ελάτε να μου πληρώνετε το ψωμί που θα περνάτε και όταν τον φτιάξω ελάτε να με πληρώνετε ξανά. Μεγαλύτερο νταβά από το κράτος δε θα βρείτε πουθενά. Και νόμιμα
frabalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Η λύση είναι να τους γράψουν όλοι ομαδικώς κ να μη πηγαίνουν πουθενά για μερικούς μήνες,ούτε γιορτές, ούτε ΣΚ και σου λέω γω πως στρώνουν επιδερμίδα και στα διόδια και στα καύσιμα... Ο μλκς ο Έλληνας ούτε να μπουκοτάρει δε μπορεί, μόνο μαγκιές με τις μπάρες κ βρισίδια. Δε μπορεί ρε φίλε τότε που κόντευε 2 ευρώ η βενζίνη το Πάσχα και οι σταθμοί Διοδίων Μάλγαρα, Αφίδνες κ Αθηνών-Κορίνθου να έχουν κομπλάρει από το κόσμο. Κάνεις λίγο τις πράξεις κ σου φεύγει το μυαλό με τα χρήματα που πραγματικά ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ. Εγώ πιστεύω ότι με το που που θα ανθιστούν κατενάτσιο,θα βάλουν μπάρες κάτω απ' τα σπίτια μας και ακόμα και στο ψιλικατζίδικο να θέλουμε να πάμε,θα πληρώνουμε μπομπολόσημο.
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα χρήματα που θέλουν να πάρουν θα τα πάρουν. Θες από διόδια θες από τσιγάρα θες από χαράτσια θες να έρθουν και στο σπίτι σου μέσα; θα τα πάρουν. Είναι θέμα Δημοκρατίας. Μη νομίζεις..
haris_216 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όπως τα λέει ο De@th L0rd είναι. Απλά δε γνωρίζουμε τη δύναμή μας (εν τη ενώσει πάντα). Το μποϋκοτάζ είναι φοβερό "όπλο" στα χέρια των πολλών. Και ούτε καν χρειάζεται να κρατήσει βδομάδες ή μήνες. Τα χρήματα που παίζονται καθημερινά είναι πολλά και οι "εισπράκτορες" ζορίζονται από την πρώτη...ώρα. Απλά το μποϋκοτάζ προϋποθέτει συνείδηση (και καταναλωτική αλλά κυρίως αλληλεγγύης). Και μάλλον τις στερούμαστε και τις δύο. Σε άλλες χώρες, πιο ανεπτυγμένες αλλά και λιγότερο (δυστυχώς) από εμάς, αυξήσεις και φόροι έχουν ρίξει κυβερνήσεις. Εν Ελλάδι η ρητορική και η επαναστατική μας διάθεση εκτονώνεται μεταξύ insomnia και καναπέ. Ας δούμε λοιπόν τι θα έχει αλλάξει όταν το εν λόγω θέμα διπλασιάσει τις σελίδες του και φτάσει τις 110 σελίδες παραπόνων. 1
NT1G Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Σαν το μποικοτάζ στο γάλα ένα πράμα, που την προηγούμενη μέρα έχουμε αδειάσει όλα τα ράφια από το γάλα στα μαγαζιά.
frabalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όπως τα λέει ο De@th L0rd είναι. Απλά δε γνωρίζουμε τη δύναμή μας (εν τη ενώσει πάντα). Το μποϋκοτάζ είναι φοβερό "όπλο" στα χέρια των πολλών. Και ούτε καν χρειάζεται να κρατήσει βδομάδες ή μήνες. Τα χρήματα που παίζονται καθημερινά είναι πολλά και οι "εισπράκτορες" ζορίζονται από την πρώτη...ώρα. Απλά το μποϋκοτάζ προϋποθέτει συνείδηση (και καταναλωτική αλλά κυρίως αλληλεγγύης). Και μάλλον τις στερούμαστε και τις δύο. Σε άλλες χώρες, πιο ανεπτυγμένες αλλά και λιγότερο (δυστυχώς) από εμάς, αυξήσεις και φόροι έχουν ρίξει κυβερνήσεις. Εν Ελλάδι η ρητορική και η επαναστατική μας διάθεση εκτονώνεται μεταξύ insomnia και καναπέ. Ας δούμε λοιπόν τι θα έχει αλλάξει όταν το εν λόγω θέμα διπλασιάσει τις σελίδες του και φτάσει τις 110 σελίδες παραπόνων. Μα απ' τη μία λες έχει δίκιο αυτός που μιλάει για μποϋκοτάζ κι απ' την άλλη καταλήγεις σε ρέκβιεμ... Για τα διόδια υπάρχουν (ακόμα τουλάχιστον...) οι παλιές "εθνικές" καθώς και οι παρακάμψεις.
