Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Ntinara..

Εγω εχω μπλε καρτα αναπηριας και δεν πληρωνω παρα μονο σε 3 διοδια ( Ριο-Αντιριο, Αττικη οδο και σε 1 ακομα δε θυμαμαι πως λεγεται )

αλλα απο συνηθειο πολλες φορες σμπρωχνω την μπαρα! :Ρ

Ειναι πιο καυλα απ ολα!

btw μια φορα με φιλικο αμαξι πετυχαμε 1 αστυνομο με μηχανη και δε μας εγραψε που την σμπρωξαμε..

λογοι:

1ος στα @@ του γιατι και αυτο ξερει οτι ειναι παραλογο το να μας γραψει..

2ος ηταν μονος του ( για να βεβαιωσει παραβαση πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2 )

για το 1ο συμφωνώ αλλα για το 2ο.. ο λόγος σου ενάντια στο δικό του. δεν σε ξέρει για να υποστηρίξεις πως εχει προηγούμενα μαζί σου.. αλλωστε αν σε γραψει , θα πας να την ακυρωσεις σε αστυνομικό που θα γνωρίζονται μεταξύ τους..όσους μαρτυρες κ να πας, οι πιθανοτητες σ ειναι 0

ηταν που θα γινονταν πριν το πασχα.μετα το πασχα,πριν το καλοκαιρι

και τωρα μετα το καλοκαιρι.

εγω παντως δε γουσταρω μειωσεις

θελω κι αλλες αυξησεις.να πανε 10 ευρω την διελευση ,ωστε καθε φορα που περναω και ζμπρωχνω μπαρα να αισθανομαι οτι εξοικονομω περισσοτερα λεφτα!

διαβάζω πως εχουν καινούργιες μπαρες που δεν σπρώχνονται ή τις βιδώνουν... τι βλέπεις εσύ ?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηταν που θα γινονταν πριν το πασχα.μετα το πασχα,πριν το καλοκαιρι

και τωρα μετα το καλοκαιρι.

εγω παντως δε γουσταρω μειωσεις

θελω κι αλλες αυξησεις.να πανε 10 ευρω την διελευση ,ωστε καθε φορα που περναω και ζμπρωχνω μπαρα να αισθανομαι οτι εξοικονομω περισσοτερα λεφτα!

χαχαχαχαχαχααχα :D +1 Και γω καπως ετσι σκεφτομαι.

Δημοσ.

διαβάζω πως εχουν καινούργιες μπαρες που δεν σπρώχνονται ή τις βιδώνουν... τι βλέπεις εσύ ?

δεν αλλαξαν μπαρες,αλλα κανανε πατεντες

τις βιδωσανε με βιδες,η πριτσινια η διαφορες αλλες πατεντες για να θελουν πολυ δυναμη

δεν θελει κοπο θελει τροπο,πας τερμα δεξια στη μπαρα και την σπρωχνεις απο εκει (ροπη!)

αλλη γυφτια που κανανε ειναι να κολλησουν γυαλοχαρτα στις μπαρες για αν τυχει να την ακουμπησεις με το αυτοκινητο να σου γδαρει το χρωμα :rolleyes:

Δημοσ.

δεν αλλαξαν μπαρες,αλλα κανανε πατεντες

τις βιδωσανε με βιδες,η πριτσινια η διαφορες αλλες πατεντες για να θελουν πολυ δυναμη

δεν θελει κοπο θελει τροπο,πας τερμα δεξια στη μπαρα και την σπρωχνεις απο εκει (ροπη!)

αλλη γυφτια που κανανε ειναι να κολλησουν γυαλοχαρτα στις μπαρες για αν τυχει να την ακουμπησεις με το αυτοκινητο να σου γδαρει το χρωμα :rolleyes:

Πολύ έξυπνο. Αν έχει κάποιος αγροτικό μπορέι να κάνει πολύ αποτελεσματικότερα πράγματα που θα τους κοστίσουν περισσότερα. Να έχουν κάθε μέρα να φτιάχνουν. Αν ισχύει όντως αυτό με τα γυαλόχαρτα, παρκάρεις το αμάξι παραδίπλα,βγάζεις εργαλεία από πίσω και πας και ξηλώνεις μια-μια τις μπάρες.

