Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pournaras

τωρα που ειναι οι αγαπημενες εταιριες σου που κανουν τους δρομους και τα διοδια;;

Εργαρα κανανε και δικιαολογημενα τα πληρωνουμε;

Γι αυτο με το πρωτο χιονακι κλεισανε;

και μη μου πεις οτι υπευθυνος γι αυτο το θεμα ειναι το κρατος μονο...

Sent from my iPhone using Insomnia

αν εβλεπες εχτες τους Φακελους στο Σκαι,θα μαθαινες πως υπευθυνος και γιαυτο το θεμα ειναι το κρατος.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελευταία υπενθύμιση, βάζετε πηγές.

edit: Επειδή μάλλον κάποιοι χρήστες παρεξήγησαν την παρέμβασή μου, βάσει του κανονισμού (σημείο 5), όταν παραθέτετε λόγια τρίτου, πρέπει να υπάρχει πηγή (σύνδεσμος ή στοιχεία έκδοσης, εφόσον είναι έντυπη πηγή).

Δημοσ.

εχουν γινει απειρες μηνυσεις...

Οι οποιες; Μηπως κι εδω δε φταιει το κρατος που θα κανει πλατες, και μετα θα βγαινετε ολοι και θα κλαιτε οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη, δεν τηρουνται οι νομοι κλπ.

Δημοσ.

μολις τωρα λεει στο mega

( το οποιο ειναι για μενα κρατικοκαναλο )

λεει πως ο Ρεπας θα προβει στις καταλληλες ενεργειες

( μηνυσεις κλπ )

( μουφα βασικα )

διοτι υπευθυνοι ειναι για την κατασταση αυτη οι εταιριες που ανελαβαν τα εργα..

πηγη: MEGA

το post ειναι για την ενημερωση του παραπανω χρηστη που εχει αγνοια οπως λεει για την συμβαση

Δημοσ.

μολις τωρα λεει στο mega

( το οποιο ειναι για μενα κρατικοκαναλο )

λεει πως ο Ρεπας θα προβει στις καταλληλες ενεργειες

( μηνυσεις κλπ )

( μουφα βασικα )

διοτι υπευθυνοι ειναι για την κατασταση αυτη οι εταιριες που ανελαβαν τα εργα..

πηγη: MEGA

το post ειναι για την ενημερωση του παραπανω χρηστη που εχει αγνοια οπως λεει για την συμβαση

Μαλιστα. Δηλαδη το οτι καποιος υπουργος βγηκε και ειπε οτι "θα μηνυσει τις εταιριες γιατι αυτες φταινε" και μαλιστα μεσα απο ενα καναλι που ο διος λες οτι ειναι κρατικοκαναλο, εμενα θα μου δωσει καποια γνωση περι της συμβασης...

Εχουμε πιστεψει λοιπον μεχρι τωρα ολα οσα λενε καθημερινως οι πολιτικοι, και αφου ειπε το σημερινο πρεπει να το δεσουμε κομπο.

Την καθε συμβαση η τη διαβαζουμε η δεν τη διαβαζουμε, κι εγω απο τη μερια μου τυχαινει να μην την εχω διαβασει, οποτε και δεν κρινω τιποτε. Αναφερω απλα οτι αν οι πραξεις της καθε εταιριας περιγραφονται στη συμβαση, τοτε υπευθυνο ειναι το κρατος που δεχτηκε να την υπογραψει. Αν οι πραξεις της δεν περιγραφονται στη συμβαση, τοτε ειναι παρανομες πραξεις και αρμοδια ειναι τα δικαστηρια.

Ποσο δυσκολο πια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρε παιδιά,τωρα που οι εταιρίες σταμάτησαν τη χρηματοδότηση των εργων,εμεις ακομα θα πληρώνουμε διόδια και αν δεν, θα μας κατασχουν τα διπλώματα κλπ;

Δημοσ.

Ανακοίνωσαν πως σταματάνε;

Ανακοινωσαν οι τραπεζες οτι παγωνουν τα δανεια τους λογω της μη καταβολης διοδιων. Οχι οτι επεδη δεν γινεται η καταβολη διοδιων δεν εχουν οι εταιριες να πληρωσουν τις δοσεις στο σημερα, αλλα στα ματια της τραπεζας δειχνει αναξιοπιστος πελατης, γιατι σου λεει μου υποσχεθηκες οτι θα εχεις τα ταδε εσοδα απο εκει, και ενω χανεις δειχνεις ανημπορος να κανεις κατι. Σημερα χανεις πχ το 10%, αν αυριο χασεις το 50% η αργοετρα περισσοτερο;

Δημοσ.

Βρήκαν ευκαιρία οι τράπεζες. Τα έργα πάντως παγώνουν και λόγο των απαλλοτριώσεων που δεν έχουν γίνει. Οι εταιρίες εισπράττουν περισσότερα από αυτά που περίμεναν. Το 10 % (που είναι 2~3 μετά τον νόμο) είναι τρίχες. Απλά δεν περίμεναν να σφίξουν τόσο τα πράγματα. Δεν πάει και ο κόσμος πουθενά.

Έχουν και τους εργολάβους απλήρωτους. Πριν ξεκινήσει το "κίνημα" δεν πληρώνω.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα περιπλοκο το θεμα. Απο τη μια, τα δανεια αυτα δεν ειναι των μερικων χιλιαδων, που ακομη κι εκει αν δεν πληρωσεις σου παιρνουν το σπιτι. Εδω μιλαμε για εκατονταδες εκατομμυρια, και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει σταθερο ενεχυρο, η τραπεζα θελει με καποιο τροπο να ειναι εξασφαλισμενη. Απο τη στιγμη λοιπον που βλεπει να υπαρχει προβλημα στην εισπραξη εσοδων, δεν περιμενει να δει αν στο τελος του μηνα ο εργολαβος μαζεψε τη δοση.

Απο την αλλη σημερα ακουγα οτι το κρατος χρωστα στους εργολαβους δημοσιου (με βαση τα τιμολογια που εχουν στα χερια τους), πανω απο 2 δις ευρω στο συνολο τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελλάδα, ο παράδεισος του εργολάβου-οι συμβασεις ,κοστος,ποσοστα δανεισμου

Οι λύσεις για τα διόδια και τις συμβάσεις παραχώρησης

Στο τραπέζι η πιθανή μείωσή τους και το μέλλον των συμβάσεων παραχώρησης

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=393303

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=262581

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανακοίνωσαν 30% (50% στους υπό κατασκευή δρόμους) μείωση στα διόδια για τρία χρόνια. Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός.

Περιμένω από αυτούς που ήταν άκρα απέναντι στο όλο σούσουρο που έκαναν κάποιοι για τις τιμές των διοδίων να συνεχίσουν να πληρώνουν κανονικά με τις σημερινές τιμές (αν γίνει τελικά η μείωση).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...