Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα το σωστο θα ηταν να γινουν φτηνοτερα,για να κινουνται περισσοτεροι,να εισπρατουν περισσοτερα και να κυκλοφορησει χρημα στην αγορα.

ειναι σαν τους φορους που ολο αυξανουν και η υφεση μεγαλωνει...

Δυστυχώς το βλέπουν αλλιώς.

"Τι θα κάνουν?! Δεν θα πάνε διακοπές? Δεν θα φύγουν απο το σπίτι τους? Θα τα αυξήσω για να του τα πάρω τώρα"

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το βλέπουν αλλιώς.

"Τι θα κάνουν?! Δεν θα πάνε διακοπές? Δεν θα φύγουν απο το σπίτι τους? Θα τα αυξήσω για να του τα πάρω τώρα"

Μην ανησυχείς , αυτός τους τα παίρνει με πολύ χειρότερους τρόπους.

Βαράει μια σφραγίδα και πέφτει το 10ευρω.

Δημοσ.

Προτιμώ να παίρνω τις παρακάμψεις και να κάνω 30' παραπάνω παρά να τα δίνω στα λαμόγια ...

Νταξ,το ξέρω ότι γίνομαι τυμβωρύχος απαντώντας σε παλιό post,αλλά άμα χαλάω περισσότερα λ7 απ' ότι αν πλήρωνα διόδια,κάνοντας παραπάνω χιλιόμετρα μέσω των παρακάμψεων,δεν είναι λίγο χαζομάρα τελικά;

Θα το κοιτάξω στο επόμενο ταξίδι μου (παράκαμψη Σπαθοβουνίου),κάνω εικοσιπέντε χιλιόμετρα και βγαίνω απ' την Αη-Βασίλη μέσω παλιάς Κορίνθου-Άργους.Κλείσανε οι μπαγλαμίδηδες το παραδρομάκο.

• 5 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι σύμφωνα με την απόφαση, ο ταξιτζής πρέπει να πληρώσει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. συνολικά 666,60 ευρώ

χεχεεχ

Κοινώς τον τρόλλαραν τρελά! :P

Δημοσ.

Μια χαρα του εκαναν ,επαγγελματιας που την ειδε τσαμπα μαγκας ,σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα θα ειχε παει μεσα απο την πρωτη στιγμη.

Δημοσ.

Νομίζω πως εν τελη καταδικάζεται γιατί δε πλήρωνε και τα διόδια της Ελευσίνας. Ο δρόμος εκεί ειναι μια χαρά.

Αν δε πλήρωνε μόνο τα Ρίου και Ζευγολατίου, δε νομίζω πως θα τον καταδίκαζαν τελικά.

Τους λογους τους έχουμε ξαναπεί. Μιλάμε για τεράστιο έγκλημα που εξακολουθεί να υφίσταται εις βάρος όλων των οδηγών στον Κορίνθου-Πατρών.

Αλήθεια τα τέλη κυκλοφορίας γιατί ακριβως τα πληρώνουμε, οπως ρωτάει και κάποιος στο ιδιο άρθρο?

Τωρα που το θυμήθηκα, πληρωνουμε ήδη απ τους φόρους μας, για τα έργα οδοποιίας...

Επίσης πληρώνουμε απ τους φόρους μας, για τη κατοχή του αμαξιού μας.

Μου κάνει τρομερή εντυπωση που βάζουν ολόκληρο το πρόστιμο σε κάποιον που έκανε κάτι απολυτα φυσιολογικο. Δε πλήρωσε εναν διαλυμένο ΄δρόμο με έργα που έχουν σταματήσει εδω και 2 χρόνια...

Δημοσ.

Νομίζω πως εν τελη καταδικάζεται γιατί δε πλήρωνε και τα διόδια της Ελευσίνας. Ο δρόμος εκεί ειναι μια χαρά.

Αν δε πλήρωνε μόνο τα Ρίου και Ζευγολατίου, δε νομίζω πως θα τον καταδίκαζαν τελικά.

Οχι, διοτι καλειται να πληρωσει τοσο τις οφειλες οσο και το προστιμα και για τα "κακα" διοδια Ριου και Ζευγολατιου. Αν ηταν θα τον καταδικαζαν μονο για τις διελευσεις απο την Ελευσινα. Σημασια φυσικα εχει το τετελεσμενο που πλεον ανοιγει το δρομο και για τις υπολοιπες υποθεσεις να καταδικαστουν οι παρανομουντες που τους εχει ασκηθει αγωγη μηνυση κλπ.

Και οτι καποιοι πουλαγανε παπατζες στο λαουτζικο, οτι κανεις δεν προκειται να τιμωρηθει αν δεν πληρωνει διοδια και ο λαουτζικος ως μαζα τους ακουσε και τωρα πιθανως βρισκεται προ περιπετειων.