Δημοσ.

εμενα αυτη τη μαγκια παντως μου την ειχανε κάνει που δεν ανοιγε μια μπάρα για κανένα λόγο (εκεινη την ημερα ειχα σηκώσει τουλαχιστον 5, αρα δεν ηταν ο τροπος φαντάζομαι)

δεν κιουνιωτανε η καταραμενη.

Δημοσ.

Ένα μακρύ σίδερο με διχάλα μπροστά, και έναν στη θέση του συνοδηγού να το κρατάει. Με τη δύναμη του χεριού δεν νιώθουν οι βίδες, με τη δύναμη του μοτέρ όμως; :devil:

Πάντως εγώ δεν ασχολούμαι. Απλά παρακάμπτω τα διόδια, ακόμα και αν μου κοστίσουν μερικά χιλιόμετρα παραπάνω.

Δημοσ.

Και μετα (οσο δικιο και να εχεις), πας μεσα για φθορα ξενης περιουσιας.

τις ξεβιδωνεις χωρις να τις σπασεις

ασε που ειναι παρανομες.

εσυ θα φωναζες την αστυνομια αν καποιος σου κλεβε τη κοκα σου? :rolleyes:

Δημοσ.

νομιζω οτι με τον καινουριο νομο δεν εχεις δικαιωμα να τους κανεις τετοια μανουρα..παλια μπορουσες!!

Πραγματικα ειναι παρανομο μεσα στην ολη παρανομια-παραφροσυνη των διοδιων το βιδωμα της μπαρας ωστε να μην μπορει να σμπρωχθει..

iphone.png

Δημοσ.

Περασα τα διοδια απο Μεγαλοπολη προς Τριπολη και αυτα μετα την Τριπολη ( νομιζω Νεστανης λεγονται ).. προσεχω για τροχαια και θα συνεχισω να σμπρωχνω μεχρι Θεσσαλονικη!!

Οποια μπαρα ειναι βιδωμενη ή οτιδηποτε αλλο.....εχω σιδερια μπροστα!! ( 4x4 d4d )

iphone.png

Δημοσ.

Όπου μπορώ αποφεύγω τα διόδια να μην ασχολούμαι μαζί τους. Κάνω το πολύ 30 χιλιομετράκια παραπάνω στα 300 που θα έκανα αλλά χαλάλι. Πάω πιο ήρεμα, και αγναντεύω και τη φύση. Και το καλύτερο απ'όλα; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ!

Δημοσ.

αλλα 3 διοδια εσμπρωξα..

ο παραπανω φιλος που ρωταει, δε ξερω την απαντηση αλλα προσεχε μην την πατησεις οπως ειχε γραψει ενας αλλος στο topic πως πηγε μεχρι τα διοδια, πληρωσε το πιστωτικο, ξαναπερασε για να πληρωσει και πληρωσε και την επιστροφη στο σπιτι..

δηλαδη 2 φορες + το πιστωτικο..

iphone.png

Δημοσ.

Eγω ζήτησα πιστωτικό και μου δώσανε γιατι υπήρχε τροχαία...Οπότε πρέπει να τα πληρώσω αλλά που?

πουθενα.

Δημοσ.

χαχαχα ωραιος ο Ντιναρας!

Σε ενα σταθμο φοβηθηκα και πληρωσα 2,30€ γιατι ειχε στο αντιθετο ρευμα σε αποσταση 100μετρα απο τα διοδια περιπολικο&ανακριτικο..

Οποτε απο Καλαματα -> Θεσσαλονικη

οι μπαρες ανοιγουν οπως ανοιγαν και τα Χριστουγεννα που ξανανεβηκα& ( δωστε προσοχη ) σε ενα σταθμο εχουν βαλει κατι σαν αφρολεξ ωστε οταν τις σμπρωχνεις να μην υπαρχει περιπτωση να σε γρατζουνισει το καπο..και μετα παραπονιομαστε!!!!σα δε ντρεπομαστε λεω γω..

Καρφομενες μπαρες, γυαλοχαρτα κλπ δε βρηκα πουθενα..

ps στα Μαλγαρα που ειναι κρατικα και ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσεις λογω απεργιας ηταν κλειστα!!

iphone.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...