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όπως τα λέει ο De@th L0rd είναι. Απλά δε γνωρίζουμε τη δύναμή μας (εν τη ενώσει πάντα). Το μποϋκοτάζ είναι φοβερό "όπλο" στα χέρια των πολλών. Και ούτε καν χρειάζεται να κρατήσει βδομάδες ή μήνες. Τα χρήματα που παίζονται καθημερινά είναι πολλά και οι "εισπράκτορες" ζορίζονται από την πρώτη...ώρα. Απλά το μποϋκοτάζ προϋποθέτει συνείδηση (και καταναλωτική αλλά κυρίως αλληλεγγύης). Και μάλλον τις στερούμαστε και τις δύο. Σε άλλες χώρες, πιο ανεπτυγμένες αλλά και λιγότερο (δυστυχώς) από εμάς, αυξήσεις και φόροι έχουν ρίξει κυβερνήσεις. Εν Ελλάδι η ρητορική και η επαναστατική μας διάθεση εκτονώνεται μεταξύ insomnia και καναπέ. Ας δούμε λοιπόν τι θα έχει αλλάξει όταν το εν λόγω θέμα διπλασιάσει τις σελίδες του και φτάσει τις 110 σελίδες παραπόνων. Θα συμφωνούσα αλλά υπό άλλες προϋποθέσεις. Όταν βγαίνει ο υπουργός και λέει "εντάξει θα μειώσουμε τα εισιτήρια στα νοσοκομεία αλλά τα λεφτά αυτά θα τα πάρουμε από τα τσιγάρα" τι περιμένεις; Αργεί να σου πει μετά "αυξήσαμε τα διόδια αλλά δε πήραμε τα αναμενόμενα οπότε νέοι φόροι στη ΔΕΗ". Προφανώς αυτοί που αρπάζουν το χρήμα (βλέπε μπο...) δε κάνουν πίσω, αλλά ούτε και το κράτος κάνει πίσω. Εκτός δε ξέρω αν είναι ένα ακόμη παιχνίδι του κράτους σαν αυτό που κάνει χρόνια. Δλδ να το έβαλε με γνώση ότι θα αντιδράσει ο κόσμος και να το αποσύρει μετά από καιρό για να περάσει παράλληλα κάτι άλλο. Είναι γνωστή η λογική αυτή. Πόσο θέλουμε να πάρουμε; 2 ευρώ. Ωραία βάλτο 4 για λίγο καιρό και με τις αντιδράσεις το πάμε 2 . οπότε παίρνουμε κι εμείς τα 2 που θέλουμε μένει ικανοποιημένος και ο κακομοίρης που νομίζει ότι κάτι έκανε.
Anorymous Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Aν ανέβουν τα διόδια, ανεβαινει και το κοστος μετακινησης με τη συγκοινωνία. Το έχουν μελετήσει καλά το θέμα πάντως. Αρπαζουν ότι μπορουν... E ναι τα κτελ θα ανεβασουν τις τιμες και οχι μονο...
kage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 http://g1.globo.com/sp/piracicaba-regiao/noticia/2013/12/paulinia-cosmopolis-tera-pedagio-por-km-rodado-partir-de-marco.html στην βραζιλια τους αυξησαν τιμη εισητηριου και τα σπασαν ολα. Eδω αυξησαν τιμη διοδιων και ταυτοχρονα εβαλαν και νεα διοδια-tolls και ουτε γατα ουτε ζημια... τι εχει γινει ολοι εχουν μαυρα λεφτα γι αυτο δεν παραπονιουνται?μηπως αν δεν υπαρχει πολιτικη μαζωξη αντιδραση δεν υπαρχει τελικα?! δεν γινονται να υπαρχουν 100χιλ.σπιτια χωρις ρευμα και να μην αντιδρουν εστω αυτοι http://bleakrida.blogspot.gr/2014/02/blog-post_430.html εχει κανει καποιος αυτη την διαδρομη?ποση ωρα εξτρα ειναι καμμια ωρα?!?!?