Τελος, για αυτα που σου κανουν τρομερη εντυπωση, να σου κανουν οχι τωρα, αλλα οταν θα βγει νομος που θα λεει οτι ο πολιτης δικαιουται ειτε να ερμηνευει, ειτε να παιρνει το νομο στα χερια του κατα περιπτωση. Εως τοτε ομως ειναι παρανομουντας ασχετως αν εχει δικιο η οχι σε υποκειμενικο επιπεδο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ την άλλη εκκρεμεί η αγωγή που έχει γίνει προς την Ολυμπια οδό και στο Ελληνικό κράτος από εκατοντάδες οδηγους και οργανωσεις για τα διοδια που εισπρατονται στην Κορίνθου Πατρών

Μου κάνει εντυπωση που βγηκε πρωτα απόφαση για τον ταξιτζή ενώ ακόμα δεν έχει εκδικασθεί το θέμα της παρανομίας της καταβολής αντιτίμου για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Επεξ/σία από Cossutius.
Δημοσ.

Μου κάνει εντυπωση που βγηκε πρωτα απόφαση για τον ταξιτζή ενώ ακόμα δεν έχει εκδικασθεί το θέμα της παρανομίας της καταβολής αντιτίμου για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Ναι ειναι πολυ λογικο να σου κανει εντυπωση:

Διοτι ως γνωστον σε ενα ευνομουμενο κρατος, οταν κατι δεν παει καλα -κατα τη γνωμη σου και σε αντιθεση με το νομο- πρωτα παρανομεις κατα βουληση και μετα προσφευγεις στη δικαιοσυνη για να αποδειξεις νομικα οτι ειναι παρανομο. Δεν περιμενεις δηλαδη να ΚΡΙΘΕΙ πρωτα παρανομο, αλλα παρανομεις εσυ και μετα σου κανει εντυπωση αν εφαρμοστει ο νομος ή αν καθυστερησει η εκδικαση της αλλης υποθεσης. Οι υπολοιποι που το ιδιο χρονικο διαστημα παρεμεναν νομιμοι, κοροιδα ειναι?

Αν για παραδειγμα σε κλεβει ο γειτονας, τον δολοφονεις (σε εκλεβε αφου...) και μετα του κανεις μηνυση? Αν καταδικαστεις για φονο θα εχεις τουλαχιστον τη δυνατοτητα να λες "γιατι αργει να εκδικαστει η υποθεση των κλοπων για την οποια τον μηνυσα μολις τον σκοτωσα?"

Για να βαλουμε λοιπον και λιγη λογικη στη συζητηση στην περιπτωση των διοδιων το νομικως ορθο ειναι:

Θεωρω τα διοδια παρανομα και ειμαι βεβαιος γιαυτο? Δικαιως. Προσφευγω στη δικαιοσυνη. Περιμενω την εκδικαση της υποθεσης. Και μολις βγει η αποφαση πρατω αναλογως. Αν δε, το προβλημα ειναι οτι η αποφαση μπορει να κανει 3 χρονια να βγει και μεχρι τοτε θα πληρωνω διοδια, τοτε καταγραφω τα περασματα μου απο τα διοδια που θεωρω παρανομα, κρατω και τις αποδειξεις τους (αντιστοιχα με την καταγραφη που κανουν τα διοδια σε εσενα οταν δεν πληρωνεις και σε στελνουν ραβασακι στα δικαστηρια), τα καταθετω στο δικαστηριο και ζητω επιστροφη των χρηματων μου με τους τοκους που αναλογουν αν και εφοσον καταδικαστει η εταιρεια των διοδιων.

ΔΕΝ νουθετω τους υπολοιπους τσαμπατζηδες συνελληνες να παρανομησουν μαζι μου βεβαιωνοντας τους προφορικα μεσα απο ιστοτοπους, οτι δεν κινδυνευουν να φανε προστιμο κλπ, απλα και μονο για να μειωσω τις πιθανοτητες να φαω καταδικη σε προσωπικο επιπεδο. Τα 14.000 ευρω θα τα δωσουν στον ταριφα οι εν λογω κυριοι που τον νουθετουσαν και τον βεβαιωναν προφορικως πριν 2-3 χρονια οτι δεν προκειται να καταφυγει η εταιρεια στα δικαστηρια διοτι ξερει πως παρανομα εισπραττει διοδια? Για μηπως θα περιμενουν την αποφαση του αλλου δικαστηριου πρωτα (εδω συμφερει να περιμενουν, ε)?

• Like 1
Δημοσ.

Για να τελειωσει η κουβεντα,οι αγωγές για τα διοδια της Κορινθου Πατρων εχουν ξεκινήσει εδώ και μια επταετία.

Η "παράνομη" είσοδος, ηταν το αποτέλεσμα της αδιαφορίας, όχι η έναρξη και αυτο λογω της πρωτοφανής καθυστέρησης να γινει...εκδίκαση!!!Δεν είχε μπει ουτε εισαγγελέας στο θεμα. Το θεώρησαν αδιάφορο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...