Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pournana συνηθως ειμαι 100% συμφωνος με αυτα που γραφεις γενικα στα post..

αλλα πραγματικα εδω το χεις χασει το θεμα! χωρις παρεξηγηση..

(:

Sent from my iPhone using Insomnia

Οκ οτι πεις, συνεχιστε μονοι σας να βλογατε τα γενια σας με βιντεακια με αλογα και καβαλαρηδες στα διοδια, και με το ποσο μαματος ειναι ο καθενας που σηκωσε τοσες μπαρες παραπανω απο τον αλλον.

Δε θα ασχοληθω αλλο με το θεμα (μιας και δε με ενδιαφερει κιολας).

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο πειραζει εσενα, και στεναχωριεσαι για το οτι η Ιονια οδος ξεκινησε ισως πιο πριν απο την Εγνατια,και ακομη δεν τελειωσε ουτε η μιση, και καθε μερα κλαιω το αυτοκινητο μου (και τα λεφτα των διοδιων τα πληρωνω στα συνεργεια), και καθε μερα θρηνουμε και καποιο θυμα στους δρομους που μας αφησε ο Παπαδοπουλος. Δε σε ειδα να αγχωνεσαι.

εγω φταιω που η ιονια οδος σταματησε?εγω φταιω που πηγαν να την φτιαξουν πανω στα καμμενα?πανω σε βιοτοπους?με 3πλασια υπερκοστολογημενα εξοδα?

εγω φταιω που επεσε η μιζα και η κονομα και τωρα που τα τσεπωσανε φευγουνε?

Δημοσ.

Εγώ γιατί πιστεύω γνωρίζοντας την προϊστορία τέτοιων κινημάτων ότι θα φάνε τέτοια πατάτα που θα τρέχουν κ δε θα φτάνουν; Και μετά θα πληρώνουν κ τα διόδια ή θα μένουν σπίτι κ θα λένε κι ένα τραγούδι; Συνήθως έτσι πάντα γίνεται εδώ. Όλο φωνές,φολκλόρ διαμαρτυρία ότι κάτι γίνεται και μετά σαν τα κουτάβια μπροστά στον τηλεοπτικό βόθρο...

Δημοσ.

Εγώ γιατί πιστεύω γνωρίζοντας την προϊστορία τέτοιων κινημάτων ότι θα φάνε τέτοια πατάτα που θα τρέχουν κ δε θα φτάνουν; Και μετά θα πληρώνουν κ τα διόδια ή θα μένουν σπίτι κ θα λένε κι ένα τραγούδι; Συνήθως έτσι πάντα γίνεται εδώ. Όλο φωνές,φολκλόρ διαμαρτυρία ότι κάτι γίνεται και μετά σαν τα κουτάβια μπροστά στον τηλεοπτικό βόθρο...

προιστορια?εχει ξαναγινει κατι παρομοιο στο παρελθον?

Δημοσ.

Μιλάω γενικότερα για την νεοελληνική συνήθεια. Πάντα αντίδραση στην αρχή κ μόλις πέσουν λίγα ψίχουλα, γίνονται τόσο ήρεμοι σαν αγελάδες δίπλα στους μύλους της ολλανδίας.

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Δεν είμαι υπέρ των διοδίων και όλα αυτά τα gov friendly μηνύματα μου τη δίνουν στα νεύρα σαν να ακούω 50 χρονών άτομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://folders.skai.gr/

---------------

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=109949

πληρωναν διοδια με τετοια ταλαιπωρια?ακουω οτι καποιες ωρες δεν πληρωναν.

αλλα τα διοδια ειχαν μονο 4 λωριδες ανοιχτες!

αυτες οι επιτροπες διοδιων αφου θελουν το καλο ολων(και οχι των συμφεροντων τους) γιατι δεν στελνουν μηνυση για παρακωλυση συγκοινωνιων αφου υπαρχουν και δικηγοροι μεσα στις επιτροπες?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε ή να υπάρχει περίσσια εκχιονιστικών κ να μην έχει το παραμικρό χιόνι κοντά στα διόδια ενώ είναι ανοικτά, ή αν υπάρχει μόνο μια ουρά χιλιομέτρων να ανοίγουν από μόνα τους τα διόδια κατα τη διάρκεια της κακοκαιρίας μέχρι να αποκασταθούν οι συνθήκες αλλά που... Για τον φούτσο οι πολίτες, για τον φούτσο και οι εταιρίες. Ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιχνιδι συμφεροντων ειναι ο καθενας για τον δικο τους σκοπο...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

pournaras

τωρα που ειναι οι αγαπημενες εταιριες σου που κανουν τους δρομους και τα διοδια;;

Εργαρα κανανε και δικιαολογημενα τα πληρωνουμε;

Γι αυτο με το πρωτο χιονακι κλεισανε;

και μη μου πεις οτι υπευθυνος γι αυτο το θεμα ειναι το κρατος μονο...

Δημοσ.

pournaras

τωρα που ειναι οι αγαπημενες εταιριες σου που κανουν τους δρομους και τα διοδια;;

Εργαρα κανανε και δικιαολογημενα τα πληρωνουμε;

Γι αυτο με το πρωτο χιονακι κλεισανε;

και μη μου πεις οτι υπευθυνος γι αυτο το θεμα ειναι το κρατος μονο...

Αγαπημενος μου ειναι μονο ο εαυτος μου, αυτα τα ομορφα σε παρακαλω αλλου.

Και βεβαια ειναι το κρατος μονο υπευθυνο. Ολα ειναι γραμμενα σε συμβασεις που υπογραφηκαν και απο τις δυο μεριες.

Σε οτι δε φταιει το κρατος, σημαινει οτι ο ιδιωτης ειναι παρανομος. Αν νομιζεις οτι ο ιδιωτης ειναι παρανομος καντου μηνυση κι ασε με εμενα να νομιζω οτι φταιει το κρατος.

Δημοσ.

Το ξερεις οτι σταματουσαν να πληρωσουν στα διοδια και δε μπορουσαν να ξεκολλησουν απο το σημειο μετα το ανοιγμα της μπαρας;

Γιατι ο κολλητος μου, μπατσος στο επαγγελμα ηταν εκει το εζησε..

δεν ειναι παρακολληση συγκοινωνιας;

Ξερεις οτι εχει υποχρεωση να φτιαξει με τις ιδιες προδιαγραφες τον παραδρομο;

δε νομιζω να το ξερεις..

Δημοσ.

Το ξερεις οτι σταματουσαν να πληρωσουν στα διοδια και δε μπορουσαν να ξεκολλησουν απο το σημειο μετα το ανοιγμα της μπαρας;

Γιατι ο κολλητος μου, μπατσος στο επαγγελμα ηταν εκει το εζησε..

δεν ειναι παρακολληση συγκοινωνιας;

Ξερεις οτι εχει υποχρεωση να φτιαξει με τις ιδιες προδιαγραφες τον παραδρομο;

δε νομιζω να το ξερεις..

Οχι, δεν τα ξερω γιατι δεν εχω διαβασει τις συμβασεις ουτε τους ορους ουτε τις λεπτομερειες απο κανενα εργο. Αν εχετε διαβασει τις συμβασεις και ξερετε οτι γραφει για παραδρομους που δεν εγιναν, για παρακωληση συγκοινωνιας και για οτιδηποτε αλλο νομιζετε, πως προειπα, ιδιωτες ειναι καντε τους μηνυση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...