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μας λες δηλαδή ότι ο κόσμος θα πρέπει να βγει και να τα κάνει όλα οικόπεδο ; 1
GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 τα διόδια δεν είναι το μόνο πρόβλημα μας. το κύριο πρόβλημα στην ελλάδα είναι ότι ποτέ κανένας δεν σκέφτηκε αντικειμενικά.Όπως γιατί εγώ πχ σαν ιδιωτικό υπάλληλος να παίρνω 500 ευρο με χίλια ζόρια και 15 ώρες δουλειά ενω ένας δημόσιος να κάθεται και να παίρνει σίγουρα τα διπλά ? Και πολλές άλλες αδικίες.... απλώς έρχεται τεράστια φτώχεια και κανείς δεν το καταλαβαίνει . Σε λίγο καιρό θα είναι εκλογές και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα χειρότερα. Γενικά η κατάσταση είναι απλώς τραγική εδώ. Ποτέ ο έλληνας δεν πρόκειται να σκεφτεί τον εαυτό του αλλά και τον διπλανό του γιατί πολύ απλά δεν έχει το απαραίτητο iq για να το καταλάβει . Όταν θα πεθάνει πχ ο ιδιωτικός θα πεθάνει και ο δημόσιος αυτόματα. Όλα πάνε αλυσίδα... Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια μόνιμη κόντρα ανάμεσα στα κόμματα που να πω ότι κάνουν οι θα κάνουν και κάτι , αλλά το μόνο που ξέρουν είναι η λαμογιά . 1
frabalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 τα διόδια δεν είναι το μόνο πρόβλημα μας. το κύριο πρόβλημα στην ελλάδα είναι ότι ποτέ κανένας δεν σκέφτηκε αντικειμενικά.Όπως γιατί εγώ πχ σαν ιδιωτικό υπάλληλος να παίρνω 500 ευρο με χίλια ζόρια και 15 ώρες δουλειά ενω ένας δημόσιος να κάθεται και να παίρνει σίγουρα τα διπλά ? Και πολλές άλλες αδικίες.... απλώς έρχεται τεράστια φτώχεια και κανείς δεν το καταλαβαίνει . Σε λίγο καιρό θα είναι εκλογές και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα χειρότερα. Γενικά η κατάσταση είναι απλώς τραγική εδώ. Ποτέ ο έλληνας δεν πρόκειται να σκεφτεί τον εαυτό του αλλά και τον διπλανό του γιατί πολύ απλά δεν έχει το απαραίτητο iq για να το καταλάβει . Όταν θα πεθάνει πχ ο ιδιωτικός θα πεθάνει και ο δημόσιος αυτόματα. Όλα πάνε αλυσίδα... Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια μόνιμη κόντρα ανάμεσα στα κόμματα που να πω ότι κάνουν οι θα κάνουν και κάτι , αλλά το μόνο που ξέρουν είναι η λαμογιά .Αν σε ανακουφίζει,όσοι μείνανε να πληρώνουν,πληρώνουν μέχρι τελεταίας ρανίδος ...της τσέπης τους.Η τελευταία τους επίσκεψη πριν το "λουκέτο" θα είναι στους "Καλκατζάκους".Για απόθεμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά, ξέρουμε για ποιο λόγο αυξήθηκαν τα διόδια; δεν έχω καταλάβει γιατί. δεν τρολάρω καθόλου, πραγματικά έχω αυτή την απορία.
Anorymous Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 http://g1.globo.com/sp/piracicaba-regiao/noticia/2013/12/paulinia-cosmopolis-tera-pedagio-por-km-rodado-partir-de-marco.html στην βραζιλια τους αυξησαν τιμη εισητηριου και τα σπασαν ολα. Eδω αυξησαν τιμη διοδιων και ταυτοχρονα εβαλαν και νεα διοδια-tolls και ουτε γατα ουτε ζημια... τι εχει γινει ολοι εχουν μαυρα λεφτα γι αυτο δεν παραπονιουνται?μηπως αν δεν υπαρχει πολιτικη μαζωξη αντιδραση δεν υπαρχει τελικα?! δεν γινονται να υπαρχουν 100χιλ.σπιτια χωρις ρευμα και να μην αντιδρουν εστω αυτοι http://bleakrida.blogspot.gr/2014/02/blog-post_430.html εχει κανει καποιος αυτη την διαδρομη?ποση ωρα εξτρα ειναι καμμια ωρα?!?!? Οι απαντηση ειναι απλοι οι μισοι ειναι μιας Α ηλικιας και δεν μπορουν και ολοι οι αλλοι ειναι βολεμενοι! παιδιά, ξέρουμε για ποιο λόγο αυξήθηκαν τα διόδια; δεν έχω καταλάβει γιατί. δεν τρολάρω καθόλου, πραγματικά έχω αυτή την απορία. Ειχε περασει η αυξηση εδω και καιρο αλλα και καλα ειχαν σταματησει τα εργα και δεν την εβαλαν τωρα ομως που ξεκινησαν παλι εβαλαν την αυξηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις