haris_216 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 περιπου ανα 40χλμ δηλαδη ανα 15 λεπτα διαδρομης. χμμμ με 160 χαω πήγαινες ε??? συνήθως, σε όλες τις δραστηριότητες, πληρώνεις για να κάνεις χρήση σε κάτι που υπάρχει. στις εθνικές οδούς έχουμε βρει αυτή τη φοβερή ιδέα να χρεώνουμε την χρήση του...ανύπαρκτου. "έλα πλήρωσε για να φτιάξω τον δρόμο". και μάλιστα σε αρκετές περιοχές πληρώνουμε για να έχουμε το δικαίωμα να σκοτωθούμε στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου σκέφτομαι από αύριο να αρχίσω να χρεώνω όλους τους χρήστες του φόρουμ ενοίκιο για το σπίτι που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όταν το κατασκευάσω με τα χρήματα του ενοικίου που θα μου προπληρώσουν!!!! ---------- Προσθήκη στις 15:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ---------- Φαντασου ποσα λεφτα κλαπηκανε τα προηγουμενα χρονια για να πανε σε μισθους στρατων δημοσιων υπαλληλων (ειναι σχεδον σε ολους τους τομεις 4πλασιοι απο οτι χρειαζονται).Τουλαχιστον τωρα θα πηγαινουν σε εργα (θα φτιαξουνε την Ιωνια οδο νομιζω απο αυτα τα λεφτα) θα σε πω ονειροπόλο πες με κακοπροαίρετο αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι ξαφνικά γύρισε ένα κουμπάκι και αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει?
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 για τη διαδρομή λαμία-αθήνα (και το αντίστροφο) υπάρχει εναλλακτική λύση ώστε να αποφύγουμε όλα τα διόδια; νομίζω τα διόδια της πελασγίας μπορούμε να γλιτώσουμε.(δεν το έχω δοκιμάσει). Ηταν κάποιο site που τα έλεγε αυτά αλλά το έχασα
skiabox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Υπαρχουνε παντου εναλλακτικες διαδρομες μεχρι να χαλασουνε εντελως οι δρομοι απο τις νταλικες (εχουν αρχισει να χαλανε ηδη). Μετα δεν ξερω τι θα γινει.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 http://www.gefyra.gr/index.php?ID=FWkZ3E9Tv04QL4Yf&Rec_ID=552 Ειπα κι εγω μηπως τους πιασει το φιλοτιμο και απορροφησουν καμια αυξηση, αλλα στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας δεν γινεται κατι τετοιο! Παντως, ειδικα για τη γεφυρα, τα φορτηγα προτιμουσαν το φερρυ, και αναγκαστηκαν στο παρελθον να ριξουν τις τιμες. Αυτο σημαινει, οτι πρεπει με τις επιλογες μας (πχ εναλλακτικες προσβασεις, λιγοτερη μετακινηση) να τους δειξουμε οτι εμεις πληρωνουμε κι αμα δεν γουσταρουμε δεν περναμε, κι αυτοι ας μετρανε τα διαφυγοντα κερδη!
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 http://www.gefyra.gr/index.php?ID=FWkZ3E9Tv04QL4Yf&Rec_ID=552 Ειπα κι εγω μηπως τους πιασει το φιλοτιμο και απορροφησουν καμια αυξηση, αλλα στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας δεν γινεται κατι τετοιο! Παντως, ειδικα για τη γεφυρα, τα φορτηγα προτιμουσαν το φερρυ, και αναγκαστηκαν στο παρελθον να ριξουν τις τιμες. Αυτο σημαινει, οτι πρεπει με τις επιλογες μας (πχ εναλλακτικες προσβασεις, λιγοτερη μετακινηση) να τους δειξουμε οτι εμεις πληρωνουμε κι αμα δεν γουσταρουμε δεν περναμε, κι αυτοι ας μετρανε τα διαφυγοντα κερδη! φιλοτιμο ? :lol:
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οταν εδειναν τους δρομους ο σωστος υπουργος θα επρεπε να βαλει ορους/ρητρες...τωρα.... μην ξεχνας οτι ειναι εταιριες ιδιωτων που θελουν μεγιστο κερδος...δαπανησαν και αρκετη μιζα που πρεπει να την βγαλουν και αυτη
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αυτο σημαινει, οτι πρεπει με τις επιλογες μας (πχ εναλλακτικες προσβασεις, λιγοτερη μετακινηση) να τους δειξουμε οτι εμεις πληρωνουμε κι αμα δεν γουσταρουμε δεν περναμε, κι αυτοι ας μετρανε τα διαφυγοντα κερδη! έτσι θα έπρεπε. αλλά είδες ποτέ οργανωμένη αντίδραση σε κάτι? φωνάζουμε, χτυπιόμαστε στο καφενείο, στο σπίτι, στα φόρουμ, αλλά μέχρι εκεί. μετά μας περνάει. για τους νεότερους έχω να παραθέσω μια πραγματική ιστορία. πριν αρκετά χρόνια κάτι έγινε με το κρέας (άυξηση τιμών ή κάτι τέτοιο) και κάποια οργάνωση καταναλωτών κάλεσε για αποχή από αγορά κρέατος για μια ημέρα. κι έγινε. και πέτυχε. υπήρξε πτώση πωλήσεων εκείνη τη μέρα. αλλά οι κρεωπόλες ήταν πολύ ευχαριστημένοι. γιατί? γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι είχαν πάει τις προηγούμενες και είχαν αγοράσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. γιατί προφανώς θα "πεθαίναμε" με μία μέρα χωρίς κρεας από κει και πέρα, όπως καταλαβαίνετε, μας αξίζει ότι παθαίνουμε
Alexisssss Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Να παρεις μηχανη και να περνας ακρη ακρη απο την μπαρα
stefa_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Tα διοδια πελασγιας ειναι αυτα τα καινουργια της Λαρισας πριν τα τεμπη ? Παντως γνωριζω την παρακαμψη (να ναι καλα τα κτελ). Μπορω να το πω ή θα φαω κανα μπαν ?
cyber_katsarida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Tα διοδια πελασγιας ειναι αυτα τα καινουργια της Λαρισας πριν τα τεμπη ?Παντως γνωριζω την παρακαμψη (να ναι καλα τα κτελ). Μπορω να το πω ή θα φαω κανα μπαν ? τα πελασγίας είναι στη Φθιώτιδα. μπαν για πιο λόγο;
stefa_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πληροφοριακα,για να αποφυγετε τα διοδια της Λαρισας οταν ερχεστε απο Αθηνα,οταν βγειτε απο Λαρισα και λιγο αργοτερα (στον Ευαγγελισμο) θα δειτε μια πινακιδα που οδηγει πανω στη γεφυρα,ΒΙ.ΠΕ Λαρισας και Λαμια.Ανεβαινετε στη γεφυρα,στριβετε αριστερα συνεχιζετε λιγο ευθεια και μετα στριβετε δεξια και ακολουθειτε ενα δρομο που περναει διπλα απο τα διοδια.Δεν ξερω αμα γραφει κατι για το δρομο δεξια επειδη ημουν στο λεωφορειο και δεν ειχα καλη ορατοτητα.Συνεχιζετε για λιγο ευθεια,ωσπου φθανετε σε ενα σημειο που στα δεξια σας υπαρχει γεφυρα,στριβετε δεξια για να περασετε κατω απο την γεφυρα και θα δειτε μια πινακιδα για Θεσ/νικη.Αν σας μπερδεψα,απλα πατε για τον δρομο πανω στη γεφυρα που γραφει ΒΙ.ΠΕ Λαρισας και Λαμια και τα υπολοιπα ειμαι σιγουρος οτι θα τα βρειτε με πινακιδες.
skiabox Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πληροφοριακα,για να αποφυγετε τα διοδια της Λαρισας οταν ερχεστε απο Αθηνα,οταν βγειτε απο Λαρισα και λιγο αργοτερα (στον Ευαγγελισμο) θα δειτε μια πινακιδα που οδηγει πανω στη γεφυρα,ΒΙ.ΠΕ Λαρισας και Λαμια.Ανεβαινετε στη γεφυρα,στριβετε αριστερα συνεχιζετε λιγο ευθεια και μετα στριβετε δεξια και ακολουθειτε ενα δρομο που περναει διπλα απο τα διοδια.Δεν ξερω αμα γραφει κατι για το δρομο δεξια επειδη ημουν στο λεωφορειο και δεν ειχα καλη ορατοτητα.Συνεχιζετε για λιγο ευθεια,ωσπου φθανετε σε ενα σημειο που στα δεξια σας υπαρχει γεφυρα,στριβετε δεξια για να περασετε κατω απο την γεφυρα και θα δειτε μια πινακιδα για Θεσ/νικη.Αν σας μπερδεψα,απλα πατε για τον δρομο πανω στη γεφυρα που γραφει ΒΙ.ΠΕ Λαρισας και Λαμια και τα υπολοιπα ειμαι σιγουρος οτι θα τα βρειτε με πινακιδες. Καλα και το λεωφορειο γυρω γυρω παει?!
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 μήπως έχετε ιδέα αν έχουν ανοίξει διόδια στην Ν. Πέραμο ή στα Μέγαρα δεν θυμάμαι από που την μπαίνουν στην ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου, ρεύμα προς Κόρινθο?
ducatirulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Eπειδη την εψαχνα κι εγω με τα γ@μωδιοδια και τα γ@μησιατικα λεφτα που θελουν για τους κωλοδρομους... http://diodiastop.blogspot.com/ http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
downloader007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 >http://www.bloka.com/phpBB3/viewforum.php?f=15 Δυστυχώς έχει κλείσει πια το forum,πολλές διαδρομές έχουν αλλάξει,μπήκαν διόδια στους παράπλευρους,αλλά σαν βάση για ψάξιμο δουλεύει ακόμα. Έχω να πληρώσω διόδιο πολλά χρόνια.Πάω Τρίπολη δυο φορές το μήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις